• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

sadeceyap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
14
2
16
29
5 aylık evliyim eşimde birlikte olamadık lütfen yardım edin hiç iyi değilim heryer ücret istiyo ne yapacağmk bimiyorum

5 aylık evliyim eşimde birlikte olamadık lütfen yardım edin hiç iyi değilim heryer ücret istiyo ne yapacağmk bimiyorum
Tıp fakültesin de cib polikliniğinde tedavi oldum ben cinsel işlev bozukluğu. Bulunduğunuz ilde arayıp öğrenebilirsiniz böyle bir bölüm olup olmadığını herkes bilmiyor

Vajinismusu yenebilmek için aparatlar satılıyor, bu sitede yenenlerin çoğu aparat kullanarak yenmiş ben de aldım yenmek için.. internetten dilatör set yazıp bakabilirsiniz. Genelde detaylı olarak bu hastalığı yenenler, diğer vajinismus konu başlığında paylaşıyorlar deneyimlerini oraya bakabilirsiniz isterseniz

Vajinismusu yenebilmek için aparatlar satılıyor, bu sitede yenenlerin çoğu aparat kullanarak yenmiş ben de aldım yenmek için.. internetten dilatör set yazıp bakabilirsiniz. Genelde detaylı olarak bu hastalığı yenenler, diğer vajinismus konu başlığında paylaşıyorlar deneyimlerini oraya bakabilirsiniz isterseniz
Baktım burda herkes yardım alıp yenmiş ben onları kullanamam çok bilmiyorum ne olucak sonum boşanma heralde :(

Back