• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus ve kızlık zarı

glz888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
20
10
3
36
Merhabalar 1,5 yıllık evliyimvajınusmustum ve ilişkiye girememiştim daha sonra dilatör yardımıyla bu sorunumu çözdüm 1,5 hafta önce .Benim sorunum dilatör deneme yaparken falan kan gelmedi eşli denemede de 5-6 defa oldu fakat son olanda kan geldi ilk ilişkilerde yoktu sizce sebebi nedir korkmalı mıyım ?

Geridedir.

5 6 ilişkiden sonra geldi açıkçası ilk ilişkide kanama oluyor diye biliyordum
Tam gerceklesmemis olabilir vajinismustan ötürü. O yüzden sonuncuda tam olunca kanama da olmuştur.

5 6 ilişkiden sonra geldi açıkçası ilk ilişkide kanama oluyor diye biliyordum
defalarca ilişkiye girip hatta hamile kalıp hiç kan da gelmeyebilirdi, esnek zarlılarda böyle olabiliyor. ama sizinkinin geride olması muhtemel. belki gerçekten 5. ya da 6. ilişkide tam anlamıyla oraya ulaştınız.

defalarca ilişkiye girip hatta hamile kalıp hiç kan da gelmeyebilirdi, esnek zarlılarda böyle olabiliyor. ama sizinkinin geride olması muhtemel. belki gerçekten 5. ya da 6. ilişkide tam anlamıyla oraya ulaştınız.
umarım öyledir ben yara vs başka bir şey olmasından korktum da .doktora gidip muayene olmaya da henüz hazır değilim :KK64:

Back