vajınusmus

merhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım

merhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım
Ayni seyleri bende yaşadım 8 ay iliskiye giremedim ilk gece oldu kan geldi ve cok canim yandı bidaha tık yok bende :) psikoloğa gittim aylarca egzersizler falan hepsini denedim Faso fiso geldi bana.care olmadi kadin dogumcuya

Ayni seyleri bende yaşadım 8 ay iliskiye giremedim ilk gece oldu kan geldi ve cok canim yandı bidaha tık yok bende :) psikoloğa gittim aylarca egzersizler falan hepsini denedim Faso fiso geldi bana.care olmadi kadin dogumcuya

Ne tür egzersizler yaptin canim?

Parmak egzersizleri yaptim cnm ama onlarin da faydası olduysa da emla kremle derdime çare buldum

Ben doktorda tedavi olmuştum benim vajinismusum baya ilerlemisti ama, ben parmagimi bile sokamiyordum. Dilatör yardımıyla vajinismusu yendim. Ilk basta ölsem de yapamam demiştim ama sonunda cok şükür yaptim ve sorunum çözüldü

Ben doktorda tedavi olmuştum benim vajinismusum baya ilerlemisti ama, ben parmagimi bile sokamiyordum. Dilatör yardımıyla vajinismusu yendim. Ilk basta ölsem de yapamam demiştim ama sonunda cok şükür yaptim ve sorunum çözüldü

Tabi dilatör den önce emla kremini bende kullaniyordum

emla kremi bende kullandım ama bı faydasını göremedim kızlıgım dahi bozulmadı benım hala 4 ay oldu parmak egzersizi yapamıyorum

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyodum yarın dr saygın beyle randevum var tedavıye baslıyorum allahın ıznıyle dua edin bana bir an önce yenebileyım bu hastılıgı ve mutlu bır haber vermek nasip olur ıns :)

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyodum yarın dr saygın beyle randevum var tedavıye baslıyorum allahın ıznıyle dua edin bana bir an önce yenebileyım bu hastılıgı ve mutlu bır haber vermek nasip olur ıns :)
Insalah canim hayirli ve guzel haberlerini alalim.yasadiklarini cok iyi anlayabiliyorum aynılarını bende yaşadım cok kotu evlendiğim en guzel zamanlarım
Zehir olmuştu bana ama 7 ay sürdü benim doktora bende gittim daha oncede dedim ya parmak egzersizlerinin de faydası ve emla krem çarem oldu benim suan da cok rahatım benim korkum aciycak olmasındandı krem de orayi uyuşturduğu icin cok rahat oluyodu.ama bian önce sonuçlanır insallah tedavin esimin halasının kizi tam 8 sene bu sekilde yasamışlar ve sonunda ayrıldılar ben aşacağına eminim onlar yardim falan almamışlar utanmışlar.bak simdi 2.5 senelik Evliyim o dert bitti baska imtihan basladi benim icin de bebek istiyoruz olmuyo asilama ve tup bebek denedik tutmadı Allahim dermanı olmayan dan vermesin dua edicem sana

Cok tesekkur ederim bende senin icin rabbim hayirli bir evlat nasip etsin ins sana benim arkadasimda senin durumunda rabbim tüm darda kalanlara cocuk sahip olamayanlara derdi olanlara yardim etsin dertlerine deva olsun allahim gonlumuze gore versin

bende 4 ay psikiyatr gittim ama sonuca ulaşamadım :KK43:
psikiyatr gidenler sonuca ulaşanlar varmış ama
ben herada tedavi olmuştum..3-4 gün falan sürmüştü

öncelikle bu konu hakkında araştırma yapmadan kadının anatomik yapısı konusunda öğrenmeye bilgi edinmeye başlamanız daha sağlıklı olur. çünkü biz hekimler hastalarımıza önce bednini tanımasını istiyoruz. bir doğum düşünmesini, hiç görmedi ise izlemesini öneriyoruz. ama önc eeksik bilgilerimizi tamamlamamız gerekir önce bilişsel yanı bilglendirme sonra öğrendiklerimizi uygulama

canim anestesik kremle denediniz mi hic ? Anestol pomad. ve sivi vazelin tavsiye ederim. Dikkatini cekerim normal vazelin degil sivi vazelin istiyeceksin eczaneden. Ilac yapiminda kullaniliyor bir siseye doldurup verirler. Boyle durumlarda doktorlar tavsiye edior anestol pomad ve sivi vazelin.
Arkadaşım kendi kendine çözmek çok zor.tedavi olmak sart..ben bir yıl uğraştım bir ay önce tedaviyle iyileştim.zaman uzadıkça Herşeyden soruyorsun...
vajınusmus tedavisi ne kadar kısa sürede olursa o kdar iyi sonuç alınır. tedavi ise tanı ile başlar

Maddi durumu olan evde uğraşmasın hiç. Yazık yani parmak falan. Bir sene uğraştık biz. Vajinusmus erteleme hastalığı. Konu eski ama okuyan olursa gittiğim yerin adını yazarım. Üç günde halloldu her şey. O kadar ertelediğim için çok pişmanım :KK43:

X