Öncelikle herkese merhaba. Ben 1 Ekim 2021' de evlendim. Düğün gecesi eşimle herhangi bir ilişki yaşamadım. Ertesi sabah aşırı stresten adet oldum.8 gün sonra adetimin bittiğinden iyice emin olduktan sonra birlikte olmak istedim fakat o gece hazır olmama rağmen sadece p*n*sin baş kısmını başarabildim ve hayatımda hissetmediğim lanet bir acı içinde kıvrandım. Öyle bir acıydı ki kanamamı bile unuttum ve tek hissettiğim acı, yanma ve affedersiniz ama t*ciz edilmiş gibi hissediyordum. Sonrası zaten sabaha kadar hıçkırarak ağlama krizi... Ama çok severek evlendiğim eşim aşırı anlayışlı biriydi ve asla ben istemeden ileri gitmedi. İlk başlarda adetten dolayı acı sandım ama 8 denemenin sadece 2'sinde o oranın baş kısmını alabildim ve 2 kez kanamam oldu. Kadın doğum uzmanım bana istek arttırıcı hap ve uyuşturucu krem verdi ama yine sonuç hüsran .3. kez acı ve kanamam oldu. Sonra internetten bu hastalığı öğrendim ve araştırdım. Tedavi yöntemleri midemi bulandırıyordu ve doktora gidecek cesaretim yoktu. ev ödevlerini yapamam diye korkumdan evde denemek istedim.1 günde orta parmağımın tamamını zorla da olsa aldım. Aletleri kullanmak istemediğim için eşimin parmağı ile denemek istedim ve o gece eşimle de aynı şekilde 1 parmağını başardık çok şükür. BENİM SORUM ŞU:
1-Parmak egzersizinde vajinamın ilk 1-2cm kadar alt kısma(popoma doğru) sonra ilerlerken acı hissettiğim anda da yukarıya doğru(20/30 derece) ilerlettiğimde orada boşluk hissediyorum. Ama ilk giriş kısmında sanki üst kısımda bir yağ bezesi var gibi bir şey hissediyorum. Adı ne bilmiyorum. sanki parmağımı ilerletirken bir tepenin etrafında dolandırıyor gibi hissediyorum. Ve ona dokununca zonkluyor sanki. Bu şey ve bu acı normal mi? jinekoloğa gitmeli miyim? kadın doğum uzmanı ultrasonla kontrol ettiğinde seninki tamamen psikolojik demişti. Ve bugün bir cinsel terapi uzmanına telefonda danıştığımda kadın bana güldü. Çok sinirlerim bozuldu. sonuçta bilmediğim için soruyorum. Ve şuan doktora verecek param yok. Botoks ve hipnoz istemiyorum. kalıcı olarak bu hastalığı yenmek istiyorum.
2- zamanı geldiğinde bu yukarda bahsettiğim açıyı eşimin organıyla nasıl yapmam lazım? parmağımı bükebiliyorum ama o an ne yapmam lazım ?
Not: Çok uzun bir soru oldu çok özür dilerim. Ve eğer evde denemelerim sonuç vermezse cinsel terapi almayı düşünüyorum.
1-Parmak egzersizinde vajinamın ilk 1-2cm kadar alt kısma(popoma doğru) sonra ilerlerken acı hissettiğim anda da yukarıya doğru(20/30 derece) ilerlettiğimde orada boşluk hissediyorum. Ama ilk giriş kısmında sanki üst kısımda bir yağ bezesi var gibi bir şey hissediyorum. Adı ne bilmiyorum. sanki parmağımı ilerletirken bir tepenin etrafında dolandırıyor gibi hissediyorum. Ve ona dokununca zonkluyor sanki. Bu şey ve bu acı normal mi? jinekoloğa gitmeli miyim? kadın doğum uzmanı ultrasonla kontrol ettiğinde seninki tamamen psikolojik demişti. Ve bugün bir cinsel terapi uzmanına telefonda danıştığımda kadın bana güldü. Çok sinirlerim bozuldu. sonuçta bilmediğim için soruyorum. Ve şuan doktora verecek param yok. Botoks ve hipnoz istemiyorum. kalıcı olarak bu hastalığı yenmek istiyorum.
2- zamanı geldiğinde bu yukarda bahsettiğim açıyı eşimin organıyla nasıl yapmam lazım? parmağımı bükebiliyorum ama o an ne yapmam lazım ?
Not: Çok uzun bir soru oldu çok özür dilerim. Ve eğer evde denemelerim sonuç vermezse cinsel terapi almayı düşünüyorum.