• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Merhaba arkadaşım .Öncelikle üzülme vajinusmusun Allahın izniyle kesin çözümü var. Sana bu msjı vajinusmustan yeni kurtulmuş bir bayan olarak yazıyorum.Ağrısız acısız bi şekilde kurtuldum.Tedavim üç gün sürdü. Bu arada bu sorunu 1.5 yıla yakın yaşadım onu da belirteyim.
internette araştırırken Hera vajinusmus kliniğini buldum.sonra onları aradım ve tedavi yi ücreti ve kesin iyileşecek miyim diye sordum.ONLAR BANA KESİN İYİLEŞECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERDİLER.Bende güvendim Ankara nın yolunu tuttum.üç gün sonunda iyileşmiş ve özgüvenli bi bayan olarak geri döndüm.(sormak istediklerin olursa istediğin zaman sor)

Mrhb bende ankaradayim.hera nerde? Ücretleri nedir? Benim sorunum şöyle :
5 yıllık evliyim.vajinusmus hastasiyim (doktora gitmeden kendi araştırmam sonucu bu kanıya vardım) 2011 ekimde evlendim.iki yıl sonrası cozemedigimden parmak hareketleri yapmaya başlamışken hamile kaldım nisan 2014 de..şimdi iki yaşında oğlum var ama yenmiş değilim.hatta ilişki sırasında yanmam var,muayene fobim var malesef..smear testi daha veremedim.tamamen bilincaltim ile alakalı..hamile kalmadan önceki ıki yilimda muayene ye gittiğimde Dr el ile baktı zarimin saat yönünde 12 şeklinde yirtuldigini söyledi yani 12 rakamının olduğu yerden.yani tam yırtılma değil.baska bi Dr zarimin kalın olduğunu bir başka doktor zarimin geride olduğunu söyledi tbi bunlarda psikolijimi etkiledi..bu ay hastalanmayi bekliyorum stresten gecikti gelsin bitsinde gidicem muayeneye..
Ücretleri nedir? Nasıl bir yöntem uyguluyorlar.bilgi verirseniz sevinirim

Canım desilatörle çalışma yapiyorlar. Birden basit gelebilir ama çok etkili bir yöntem. Doğru nefesle desilatörle tedavi oluyorsun. Ben 3 günde iyileştim inşaallah. Ucrete gelince 4.5 milyar verdik.

Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

Lütfen bu konuda banada yardımcı olun bu konu için siteye üye oldum. 3 aylık evliyim ama mutsuzluktan ölmek üzereyim eridim bittim kabuslar görüyorum ilişkiye giremedik deneme bile olamadı izin vermıyorum ve çok korkuyorum tamam bu sefer olsun diyorum ama olmuyor lütfen yardım edin

Lütfen bu konuda banada yardımcı olun bu konu için siteye üye oldum. 3 aylık evliyim ama mutsuzluktan ölmek üzereyim eridim bittim kabuslar görüyorum ilişkiye giremedik deneme bile olamadı izin vermıyorum ve çok korkuyorum tamam bu sefer olsun diyorum ama olmuyor lütfen yardım edin
Allah yardimcin olsun canım hiç umudunu kaybetme bir destek al istersen

Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
Canim bide sen alttayken deneseniz ama yine kontrol sen olsun sen esini yönet yani bide aşağıya dogru ittir ittirirken ıkın böyle çok kolay olacaktir.

Kiyamam cnm yaa bende senin gibiydim ama merak etme sana yardimcı olacam çok sükür ben bu durumu atlattim insallah sende atlaticaksin ama dediklerime harfiyen uyman lazim .

Canim bide sen alttayken deneseniz ama yine kontrol sen olsun sen esini yönet yani bide aşağıya dogru ittir ittirirken ıkın böyle çok kolay olacaktir.
Canım deniyorum da alttayken kendimi çok kasiyorum öyle olunca hemen üste geçiyorum şimdi adetim bitsin tekrar denemelere basliycam ınş çok sağol

Canım deniyorum da alttayken kendimi çok kasiyorum öyle olunca hemen üste geçiyorum şimdi adetim bitsin tekrar denemelere basliycam ınş çok sağol
Egzersiz yapiyormusun?

Mumlarla cnm önce 1 tane mum'u peceteye sarip strecle sonra 2. Yi 3. Cüyü 4.cüyü peceteye sarip kalinlastir ayri ayri 4 boy yap

Arkadaslar ben yendim suan hamileyim 2 yil surdu neredeyse bu surecte once kendim yenmeye calistim olmadi ,psikolog destegi aldik bi ise yaramadi sonunda capada bu konuyla ilgili tedavi bolumu olfugunu bir kadin dogum doktoru soyledi yonlendirdi sifayi capada buldum cok ilgileniyorlar hem psikolojik anlamda o kadar moral veriyorlarki size hemde tedavi devam ediyor 4 gitmeye sonuc aldim ben cok tatli bir doktor ve ilgilenen sevcan hemsire var ariyorlar soruyorlar tavsiye ederim gercekten

Tebrik edrim cnm yendikten ne kadar sonra hamile kaldin

Arkadaslar ben yendim suan hamileyim 2 yil surdu neredeyse bu surecte once kendim yenmeye calistim olmadi ,psikolog destegi aldik bi ise yaramadi sonunda capada bu konuyla ilgili tedavi bolumu olfugunu bir kadin dogum doktoru soyledi yonlendirdi sifayi capada buldum cok ilgileniyorlar hem psikolojik anlamda o kadar moral veriyorlarki size hemde tedavi devam ediyor 4 gitmeye sonuc aldim ben cok tatli bir doktor ve ilgilenen sevcan hemsire var ariyorlar soruyorlar tavsiye ederim gercekten
Çapa'daki doktorun adı neydi acaba bende iki yıldır sıkıntı yaşıyorum

Kızlar internetde araştırısanız çalışmak için dilatör setleri var 50 60 liraya ,mumla filan uğraşmayın streçle filan zor girer hem tehlikeli bence..

Back
X