- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi Dunyamutlu
-
TebriklerVAJİNUSMUS KENDİ CABAMLA YENDİM..
Ben yaklasık 7 aydır evliyim ve bu konuyla ilgili cok sıkıntı cektim hep sıkıntıya üzüntüye düştüm herseferinde sağolsun eşim destek oldu. Ben hastaneye gitmek istedim eşim durdurdu sen yapıcaksın yaparsın dedi hep. En sonunda gidemiyorum da hastaneye utanıyorum burdan bi cok konu araştırdım ve bi arkadasımız kendi kendine yenmiş ve beni gaza getirdi oturdum söylediklerini yaptım ve başardımmm( parmak egzersizleri) O kadar mutlu oldum ki sonrasında eşimle faaliyete gecirdim ve suan öyle mutluyumki, kızlar sıkıntı yapdıkcaa kafada büyüyor doktor da bana çözüm olamaz diye düşündüm ve o kadar zamanım ve maddi durumum olmadığndan bu işi kendim hallettim tabiki 7 ay gibi bi süremi aldı. anne olamıycam düşünceside beni yedi bitirdi cok kötü günlerdi Allaha şükür kurturdum Allah da kısmet ederse eli ayağı düzgün sağlıklı bir evladım olur inşAllah cinsiyet hiç önemli değil.. Pes etmeyin kızlar..
Ya cok tesekür ederim yasamayan bilemez cok illet bişey ama çok şükür gerçekten bittiTebriklergözünüz aydın daha önceden bu sıkıntıyı yaşamış biri olarakdan yaşadıklarınızı hissedebiliyorum.mutluluklar
Cok sağolun AmiinnTebrikler inşallah çocuğunuza da zamanında ve hayırlı bir şekilde kavuşursunuz.
Maşallah gözünüz aydınn tebrik ederim siziBende 4aylık evliyim dün eşimle yendik her zaman her şekilde hep yanımda oldu onun sayesinde başardım.Kayganlaştırıcı kullanmadan hemde sevincimden ağladım inşallah rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder
Tebrik ederim darısı başıma inşallahVAJİNUSMUS KENDİ CABAMLA YENDİM..
Ben yaklasık 7 aydır evliyim ve bu konuyla ilgili cok sıkıntı cektim hep sıkıntıya üzüntüye düştüm herseferinde sağolsun eşim destek oldu. Ben hastaneye gitmek istedim eşim durdurdu sen yapıcaksın yaparsın dedi hep. En sonunda gidemiyorum da hastaneye utanıyorum burdan bi cok konu araştırdım ve bi arkadasımız kendi kendine yenmiş ve beni gaza getirdi oturdum söylediklerini yaptım ve başardımmm( parmak egzersizleri) O kadar mutlu oldum ki sonrasında eşimle faaliyete gecirdim ve suan öyle mutluyumki, kızlar sıkıntı yapdıkcaa kafada büyüyor doktor da bana çözüm olamaz diye düşündüm ve o kadar zamanım ve maddi durumum olmadığndan bu işi kendim hallettim tabiki 7 ay gibi bi süremi aldı. anne olamıycam düşünceside beni yedi bitirdi cok kötü günlerdi Allaha şükür kurturdum Allah da kısmet ederse eli ayağı düzgün sağlıklı bir evladım olur inşAllah cinsiyet hiç önemli değil.. Pes etmeyin kızlar..
Yardımcı olablirim istersenTebrik ederim darısı başıma inşallah
Yeni katıldım buraya gerçekten desteğe ihtiyacım varYardımcı olablirim istersen
Özelden yazıcam sana mektup yer var profilin orda orasını takip etYeni katıldım buraya gerçekten desteğe ihtiyacım var
İsteyince oluyormuş emin ol seni anlıyorum inşAllah başarırsın istersen bende yardımcı olabilirimTebrik ederim darısı başıma inşallah
Kızlar bende yeni yendim de ilişkiden sonra idrarımda yanma oldu, yaşayan varmı hangi bölüme gidicem acaba kadın doğuma pazartesi gidicemde o bakarmı bunada ?İsteyince oluyormuş emin ol seni anlıyorum inşAllah başarırsın istersen bende yardımcı olabilirim
İdrar yolu enfeksiyonu olabiliyor canım üroloji de olabilirKızlar bende yeni yendim de ilişkiden sonra idrarımda yanma oldu, yaşayan varmı hangi bölüme gidicem acaba kadın doğuma pazartesi gidicemde o bakarmı bunada ?
Kadın doğuma zaten gitmem lazm bi ona soralım olmazsaİdrar yolu enfeksiyonu olabiliyor canım üroloji de olabilir
Lütfen banada yardımcı olabilir misiniz 1 yıllık evliyim ama hala yenemedimYardımcı olablirim istersen
Belki heryerde okudun canım ama aparat olmadan egzersizler olmadan bu işin çözümü ne yazıkki yok ne durumdasın şuan pekiiLütfen banada yardımcı olabilir misiniz 1 yıllık evliyim ama hala yenemedim
Kendime aparat siparişi verdim hala gelmemiş onu bekliyorum işaret parmagimin hepsi değilde birazını sadece koyabiliyorumBelki heryerde okudun canım ama aparat olmadan egzersizler olmadan bu işin çözümü ne yazıkki yok ne durumdasın şuan pekii
Harika bir adım atmışın aparat gelsin gene konuşalım bu arada nefes kegel egzersizlerini yap ben seni bir topiğe etiket yapmıştım ya orayı takibe al oku orda çok şey paylaşıldı birde doktor Müjdegül Karacanın videolarını izle vajınusmusla ilgiliKendime aparat siparişi verdim hala gelmemiş onu bekliyorum işaret parmagimin hepsi değilde birazını sadece koyabiliyorum
Tamam aparatlarim gelsin mesaj atacakHarika bir adım atmışın aparat gelsin gene konuşalım bu arada nefes kegel egzersizlerini yap ben seni bir topiğe etiket yapmıştım ya orayı takibe al oku orda çok şey paylaşıldı birde doktor Müjdegül Karacanın videolarını izle vajınusmusla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?