- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
- Konu Sahibi IrmakNarin
Vajinusmus hastasiyim bayiltici ilac gibi bisey varmi bana bu konuda yardim edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden ulas cnm yarfimci olayimBaska carem yokki herseyi denedim ama olmuyo yardim edinn lütfennn
saçmala ma öyle birşey değil bu kayra bera saygın hoca ma gıt ben orda çzödum çok iyi bır dr çok rahat oluyor ilişki hiç acımıyor değişik bir duygu 2 ay oldu yeneli başarılar :)Vajinusmus hastasiyim bayiltici ilac gibi bisey varmi bana bu konuda yardim edin lütfen
Bunda sacmalayack bisey yok baske carem yoktu anladinizmisaçmala ma öyle birşey değil bu kayra bera saygın hoca ma gıt ben orda çzödum çok iyi bır dr çok rahat oluyor ilişki hiç acımıyor değişik bir duygu 2 ay oldu yeneli başarılar :)
Merhaba arkadaşım .Öncelikle üzülme vajinusmusun Allahın izniyle kesin çözümü var. Sana bu msjı vajinusmustan yeni kurtulmuş bir bayan olarak yazıyorum.Ağrısız acısız bi şekilde kurtuldum.Tedavim üç gün sürdü. Bu arada bu sorunu 1.5 yıla yakın yaşadım onu da belirteyim.Bunda sacmalayack bisey yok baske carem yoktu anladinizmi
3 günlük tedavide neler yaptilar ? Parmak egzersizi varmıydi ? Ben 2,5 yıldır cekiyorum bunu Allah rızası icin bana yol göster..Merhaba arkadas bende kayra bera Saygin Beyse tedabi gorenlerdenim 4 seansta kurtuldum ve cok kisiyi yonlendrdm hepside kurtuldu , burdan anlat deme cok ugrastm burdan konusmakla cidden yardimci olunmuyor maddi sartlarini.zorla ve git yuzde yuz cozulur sorunun ..aglayatak utana skla gitmistim ama guoerek ayrildim de bey cok iyi cok tatli pozitif bir insan emin olki sende iki uc haftada yeneceksin ve diyeceksin ki bu kadat basitmiydi ben bu yuzden mi bu kadat sknti cektim keske daha once gitseydim diyeceksin
.ilk gorusmeye git zaten ikma olacaksin.
Canım banada yardımcı olurmusunnOzelden ulas cnm yarfimci olayim
Ciddimisin çok isterim ne yaptıysam olmadı ne olur yardım etCnm ben sana yardimci olayim istersen bende pazartesi gecesi yendim cok sükür
Ciddimisin çok isterim ne yaptıysam olmadı ne olur yardım
Ciddimisin çok isterim ne yaptıysam olmadı ne olur yardım et
Yeni üye oldum özelden nasıl dönüş yapılıo cnmCnm ben sana yardimci olayim istersen bende pazartesi gecesi yendim cok sükür
Merhaba tam 10 yil boyunca bu rahatsizligi erteleyerek ve kabul etmeyerek gecirdim ta ki baska carem kalmayana kadar. Cok arastirdim ama arkadaslarimdan duydugum olumsuz sonuclar beni hep geri atti, bu sayfalarda gece aglayarak sabah uykusuz cok dolandim. Arkadaslar ilk asamada dogru doktorla calismak okadar onemli ki. Kayra Bera-Saygin Micozkadioglu benim cesaret edip gittigim ilk doktor, vajinusmus tani ve tedavi merkezi, yakinimda vajinusmus olup hala farkli platformlarda para akitip cozmeye calisan 2 tane arkadasim varken ben 4 seans da cozdum bu sorunu Allahima sukurler olsun. Hic bir gununuzu bile bosa harcamayin omrunuzden. Gidince goreceksiniz benim esim destek olmadi yanliz 2 aylik hamileyim suan ilk kapilarini caldigimda Haziran ayiydi deselerdiki 6 ay sonra can tasiyacaksin inanmazdim. Okurken cok rastliyorum cozum verenin ustune yirtacak gibi atlayan bir grup var cok yazik. Benim anam degil babam degil cikarim yok ama cok agladim ve bu doktorla cozdum arkadaslar hic kotulemeye fesata gerek yok. Arastirin anlayacaksiniz. Tez zamanda cozup bebelerinize kavusmaniz dilegiyle. Metanetlibolun devam, tedaviye baslayip cozemeyen yok. Sevgile
tedavi neden olmuyorsun? ani tıbbı olarak çözumu varBaska carem yokki herseyi denedim ama olmuyo yardim edinn lütfennn
Cnm tedaviye gerek kalmadı cok sükür yendim 3 gün egzersiz yaptim ve 4. Gün yendim ama spreyletedavi neden olmuyorsun? ani tıbbı olarak çözumu var