Evet haklısınız herkesin imkanı olmayabilir zorlanabilir ama bu durumda insan maliyetine bakmıyor borç harç kredi bir şekilde toparlayıp bu olayı çözüyor alanında uzman doktor olmadığı sürece bu hastalık yenilmiyor ve o para bir şekilde biriktiriliyor yada kredi borçla hallediliyor insan ödediği paraya bakmıyor geleceğindeki karanlığı aydınlatmak için bütün imkanlarını zorluyor ( en zor durumda olan iki asgari ücretli calısan insanlar bile, birinin maaşını kenara 3 ay atsa biriktirir. )5000 ile 7000 bin tl arasi ucret istiyorlar. Bunu verecek bu devirde cok az insan varr cokk azz
8-10 seans arası bi tedavi alıyorum. Toplamda 3 bine yakın bişeye mal oluyor.Gercek bi kullanicidan ziyade reklam yapmaya gelmiş biri oldugunuzu düşünüyorum nedense. Iyislesme gormenizden ziyade doktoru ovgulere bogmussunz. cok özlesim doktorumu falan. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin elbette insanlar mecbur kaldigi icin gidiyor. Ama once her yol denenmeli. Devlet te de vajinismus tedavisi yapan yerlere yönelmeli.
2 kişi calisiyo her durumda birikir bu para mantığı nedir. Hakettiğin kadarini al. Bu resmen soygunculuk. Bu tedavi icin maddi manevi ne kadar emek veriliyor?. Zaten en cok 3 seansta insanlari tedavi edip gönderdiklerini soyluyorlar. Bende ankara da cok iddali olduklarini soyledikleri yeri arasigimda bu fiyatla karşılaştım.
Yine diyorum Allah kimseyi bunlarin kapisina dusurmeden derdine derman olsun. Ha parasi cok olanlara bisey diyemem
Ben gerçekten bu durumu yaşayanım gecelerce bu sayfaları gözyaslarıyla okuyan bütün türkiye geneli doktorları tek tek bir bucuk yıl boyunca izlemiş biri olarak burda birilerine faydalı olabilmek için yazıyorum doktorun reklama ihtiyacı yok zaten gercekten ihtiyacı olan araştıran biri kendisini buluyor. Ben sadece erteleyen aklında düşünceleri olan arkadaşlarımı rahatlatmak için paylastım bende kafamda binbir soru ile gittim ama hiçbir sey benim düşündüğüm gibi zor değilmiş bu özelinizi rahat rahat paylasacagınız yanında çekinmeyeceginiz sıcaklıgı veren bir doktor ben sadece bunu ifade ettim araştıran arkadaslarım için siz galiba buraya sadece doktorların kazandıgı paraları eleştirmek için girmişsiniz gercek hasta olsanız bunları konuşamazsınız o anki pskolojiniz buna izin vermez yaniGercek bi kullanicidan ziyade reklam yapmaya gelmiş biri oldugunuzu düşünüyorum nedense. Iyislesme gormenizden ziyade doktoru ovgulere bogmussunz. cok özlesim doktorumu falan. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin elbette insanlar mecbur kaldigi icin gidiyor. Ama once her yol denenmeli. Devlet te de vajinismus tedavisi yapan yerlere yönelmeli.
2 kişi calisiyo her durumda birikir bu para mantığı nedir. Hakettiğin kadarini al. Bu resmen soygunculuk. Bu tedavi icin maddi manevi ne kadar emek veriliyor?. Zaten en cok 3 seansta insanlari tedavi edip gönderdiklerini soyluyorlar. Bende ankara da cok iddali olduklarini soyledikleri yeri arasigimda bu fiyatla karşılaştım.
Yine diyorum Allah kimseyi bunlarin kapisina dusurmeden derdine derman olsun. Ha parasi cok olanlara bisey diyemem
Özelden mesaj atan herkese yardımcı olurum elimden geldiğince merak etmeyin. İnsanlar biraz umut arıyor siz galiba bu hastalığı yaşamıyorsunuz bu yüzden bu kadar sert rahat konuşabiliyorsunuz. Ben doktora gitmek için 1 bucuk yıl düşündüm bu forumlardan okudum gördüm, bu hastalıgı yasayan insanlara özel ulaşmaya çalıştım birileri bana yardım etsin içimi rahatlatsın istedim ve sonunda ben bu hastalıktan kurtuldum simdide ben birilerine ümit olmak istiyorum elimden geldigince içlerini rahatlatmak istiyorum tek amacım buMadem burda niyetiniz bu sorunu yasayan insanlara yardimci olmak. Doktorunuz reyyan hanim size nasil bi tedavi yontemi sundu. Bundan bahsedin. Evet kisiye ozel yontemler falan bunu da bilioruz.ama siz yinede soyleyin belki bize de bi care olur ne dersiniz.
Bana olabilirsiniz meselaÖzelden mesaj atan herkese yardımcı olurum elimden geldiğince merak etmeyin. İnsanlar biraz umut arıyor siz galiba bu hastalığı yaşamıyorsunuz bu yüzden bu kadar sert rahat konuşabiliyorsunuz. Ben doktora gitmek için 1 bucuk yıl düşündüm bu forumlardan okudum gördüm, bu hastalıgı yasayan insanlara özel ulaşmaya çalıştım birileri bana yardım etsin içimi rahatlatsın istedim ve sonunda ben bu hastalıktan kurtuldum simdide ben birilerine ümit olmak istiyorum elimden geldigince içlerini rahatlatmak istiyorum tek amacım bu
Doktorun instagram sayfasındaki hikayeleri okursanız bence daha iyi anlarsınız birçok insanın hocanın hakkında ne kadar güzel övgüleri olduğunu bunu bir tek benim böyle düşünmediğimi. Ayrıca siz devlet hastanelerine yönelmeli demişsiniz demek sizinde bildikleriniz var devlet hastanesinde paylaşın da buradaki arkadaşlarımıza seçenek olsun çok iyi olur yani yönlendirin insanları lütfenGercek bi kullanicidan ziyade reklam yapmaya gelmiş biri oldugunuzu düşünüyorum nedense. Iyislesme gormenizden ziyade doktoru ovgulere bogmussunz. cok özlesim doktorumu falan. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin elbette insanlar mecbur kaldigi icin gidiyor. Ama once her yol denenmeli. Devlet te de vajinismus tedavisi yapan yerlere yönelmeli.
Ben ilk kulak çöpüyle başladım, sonra gün hiç bişey girmedi olmadı, daha sonraki gün mumla denedim mum oldu, anlamıyorum bir gün olup nasıl bir gün olmazöncelikle size yardım etmek için üye oldum, çünkü bu derdi eşin dostun değil ancak senin gibi olanlaranlar..ilk günherkes gibi benimde kalbim kuş gibiydi. ilk gün ben bacak açılması gerektiğini pozisyon ayarlanacağını bilmiyodum, bildiğiniz yatar gibiydim cahilliğime bakar mısınız, eşimde benden farkı yoktu ki bunu yapman lazım demedi hiç. o gün yaptık sandık ama bişeyler ters gidiyor belli. çünkü ne kanama var nede o dilden dile anlatılan acıı! doktora gidelim dedim ben güveniyorum sana gerek yok dedi, ama ben kendime güvenmiyorum dedim gidicez :) kadın doğuma anlattık muayene geçtik aç bacakları dedi-ben bu pozisyonda ilişkiye girmedim dedim- güldü zaten olmamıştır böyle değilseydin dedi. ardından parmağını benim zara değdirdi habersizdim acıyı hissedince irkildim. bana sadece serce parmağının değdiğini normal pensin 3 parmak kalınlığında olduğunu söyledi. işte kızlar bende korku o anda gerçekleşti. serçe parmak böyle acıtıyosa penis kim bilir nası acı verecek... sextiva jel verdi denedik denedik denedik. her defasında acıyı hissedince yeter-yoruldum-yarın devamını getirelim- sabırsızsın canımı acıttın çekil üstümden ve ağlama krizleri.. 7 ay sabırsız dediğim adam bir kere kızmadı yada yüzüme vurmadı ama ben kendimi hep eksik hissettim. inanılmaz zor günler geçiyor kızlar sağa sola bakıyosunuz bebek haberleri...ben bebeği zaten hemen istemiyodum(ki istemekle değil Allah o derse olur) ama duyunca biz daha ilişkiye giremedik adamlardan bebek haberi geliyor diye ağlıyodum. tedavi olucam dedim aman Allahım 6.000 tl buna o kadar para vericez Allah korusun tüp bebeğe başvuracak hale geldik bide ona mı verecez diyorum deliriyorum. sonra buraya rastladım yenenlerin deneyimlerini gördükçe şaşırdım nası ya parmak giricek sonra nası penisi de kabul ettiler bacaklarına nası kramp girmedi nası ağrı olmadı vs. başlamaya karar verdim dedim ki ben kendim yenicem. doktor ne yaptırıyosa aynısını bende kendim deniycem... başaran arkadaşlar ilk aynayı önermiş evet gerçekten aynaya ağda için izleidğimiz gibi değil, bu bana ait olan organ diyerek izleyin inceleyin anatomik resimlerle karşılaştırın. herşeyin beyinde bittiğini aslında oranın kara delik olduğunu ne yerleştirirsen onun şeklini aldığını sadece kendimizi sıktığımız için acıdığını sürekli kendi içinizde tekrarlayın. bunu yapın kızlar çünkü bazı doktorlar hipnozla tedavi ediyor.. ıkının bebek doğururken ıkının derler çünkü içeri genişler aynayı tutup ıkınca ora bihareketlenme göreceksiniz. geçin yatağa bi müzik açın ben komik skeçleri açtım, rahatlayın ben parmak yerleştirmedim. göz kalemi aldım streçe sardım jel sürdüm. girişe yerleştirdim. ıkındığım anda yarısını yerleştridim nefes verip ıkınarak sonuna kadar gitmeye devam etti, ve girdiğini bile anlamadım o derece komik bi durumdu :) tabi cesaret geldi bana rimeli aldım yerleştirdm, bi boğum var kızlar , sanki engelleyen bişi var gibi kemk gibi, onu hissedince popoyu kaldırın ve biraz eğdirin bunu yaparken lütfen ıkının hooop giiryor. aynısını peniste denedim, gel bakim sen buraya dedim eşime :) aşağıdaydım ben çünkü üstte rahat olamadım bu sizin tercihininz. eşime sen asla itme ben kendşm yerleştiricem dedim. kabul etti. yavaş yavaş tamamını aldım. kızlar acımıyor size yemin olsun zerre acımıyor. çünkü çok rahat oluyosun kontrol sende acı olursa geri çekme bekle acı oluşmanın sebebi yeterli ıslaklık yoktur yada dardır, zaten bekleyince asıvı salgınır vajina genişler devam edin ardından. çişiniz gelir gibi olur bazen de sanki içinizi bir tırnağıyla gıdıklar gibi bi his. bunlar normal. 2 ay oldu yeneli, ve ben bundan mı korktum dedim kendi kendime. vakit kaybetmeyin kızlar gerçekten çok kolaymış . yeterki kontrol sizde olsun. bu arada bende kanama olmadı, normal kanama olmaması dünyanın makyaj malzemesi girdi içimekızlar detay için sorularınız yada sorunlarınız için her zaman yardımcı olurum MESAJ ATABİLİRSİNİZ, RABBİM RAMAZAN HÜRMETİN EYARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
Doktoru biliyoruz hanimefendi. Bu sorunu yasiyoruz ki bu sayfalarda geziyoruz. Kilo problemim olsa diyet sayfalarini okurum. Siz reklamcilar bilinc altına israrla şunu işliyorsunuz. Bakin derdiniz var hic ugrasmayin bosuna. Bayılin 5-7 binlira yi çözelim.
Goruyorum ki her msj inz doktorun reklami. Burda cok fazla bayan gittikleri doktorlarin verdigi tavsiyeleri yazdi. Sizin niyetiniz ne. Doktoru ovmek. Inandiriciliginizi 5 gunde gittigim doktorumu cok ozledim diyerek kaybettiniz zaten. Samimi olsaniz burda sorun yasayan insanlara tavsiye verirsiniz. Doktoru goklerele cikarmayi birakirsiniz
Merhabalar
Vajinusmus hastalığı olan bayanlara destek olmak için bu konu başlığını açtım. Çünkü Vajinusmus hastalığı olan bayanlar sessizdir kimseyle paylaşamaz herşeyi içlerinde yaşarlar burdan elimden geldiğince destek olucam sorularınızı yanıtlayacağım bende bunu yaşamış biri olarak size yardımcı olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?