• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Evt gittim. İlkkez parmakla kontrol sağladı çok rahatta kontrol etti onun rahatça parmağı ile kontrol etmesinden sonra banada güven geldi bir parmağımı rahatça deneyeyebil iki parmak olmuyor. Şuan bu aşamadayıöm

Vajinismus için aparatlar satılıyor onlardan dene istersen.Ya da vajinismus tedavi merkezlerine gidebilirsin.Ben parmağı bile yapamadığım için klinikte tedavi oldum

Siz hiç mi parmakla deneyemediniz peki ? Ben tek seferde 1 parmağımı yapabildim o yüzden baya umutluyum kendim çözebileceğime 1 parmak oluyorsa 2 parmakda olabilir diye düşünüyorum

Malesef pek olmuyordu olsa bile canım acıya acıya kasılmaktan mahvoluyordum.Vajinismusun dereceleri var zaten

Ben hiç zorlanmadan tek seferde orta parmağımı sokabiliyorum ama gerisi yok burda başka nasıl yardım alabilirim sanırım çok kritik noktada değilim bunu yapabiliyor olmamda iyi diye düşünüyorum

Burada parmak egzersiziyle yenenler var onlar yardımcı olur inşallah.Benim tedavi olduğum yer aparatla tedavi uyguluyordu parmakla nasıl olur bilemedim

Bende öyleydim ama şunu öğrendim ki kafada bitiyor sadece kafanızı boşaltın sadece rahatlayin üstte geçin kontrolü alın düşünün sadece orası zaten boş sadece sen izin vermiyorsun parmagina yüzük taktiginizi düşünün mesela

Biraz yardımcı olabilirmisiniz. Ben 10 ay çok farklı kafaydımOrada bir duvar var zannediyordum taki geçen hafta kadın doğum uzmanına gidene kadar Ogün beni parmakla muayene etti onun Parmağı girebildiğine göre benim de girer diye düşündüm eve döner dönmez ben de denedim ve hiç zorlanmadan bir parmağım girdi ama ikinci parmağım bir türlü sokamıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tabi bir parmağımı sokabildiğine göre diğerini de yapabilirim diye çok umutluyum. Sizde nasıl başardığınızı paylaşabilirmisiniz çok rica etsem

Sen kastigin için girmiyor canım ikinci parmak sakin al ve nefes al eşli dediğim şeyleri yap geçmiş olsun

10 aylık evliyim Vajinusmusum neler yapmam gerekli
Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki :D küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum:D eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça gevşee seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım:D tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi :D vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi :D kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum:D eşim sabırlı ol diyor :D

Öncelikle doktora gidebiliyorsan en iyisi profesyonel yardım ama gidemezsende sorun değil kendi kendinede bunu başarabilsen bir çok bayan var...
Sana bir doktor adayı olarak ben bir kaç öneride bulunayım öncelikle ilişki sırasında popon yatağa değsin yani yerde olsun.
Mesanenin tam üstünü yani karnının alt tarafını kontrol et yumuşak olması önemli kasiliysa denemebile cünkü zorlaman oradaki dokuların hasar görmesinden başka bir şeye yaramayacak

Ve en önemlisi nefes verirken eşin içine girsin asla alirken değil çünkü nefes verirken vücut istesede kasları kasamaz bunları dene bir ondan sonra güzel haberleelerini bekliyoruz...

Bende vajinismustum taki 2 hafta öncesine kadar. 5 yıllık evliyim ve 5. Senemizde çok şükür bu hastalıktan kurtuldum sadece 3 gün içinde 💁🏻‍♀️ hiç zaman kaybetmeyin hele hele psikologlarla psikiyatri lerle hiç uğraşmayın kesin çözüm Hera klinik 💪

Back