Ve hemen kk ya üye olup ertesi gün buraya yazayım hatta böyle bir kocaman başlık atayım dediniz değil mi? Bırakın bu işleri sayfalara da yazmayın konu da açmayın bırakın insanları sömürmeyi, siz bırakın onlar sizi araştırıp bulup gelsinler öyle daha kıymete binersiniz benden bir tavsiye size.Siz yanlış düşünüyorsunuz hera klinikte tedavi oldum oldum ve faydasını gördüm
Ah reklamlar reklamlarrrrrr
Katılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!Kesinlikle haklısınız bu resmen reklamben gidip gördüm o kliniği ve yaşadıklarımı anlattım hiç böyle güzel bir muamele görmedim. Para para para... işleri sadece bu.
Katılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var.
hangi doktorla yendiniz yardımcı olurmusunuz Allah rızası içinKatılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?