- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
- 248
amiinnn inşallah canımmmm :) sen evlimisin :)
Evet canım evliyim birtanede kızım var 3 yaşında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiinnn inşallah canımmmm :) sen evlimisin :)
Evet canım evliyim birtanede kızım var 3 yaşında.
maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah :)
Amin,inşallah
Sorunların üzerine gitmedikce,çözüme ulaşamıyacağınızı asla unutmayın.
iyice nettende araştır bakalım birazda ütüne git ölcek değilim ya çekeyim bu acıyı bitssin de zaten daha sonra hemen alışıyorsun ilk seferde biraz acı normal hepimiz yaşadık ama bitti acıyacak diye dişciye gitmiyrmuyuz ayı o gibi düşün olsun bitsin de işallah aşarsın senin için dua edicem
ana yardımcı olmayı çok isterdim ama elimden gelen birşey yok tatlım ya mutlaka bu sorunu aşan biriyle konuşman çekinme sor ayıp değil birazda büyütülürken psikolojimize bu şekilde yer ediyormuş ondan çoğu bayan yaşıyormuş bu sorunu .ben bir kere okumuştum parmak egzersizi falan die öyle birşeyler denedinmi kendini alıştırmak adına
bak hiçbirşey engellemiyor engelleyen sensin psikolojık olarak cüvudun kabul etmiyo aynı iğn vurulacağı zaman kendimizi sıkmamız gibi ama buda öyle birşeyki kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar az acı duyarsın bunun için bir iğne varmış olmaza onu yaptır dicem ama oda kolay değil birkere daha kendini inandırarak dene bakma gözlerini kapa kendini rahat bırak eşin senin canını yakmak isteyen son kişi unutma
bana da arkadaşım söyledi dr ona cok ilgili davranmış olmaza bir iğne var içine doğru vuruluyormuş uyuşuyormuş orası acı duymuyormuşsun onun kızlık zarı esnek olduğu içinde biraz zor olmuş ama iğne yaptırmamış oda
bilmemki canım sen tam sorununu anlatırmısın neden korkuyorsun tam olarak acıdan mı
evet gittim ve sonuç alamadımanladım canım dediğim gibi ben yaşamadım bu tür bir problem o yüzden bilemiyorum ama sen benden ne konuda yardımcı olmamı istediğini söylersen daha rahat yardım ederim.nasıl aşıcam bu sorunu mu diyorsun psikiyatriye gittin mi hiç bu konuyla ilgili