Vajinusmus u Yendim

Zeynep korkmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
99
14
3
24
Kızlar muhtemelen bu konuyu kapatacaklar ama ben kendi me söz verdim eğer bu hastalığı yenersem herkese umut olacağım diye 3 senelik evliyim hiç ama hiç ilişkiye giremedik ve vajinusmus um yani doktorlar öyle söyledi 2 sene boyunca hiç çocuk istemedim ama son 1 senemde çevrem de ki çocuklar gördükçe içime cız etmeye başladı sürekli ağlıyordum şırıngaya spermleri enjekte edip içime gönderdim ama hiç bi şekilde olmadı buna benzer bir sürü yöntem denedim benimki de bir umut du zaten... araştırdım ve VEMCAİNE denilen uyuşturucu sprey i buldum ve kullanmaya karar verdim reçetez vermiyorlar aile hekimine yazdırdım ucuz bir şey de zaten 20 tl ..10 defa vajina ağzına sıktım biraz yaktı 10 dakika bekledim birinci defa içime almaya denedim penisi olmadı sonra biraz daha bekledim yine almaya çalıştım ama çok kastım gerildim kalp atışlarım hızlandı panik atağım da var benim yine olmadı 3 seferde ki denemem de 5 dakika da bekledim ve parmağımı soktum yavai yavaş ve oldu evetttttt olmuştu sonra eşim denedi eveeeeet penisi de aldım içime kendim yaptım hemde ve o kadar güzel bir duygu ki bu hastalığı atlatmak Yaşamayan bilemez bu hastalığı ve ben bu hastalığı dün yendim bigün yazıyorum herkese umut olurum inşallah kızlar ben yaptıysam herkes yapar kullandığım sprey kesinlikle uyuşturuyor herkese öneririn bana dua edin lütfen bebek sahibi olmak için sizleri seviyorumm ❤❤❤

Son düzenleme:
Keşke birgun bende ole diyebilsem biryıl bir ay oldu
Canım gerçekten korkacak birşey olmuyor sadece korkma kasılıyorsun ister istemez ama önce penisi almadan parmağınla dene ondan sonra bi öz güven geliyor parmağı aldığında acısız olduğunu görünce penisi de alırım diyorsun gerçekten ben 3 senedir hiç denemedim panik atak var birde bu muymuş dedim bügün vemcaine spreyi sıkmadan parmak egzersizi yaptım acı yok

Peki spreyle denerken baski aci hissi oldumu wemcaine bende denedim baski ve yanma oluyor bende sizde oldumu

Bende gecen spreyle denedim tam olacakken geri ittim eşinde devam etmwdi bir daha bende cesaret edemedim yanliz ara ara iki kere sprey sıktm birinde denedik birinde cesarwt edemedim. İki gundurde vajinanam acayıp sekilde acıyor dokunamıyorm bile sebebini bilmiyorm o yuzden bi kac gun ara verdim yarısından cogu girdi diyor ama kızlıktan gecmedi dedi kan falanda gelmedi

Canım ben de kan gelmesi merak ediyorum açıkçası

Ne güzel maşallah darısı bana ve diğerlerinin başına bnde vajınusmusum.aslında parmak sokabılıyorum ama devamı yok dedıgınız spreyı bnde aldım ama hıc denemedım.emla kremı denedım onla olmayınca denemek vazgectım. Bana önerebileceğiniz birsey var mı o spreyı kullanayım mı yanmanız zonklama gıbı bı hıs olmadımı

Bak yanma oluyor dayanamayacak kadar değil sonra uyuşuyor çok rahat bişey ben 3 sene boyunca hiç deneyemedim panik atak da olunca elim ayağım titriyordu ama iyi ki de spreyi almışım şimdi hamilelik düşünüyordum aslına bakılacak olursa ben çocuk istediğim için yaptım cesaret ettim

Bnde çok istıyorum bebek spreyı deneyecegım inşallah olur

Doktor bana da anestol verdi işe yarar mi bilmiyorum 5 ay oldu hala yapamadık

alet kullanmak en kolayı. eşle denemek gerdiriyor insanı.

ben şuna benzer şeyler bulmuştum(eşim getirmişti). deney tüpü...

3-4 boy, inceden kalına çalışırsanız bir bakmışsınız ki en büyüğü bile rahatça giriyormuş. kendiniz yapın önce...

Eklentiler

• 441941787_tn50_0.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…