• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus

eşim bu kadar çok kafaya taktığım için bana kızıyo onun hakkını ödeyemem şimdiye kadar hiç bu konu yüzünden bi kere bile tartışmadık. 20 yaşındayım eşimde 23 yaşında

ay ne güzel ya cok anlayışlıymış esın gerçekten sende takma kafana hıc ummadığın bı anda olu verır bakarsın

Canım bir tanıdığımda sizin gibiydi onlar bir doktora gitti adını tam hatırlamıyorum galiba aydında idi doktor.
İki günde vajinusmusu ortadan kalktı.onlar üç yıl sonra bu doktora gittiler fiyat olarak biraz pahalı olabilir.ama kesin çözümmüş.
İstersen bir araştır,moralinizi bozmayın ölümden başka herşeyin çaresi vardır unutmayın.

Canım bir tanıdığımda sizin gibiydi onlar bir doktora gitti adını tam hatırlamıyorum galiba aydında idi doktor.
İki günde vajinusmusu ortadan kalktı.onlar üç yıl sonra bu doktora gittiler fiyat olarak biraz pahalı olabilir.ama kesin çözümmüş.
İstersen bir araştır,moralinizi bozmayın ölümden başka herşeyin çaresi vardır unutmayın.
biliyorum aydındakini yeterki iyi olayım sorun çözülsün :(

biliyorum aydındakini yeterki iyi olayım sorun çözülsün :(

İnşallah çözülür canım,bukadar üzülüp stres yaparsanız çözüme ulaşmanız biraz uzar.
İnşallah kısa zamanda'da evladınızı kucağınıza alırsınız,mutlu ailenize neşe ve sevinç girer.

Back