Vajinusmus

Masalim2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
10
1
1
26
Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .

Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba bu tamamen sizin beyninizde bitiyor ve yeteri ıslaklık oluşması gerekiyorki canınız acımasın şöyle düşünün eğer kendinizi kasarsanız hep acıycağını içinize alamıycağınızı düşünürseniz zaten yapamazsınız o an güzel şeyler düşünmeniz lazım olumsuz şeyler düşünmeyin bırakın kendinizi

Herseyi deniyorum aslinda ama yapamıyorum

Merhaba , ben de 1,5 yıllık evliyim ; vajinusmus hastalığı ile boğuştum . Gerçekten baş etmesi çok zor bir hastalık . Geçtiğimiz aylarda bu hastalığı yendim . Ve bu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim . Kimseye bir şey anlatamadım , paylaşamadım geçer diye erteledim doktora gitmeye bile korkuyordum ilk zamanlar . Tâ ki Doktor Zeynep Genç Hocamla tanışına kadar . Kendisinin Diyarbakır’da özel bir muayenesi var ve ben iki, üç seansta yendim. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır . Tedavi sürecinde bile umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama Zeynep Hocam hep destek oldu hep motive etti . Seni çok iyi anlıyorum lütfen erteleme çünkü erteledikçe bir sürü başka sorunlar çıkıyor .

Sizin içinizden hiç mi cinsellik yaşamak gelmiyor, eşinizi çekici bulmuyor olabilir misiniz?

Bende 2 yıl bu hastalıkla uğraştım. Ben vajinusmus egzersizleri ile ilgili bir kitap aldım ve ordaki egzersizleri yaptım oldu. Bebek yağı egzersizleri yapmayı kolaylaştırıyor.

Merhaba hataydayim bende . Erteleme hastalığı evet aslında ama artık dayanılmaz çekilmez bir sorun oldu

Merhaba bu hastalığı bi araştırın ondan sonra yorum yapın lütfen.!!
Bu hastalığı araştırdım zaten , bu konunun geçtiği davalara, boşanma davalarını da baktım. Bu konuda alınmış doktor raporlarının olduğu dosyalar. Zaten o yüzden bu soruyu sordum.

Bu hastalığı araştırdım zaten , bu konunun geçtiği davalara, boşanma davalarını da baktım. Bu konuda alınmış doktor raporlarının olduğu dosyalar. Zaten o yüzden bu soruyu sordum.
Evet bu hastalık yüzünden boşanan da var insan çok çaresiz kalıyor bende ilk zamanlar düşündüm ama sevdiğim biriyle evlendim. İçinizden cinsellik gelmiyor mu demişsiniz insanız tabiki de geliyor eşimi istiyorum ama iş vajinama gelince yapamıyorum ittiriyorum

Sizin içinizden hiç mi cinsellik yaşamak gelmiyor, eşinizi çekici bulmuyor olabilir misiniz?
Merhaba bende o var 2,5 senelik evliyim ilk zamanlarda hissettiğim herşey şimdi korkuyo dönüştü hala yenemedim

Merhaba bende vajinusmustum cok sukur yendim kizlik zariyla alakali bir sorununuz var mi mesela benimki septaliydi aldilar zari

Merhaba, ben de bu illeti 3 yıl yaşadım maalesef aparatla tedavi de gördüm ama bir türlü kolay olmuyordu zorlanıyorum ta ki kadinlar klubunde psikologhulyatopal '
Merhaba , sizi anlıyorum ben de aynı süreçten geçtim. Aparat ile tedavi aldım , aparat ile oluyordu ama eşimle bir türlü olmuyordu .Bu illet tamamen beyinde bitiyor , burdan birinin tavsiyesi uzerine psikologhulyatopal hocadan online randevu aldım ve sadece üç seansta yendim çok sukur , esimle çok kolay birliktelik oldu, kendisini tavsiye ederim instegram sayfasından bulup mesaj atabilirsiniz kendisine sorununuza cozum bulacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…