• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba bende 1 sene vajinusmus hastasıydım daha yeni yendim ilişkiden önce eşinle cinselliginiz hakkında konusun akşam böyle olcak böyle yazıcaz yapıcaz vb. Bu senin beynini ilişkiye hazırlar sonrasında sıcak bir duş al kasların gevşesin duştan çıktığında hic üstünu giymeden kremle vajina masaj yap ve 15 dk bacaklarini aç kapa yaparak rahatla sonrasinda aparatlarla 15 dk calis sonra esinle ön sevme yap kremleri silmeden eşin tam gireceği zaman aparatı al şok çıkar yap sonra eşinin penisini kendi içine ittir bunu dene lütfen ben böyle yaptım ve çok rahat oluyor esin ilk içine girdiği zaman ondan beş sn beklemesini iste sonra ileri geri yapsın umarım işe yarar

Merhaba, ben de bu illeti 3 yıl yaşadım maalesef:KK43: aparatla tedavi de gördüm ama bir türlü kolay olmuyordu zorlanıyorum ta ki kadinlar klubunde psikologhulyatopal '

Merhaba , sizi anlıyorum ben de aynı süreçten geçtim. Aparat ile tedavi aldım , aparat ile oluyordu ama eşimle bir türlü olmuyordu .Bu illet tamamen beyinde bitiyor , burdan birinin tavsiyesi uzerine psikologhulyatopal hocadan online randevu aldım ve sadece üç seansta yendim çok sukur , esimle çok kolay birliktelik oldu, kendisini tavsiye ederim instegram sayfasından bulup mesaj atabilirsiniz kendisine sorununuza cozum bulacaktir
Merhaba
Tedavi ücreti ne kadar acaba bilgi verir misiniz

Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
merhaba canım bende daha bir kaç gün önce yendim uyuşturucu krem sprey bunlara sakın başvurma boşa para harcarsın kegel egzersizini biliyorsundur bunu her gun düzenli yap ve 4nolu dilatörle yarım saatten fazla çalış sonra eşli parmak dene daha sonra dilatörü nasıl çalıştıysan o pozisyonda ilişki denemesi yap ben böyle yendim

Back