Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmus
- Konu Sahibi Masalim2
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #vajinusmus2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2022
- 57
- -42
- 3
- 27
Merhaba bu tamamen sizin beyninizde bitiyor ve yeteri ıslaklık oluşması gerekiyorki canınız acımasın şöyle düşünün eğer kendinizi kasarsanız hep acıycağını içinize alamıycağınızı düşünürseniz zaten yapamazsınız o an güzel şeyler düşünmeniz lazım olumsuz şeyler düşünmeyin bırakın kendiniziMerhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Herseyi deniyorum aslinda ama yapamıyorumMerhaba bu tamamen sizin beyninizde bitiyor ve yeteri ıslaklık oluşması gerekiyorki canınız acımasın şöyle düşünün eğer kendinizi kasarsanız hep acıycağını içinize alamıycağınızı düşünürseniz zaten yapamazsınız o an güzel şeyler düşünmeniz lazım olumsuz şeyler düşünmeyin bırakın kendinizi
Dilatör setin ve vemcain spreyin var mıMerhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba , ben de 1,5 yıllık evliyim ; vajinusmus hastalığı ile boğuştum . Gerçekten baş etmesi çok zor bir hastalık . Geçtiğimiz aylarda bu hastalığı yendim . Ve bu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim . Kimseye bir şey anlatamadım , paylaşamadım geçer diye erteledim doktora gitmeye bile korkuyordum ilk zamanlar . Tâ ki Doktor Zeynep Genç Hocamla tanışına kadar . Kendisinin Diyarbakır’da özel bir muayenesi var ve ben iki, üç seansta yendim. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır . Tedavi sürecinde bile umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama Zeynep Hocam hep destek oldu hep motive etti . Seni çok iyi anlıyorum lütfen erteleme çünkü erteledikçe bir sürü başka sorunlar çıkıyor .Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Sizin içinizden hiç mi cinsellik yaşamak gelmiyor, eşinizi çekici bulmuyor olabilir misiniz?Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba bu tamamen sizin beyninizde bitiyor ve yeteri ıslaklık oluşması gerekiyorki canınız acımasın şöyle düşünün eğer kendinizi kasarsanız hep acıycağını içinize alamıycağınızı düşünürseniz zaten yapamazsınız o an güzel şeyler düşünmeniz lazım olumsuz şeyler
Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .BenMerhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Bende 2 yıl bu hastalıkla uğraştım. Ben vajinusmus egzersizleri ile ilgili bir kitap aldım ve ordaki egzersizleri yaptım oldu. Bebek yağı egzersizleri yapmayı kolaylaştırıyor.Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba bu hastalığı bi araştırın ondan sonra yorum yapın lütfen.!!Sizin içinizden hiç mi cinsellik yaşamak gelmiyor, eşinizi çekici bulmuyor olabilir misiniz?
Kitabın adını söyleyebilir misinizBende 2 yıl bu hastalıkla uğraştım. Ben vajinusmus egzersizleri ile ilgili bir kitap aldım ve ordaki egzersizleri yaptım oldu. Bebek yağı egzersizleri yapmayı kolaylaştırıyor.
Merhaba hataydayim bende . Erteleme hastalığı evet aslında ama artık dayanılmaz çekilmez bir sorun olduMerhaba , ben de 1,5 yıllık evliyim ; vajinusmus hastalığı ile boğuştum . Gerçekten baş etmesi çok zor bir hastalık . Geçtiğimiz aylarda bu hastalığı yendim . Ve bu ana kadar gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim . Kimseye bir şey anlatamadım , paylaşamadım geçer diye erteledim doktora gitmeye bile korkuyordum ilk zamanlar . Tâ ki Doktor Zeynep Genç Hocamla tanışına kadar . Kendisinin Diyarbakır’da özel bir muayenesi var ve ben iki, üç seansta yendim. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır . Tedavi sürecinde bile umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama Zeynep Hocam hep destek oldu hep motive etti . Seni çok iyi anlıyorum lütfen erteleme çünkü erteledikçe bir sürü başka sorunlar çıkıyor .
Dilatör şeyim var onları yapıyorum rahatça. Vemcain süreyim yok nasıl ise yariyorDilatör setin ve vemcain spreyin var mı
Dilatörün hepsini yapıyor musunDilatör şeyim var onları yapıyorum rahatça. Vemcain süreyim yok nasıl ise yariyor
Bu hastalığı araştırdım zaten , bu konunun geçtiği davalara, boşanma davalarını da baktım. Bu konuda alınmış doktor raporlarının olduğu dosyalar. Zaten o yüzden bu soruyu sordum.Merhaba bu hastalığı bi araştırın ondan sonra yorum yapın lütfen.!!
Evet canım yapıyorum ama penise gelince yapamıyorum hu yüzden çok üzülüyorumDilatörün hepsini yapıyor musun
Evet bu hastalık yüzünden boşanan da var insan çok çaresiz kalıyor bende ilk zamanlar düşündüm ama sevdiğim biriyle evlendim. İçinizden cinsellik gelmiyor mu demişsiniz insanız tabiki de geliyor eşimi istiyorum ama iş vajinama gelince yapamıyorum ittiriyorumBu hastalığı araştırdım zaten , bu konunun geçtiği davalara, boşanma davalarını da baktım. Bu konuda alınmış doktor raporlarının olduğu dosyalar. Zaten o yüzden bu soruyu sordum.
- 24 Mart 2021
- 38
- 26
- 8
- 29
Merhaba bende o var 2,5 senelik evliyim ilk zamanlarda hissettiğim herşey şimdi korkuyo dönüştü hala yenemedimSizin içinizden hiç mi cinsellik yaşamak gelmiyor, eşinizi çekici bulmuyor olabilir misiniz?
Paylaşmıştım daha önce 10 adımda vajinusmus tedavisi Cem keçe’nin. Bana çok iyi geldi egzersizler. Size de yarar umarımKitabın adını söyleyebilir misiniz
- 25 Mayıs 2020
- 106
- 348
- 53
- 38
Merhaba, ben de bu illeti 3 yıl yaşadım maalesef aparatla tedavi de gördüm ama bir türlü kolay olmuyordu zorlanıyorum ta ki kadinlar klubunde psikologhulyatopal 'Merhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .
Merhaba , sizi anlıyorum ben de aynı süreçten geçtim. Aparat ile tedavi aldım , aparat ile oluyordu ama eşimle bir türlü olmuyordu .Bu illet tamamen beyinde bitiyor , burdan birinin tavsiyesi uzerine psikologhulyatopal hocadan online randevu aldım ve sadece üç seansta yendim çok sukur , esimle çok kolay birliktelik oldu, kendisini tavsiye ederim instegram sayfasından bulup mesaj atabilirsiniz kendisine sorununuza cozum bulacaktirMerhaba kızlar, 2 yıllık evliyim ve vajinusmus problemim var. İyi bir doktordan tedavi aldim ama başaramadım. Çok çaresizim lütfen bana yardım edin .