Vajinusmus

Bende 4 aylikken yendim

Nasıl yendiniz lütfen yardımcı olurmusunuz
Canim gercekten cok zor değil biraz cesaret guvenmen lazim kendine. Ben 10 ay mucadele ettim her seferinde husran aglama nöbetleri. Olmayacak diye bişey yok. Ben bunu yapacagim yenecegim eşimi mutlu edecegim ben de anne olmak istiyorum diye diye basladim internetten çok arastirdim ne yapilir ne edilir. Aynayla vajinami inceledim önce. Baslarda kasilmaktan delik bile goremiyodum. Sonra sonra küçük bi delik gördüm. Bu seferde o burdan nasıl gircek demeye basladim burasi küçük o büyük canim cok aciyacak nasil dayanirim ben diye. Sonra parmak egzersizine basladim once serce sonra orta sonra iki parmagimi birden. Once yağlardim guzelce parmagimi sonra girerdi içine. Ee bu parmak ince tabi girer demeye basladim bu sefer. Kafama koydum parmaktan daha kalın biseyin oraya girdigini görmem lazim di. Dilatorle egzersiz yapmaya karar verdim. Orta boy dilatoru aldim guzelce yagladim oraya baski uygulamaya basladim ilk onceleri kasilmaktan dilator girmiyodu tabi sonra gevşemeye çalıştım sakin olmaya çalıştım dilatorun birazini almaya basladim o olunca devami geldi 2 3 ay egzersiz yaptım. O sekilde yendim kendim evde cabalayarak. Sen yeterki inan kendine

Yani kendi çabanızla helal olsun size bende almak istiyorum o viblatörlerden anca onunla başarırım diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…