- 19 Ekim 2024
- 28
- 2
-
- Konu Sahibi asdfgh12340987
7 yıl mı 7 ay mıMerhaba ben vajinusmusum. 7 yıllık evliyim. Birçok tedavi gördüm ama son aşamayı geçemiyorum. Son birleşme olmuyor. Vajinusmus değilsin atlatmışsın dedi doktorların hepsi. En son bi hastanede aşılama yaptırdım tutmadı. Ama kendim artık ilişkiye girip yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Emla krem kullanan var mı. Nasıl kullanılıyor acaba.
Evet 7 yıldır tam birleşme olmuyor belli ki yazdığına göre bunca yıldırda aklı çözüm bulmaktadır çare aramaktadır mutlaka üzüntüyle aglamakla düşünmekle bu konu yüzünden eşiyle geçirdiği sıkıntılarıyla da geçmiştir günleri mutlaka ever çok uzun ve yıpratıcı bi süre muhtamelen bunu aşmadan cocuk yapmakta istemedi ama bunuda son çare olarak görüyor olabilir şimdi size cvp vermek benim haddimede değil ama çare aramak için yazan birine boyle abuk subuk şeyler yazmak ne kadar doğru bunu yaşayıp cok kısa sürede atlatanda olmuştur uzun sürende olmuştur herkesin süreci farklı maalesef7yıldır gerçekten tam birleşme olmuyormu ?
Bunca yıl aklınız neredeydi eşiniz bu konu hakkında ne diyor ?
7 yıl çok uzun bir süre. Bunu aşmadan çocuk yapmaya neden çalışıyorsunuz ?
Yıl7 yıl mı 7 ay mı
Ben tenezzül edip cevap vermek istemedim. Çünkü yazdıklarımı anlayabilecek kapasitesi olmadığı anlaşılıyor şahısın.Evet 7 yıldır tam birleşme olmuyor belli ki yazdığına göre bunca yıldırda aklı çözüm bulmaktadır çare aramaktadır mutlaka üzüntüyle aglamakla düşünmekle bu konu yüzünden eşiyle geçirdiği sıkıntılarıyla da geçmiştir günleri mutlaka ever çok uzun ve yıpratıcı bi süre muhtamelen bunu aşmadan cocuk yapmakta istemedi ama bunuda son çare olarak görüyor olabilir şimdi size cvp vermek benim haddimede değil ama çare aramak için yazan birine boyle abuk subuk şeyler yazmak ne kadar doğru bunu yaşayıp cok kısa sürede atlatanda olmuştur uzun sürende olmuştur herkesin süreci farklı maalesef
doktorlarınızda artık vajinusmusu atlattıgını söylemiş. Kendinize güvenin herkes yapıyor bunu yorumlarda hep emla krem ve kayganlaştırıcı önermişler onları deneyebilirsiniz fakat kremin nasıl kullanıldıgını bilmiyorum denemedim hiç
Teşekkür ediyorumdoktorlarınızda artık vajinusmusu atlattıgını söylemiş. Kendinize güvenin herkes yapıyor bunu yorumlarda hep emla krem ve kayganlaştırıcı önermişler onları deneyebilirsiniz fakat kremin nasıl kullanıldıgını bilmiyorum denemedim hiç
Evet şükür hiç sorun çıkarmadı her tedaviye geldi. Belki aşılama sonrasi yaparım diye dusundum ama yine olmadı birleşme. Doktor da hiç bir sorun yok kesin olur dediönce bu durumu bı halledin belkı normal yolla olur çoçuk, alkol falan alın gevşeir bende vajınusmustum eşiniz ne diyor bu duruma baya sabırlı ve sizi seviyormuş 7 yıl çok uzun bir süet şükür
o zaman biraz gevşeyeceksin canım, kremler falan emla kullan aşılamayı falan salla çoçuk şuan en son düşüneceğin şey olmalıEvet şükür hiç sorun çıkarmadı her tedaviye geldi. Belki aşılama sonrasi yaparım diye dusundum ama yine olmadı birleşme. Doktor da hiç bir sorun yok kesin olur dedi
İçeri sıkınca spreyi yakıyor mu. Emla kremi içine sıkıyoruz normal sürülüyor mu vajinayaDilatörle önce kendiniz çalışma yapın. Emla veya anestol kremi en büyük dilatöre sürüp içinize sokun ve bekletin. 5 dakika sonra eşli deneme yapın. Dilerseniz vemcaine sprey de sıkabilirsiniz içeri.
Ben vemcaine kullanmadım. Ama yansa da geçicidir biraz dişinizi sıkın. Ben anestol kullandım hem dışına biraz sürerdim hem de en büyük boy dilatöre sürer içeride bekletirdim. Siz dilatör kullanabiliyor musunuz?İçeri sıkınca spreyi yakıyor mu. Emla kremi içine sıkıyoruz normal sürülüyor mu vajinaya
Yok dilatörü önermedi psikoloğum. Parmak egzersizleri penis egzersizleri yaptırdı.Ben vemcaine kullanmadım. Ama yansa da geçicidir biraz dişinizi sıkın. Ben anestol kullandım hem dışına biraz sürerdim hem de en büyük boy dilatöre sürer içeride bekletirdim. Siz dilatör kullanabiliyor musunuz?
Siz psikoloğa mı gittiniz sadece? Psikologla yenen bir kişi bile yok bu sitede. Yenen ya kendi evde dilatörle çalışıp yeniyor ya da vajinusmus uzmanı kadın hastalıkları doktoruyla birlikte yeniyor. Bu durumda 7 sene yenememiş olmanız çok normal yanlış yerde çare aramışsınız.Yok dilatörü önermedi psikoloğum. Parmak egzersizleri penis egzersizleri yaptırdı.
7yılda çözümlenemeyecek bir olay değil onu demeye çalışıyorum 7yıl çok uzun bir süre. Üstelik bu sorunu halletmeden çocuk sahibi olmaya çalışmak doğru değil. Sizce çok mantıklımı ?Evet 7 yıldır tam birleşme olmuyor belli ki yazdığına göre bunca yıldırda aklı çözüm bulmaktadır çare aramaktadır mutlaka üzüntüyle aglamakla düşünmekle bu konu yüzünden eşiyle geçirdiği sıkıntılarıyla da geçmiştir günleri mutlaka ever çok uzun ve yıpratıcı bi süre muhtamelen bunu aşmadan cocuk yapmakta istemedi ama bunuda son çare olarak görüyor olabilir şimdi size cvp vermek benim haddimede değil ama çare aramak için yazan birine boyle abuk subuk şeyler yazmak ne kadar doğru bunu yaşayıp cok kısa sürede atlatanda olmuştur uzun sürende olmuştur herkesin süreci farklı maalesef
Kadın doğum doktorlarına gittim en az 10 doktora. Hiç biri ilgilenmedi.bizim alanımız değil psikolog gitmen gerekli dediler. Taaa ki en son ozel deki doktora gidene kadar. 7 yıl ama birçok sürecden geçtim.Siz psikoloğa mı gittiniz sadece? Psikologla yenen bir kişi bile yok bu sitede. Yenen ya kendi evde dilatörle çalışıp yeniyor ya da vajinusmus uzmanı kadın hastalıkları doktoruyla birlikte yeniyor. Bu durumda 7 sene yenememiş olmanız çok normal yanlış yerde çare aramışsınız.
Yine de sorayım kaç parmak ile alıştırma yapabiliyorsunuz? 3 parmakla yapıp yenebilen de var.
7 yılda bir çok deneme yapmıştır zaten 7 yıl geçtikten sonra hadi artık bişeyler yapayım dememiştir zaten anlattığına göre bir çok ilerleme kaydetmiş bu ilerlemeyi bazı insanlar 3 günde yapar bazısı dha faklı sürede yapar sorunu halletmeden cocuk sahibi olmak mantıklı değil eminim onunda istemediği dönem olmuştur ama kendisini bu konuda caresiz hissediyorsa artık düşüncesi değişmiştir cümlelerin sonuna soru işaretleri koyarak aklınız neredeydi diyerek destek olunmaz köstek olmaya da gerek yok sorunu çözüp çocuk sahibi olsa dha iyi tabi ki ama bunuda söyleyiş tarzınız yanlış7yılda çözümlenemeyecek bir olay değil onu demeye çalışıyorum 7yıl çok uzun bir süre. Üstelik bu sorunu halletmeden çocuk sahibi olmaya çalışmak doğru değil. Sizce çok mantıklımı ?
Sizi bir sayfaya etiketlicem oradaki bütün kadınlar bu süreçlerden geçti. Zaten normal kadın doktorları değil alanında uzman doktor gerekli.Kadın doğum doktorlarına gittim en az 10 doktora. Hiç biri ilgilenmedi.bizim alanımız değil psikolog gitmen gerekli dediler. Taaa ki en son ozel deki doktora gidene kadar. 7 yıl ama birçok sürecden geçtim.