Vajinusmus tedavisi, nazife ergen miçozkadıoğlu ile yendim

moonlightbetul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
9
2
26
Herkese merhaba; vajinusmusu nazife hanım sayesinde yendim ve neler olduğumu sizlerle paylaşıp umut vermek istiyorum. Biz çok güçlüyüz kadınlar ama bazen bilgisizliğimiz yüzünden böyle bir durum içinde olabiliyoruz. Ben nazife hanım sayesinde organımı tanıdım. Kızlık zarını bile yanlış biliyormuşum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim o kadar çok şey varmış ki.. erteleyerek evliliğimde bir yılı devirdim ve artık bu yük sırtımda gün geçtikçe daha çok ağırlık yapıyordu. Araştırmalarımla ve burda gördüğüm yorumlarla nazife ergen miçozkadıoğlunu buldum 4 seanslık kontrol ile bir yıllık evliliğimi yeniden başlattım. Kimse yolun sonunda değil biz bu yolu baştan alabiliriz. Nazife hanım isimsiz olarak tedavi olan kişilerin mektuplarını okudu inanır mısınız 10-15 yıllık hastalar vardı. Ve çoğu bir kısım 4 seansta bitiriyor. Önemli olan bizim isteğimiz ve ertelememiz gerekiyor. Zamanın bir önemi yok siz yeter ki isteyin

Son düzenleme:
tedavi süreci nasıl ilerledi? parmak egzersizleri vesaire oluyor mu acaba

Nazife hanım size vajinismus hastalık değil diye mi öğretti? Senelerdir her türlü tıbbi kitaba bozukluk olarak giren bir durumu hastalık değil diye tanımlayan mükemmel bir uzmanmış tebrik ederim kendisini.

Nazife hanım size vajinismus hastalık değil diye mi öğretti? Senelerdir her türlü tıbbi kitaba bozukluk olarak giren bir durumu hastalık değil diye tanımlayan mükemmel bir uzmanmış tebrik ederim kendisini.
Tıbben hastalık olarak geçebilir ya da bozuklukta denebilir ama bu durum benim için öyle değil. Siz ne derseniz diyin herşey bizim beynimizde olan birşey biz yönetiyoruz. Çevremizdeki baskılar yüzünden de korkular oluşuyor ve nazife hanım sayesinde ben bu durumun beyinde olduğunu benim bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim. Hiçbir ilaç kullanmadan buralara gelebildim çok şükür.

Tıbben hastalık olarak geçebilir ya da bozuklukta denebilir ama bu durum benim için öyle değil. Siz ne derseniz diyin herşey bizim beynimizde olan birşey biz yönetiyoruz. Çevremizdeki baskılar yüzünden de korkular oluşuyor ve nazife hanım sayesinde ben bu durumun beyinde olduğunu benim bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim. Hiçbir ilaç kullanmadan buralara gelebildim çok şükür
Buram buram reklam kokutan bir yeni üye.

Benim durumumumda olan kadınlara bir miktarda olsa yardımcı olmak istedim. Bu durumu yaşamayan bilemez araştırırsanız eğer nazife hanım hakkında bir tane kötü yorum görmezsiniz. Yaşadığım birşeyi yardımcı olmak adına paylaştım ama siz bunu anlamamışsınız sanırım

Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanim

Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin dokto
Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanim
Sadece düşüncelerimi belirttim. Ben hastalık görmediğimi söyledim neden işini böyle güzel yapan insanları karalıyorsunuz. Bu durumda olan binlerce kadın var belki onlara umut olurum diye paylaşmak istedim siz nasıl anlamak isterseniz..

Ben de vajinismusu 2 seneye yakin yasadim. Yani yasamayan bilmez kismi beni kapsamıyor.
Kendi kendime yendim bu arada.
Burada doktor övmek için açılan üyelikleri hic samimi bulmuyorum.

Merhabalar.

Vajinismus sorunu olan kadınlara bir nevi umut olmak umut vermek için yazıyorum bu yorumu. Vajinismus sorunum olduğunu daha önce tahmin ediyordum ama bir uzmana başvurmayı hep erteledim. Geçer dedim, böyle bir sorun yoktur dedim yani doktora gitmemek için her türlü bahane buldum. Sonrasında tıpkı sizin şimdi yapıyor olduğunuz gibi Kadınlar Kulübündeki ve Nazife Hanım’ın instagram sayfasındaki yorumları okumaya başladım. Bu yorumlar öncelikle bir sorunum olduğunu kabullenmeye vesile oldu ve en önemlisi ben böyle bir sorunu olan tek kadın olmadığımı gösterdi. Bu bana güç ve cesaret verdi. Ben de yapabilirim diye kendime inanmaya başladım ve Nazife Hocam’a başvurdum. Hayatımda tanıdığım en anlayışlı, sevecen, sıcakkanlı ve sabırlı hekimdir kendisi. Önce vajinismusun sebeplerini Hocam tek tek anlattı, vücudumun anatomisini dolayısıyla vücudum ile kaygı psikolojisinin nasıl içice olduğunu öğrendim. Sonrasında Hocam tedavi sürecinin başarı ihtimalinden de bahsetti ki başarısızlık ihtimali söz konusu bile değil. Sadece iki seanstan sonra Hocam’ın verdiği bilgiler ve öğrettiği yöntemler ile oldukça gelişim gösterince bu sorunu yendim. Şu an mutluluğumun ve minnettarlığımın kelimeler ile bir tarifi yok. Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız ve nereden başlamayı bilmiyorsanız, korkuyorsanız veya bu sorunun çözümünü bulamıyorsanız yapabileceğiniz ilk adım sadece bir mesaj atmaktır. Bu adımı atın kendiniz için mutluluğunuz için sağlığınız için. İnanın düşündüğünüz gibi zor değil, bilakis çok ilginç ve merak dolu ve aynı zamanda kısa acısız ağrısız bir yolculuk olacaktır sizin için. Kendinizi daha iyi tanımaya ve vücudumuzun mucize gibi bir yaratık olduğunu anlamaya vesile olan bir tedavi süreci olacaktır. Sadece bir adımı atmak ve başvurmak yani bu tedaviyi başlamak, bu sürecin en zor kısmı ve eğer bunu yaparsanız sonrasında kendinizle nasıl gurur duyacağınızı nasıl güçlü hissedeceğinizi tahmin edemezsiniz.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…