- Konu Sahibi IrmakNarin
Merhaba arkadaşım .Öncelikle üzülme vajinusmusun Allahın izniyle kesin çözümü var. Sana bu msjı vajinusmustan yeni kurtulmuş bir bayan olarak yazıyorum.Ağrısız acısız bi şekilde kurtuldum.Tedavim üç gün sürdü. Bu arada bu sorunu 1.5 yıla yakın yaşadım onu da belirteyim.
internette araştırırken Hera vajinusmus kliniğini buldum.sonra onları aradım ve tedavi yi ücreti ve kesin iyileşecek miyim diye sordum.ONLAR BANA KESİN İYİLEŞECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERDİLER.Bende güvendim Ankara nın yolunu tuttum.üç gün sonunda iyileşmiş ve özgüvenli bi bayan olarak geri döndüm.(sormak istediklerin olursa istediğin zaman sor)
Mrhb bende ankaradayim.hera nerde? Ücretleri nedir? Benim sorunum şöyle :
5 yıllık evliyim.vajinusmus hastasiyim (doktora gitmeden kendi araştırmam sonucu bu kanıya vardım) 2011 ekimde evlendim.iki yıl sonrası cozemedigimden parmak hareketleri yapmaya başlamışken hamile kaldım nisan 2014 de..şimdi iki yaşında oğlum var ama yenmiş değilim.hatta ilişki sırasında yanmam var,muayene fobim var malesef..smear testi daha veremedim.tamamen bilincaltim ile alakalı..hamile kalmadan önceki ıki yilimda muayene ye gittiğimde Dr el ile baktı zarimin saat yönünde 12 şeklinde yirtuldigini söyledi yani 12 rakamının olduğu yerden.yani tam yırtılma değil.baska bi Dr zarimin kalın olduğunu bir başka doktor zarimin geride olduğunu söyledi tbi bunlarda psikolijimi etkiledi..bu ay hastalanmayi bekliyorum stresten gecikti gelsin bitsinde gidicem muayeneye..
Ücretleri nedir? Nasıl bir yöntem uyguluyorlar.bilgi verirseniz sevinirim