- 14 Mayıs 2022
- 9
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi moonlightbetul
tedavi süreci nasıl ilerledi? parmak egzersizleri vesaire oluyor mu acabaHerkese merhaba; vajinusmusu nazife hanım sayesinde yendim ve neler olduğumu sizlerle paylaşıp umut vermek istiyorum. Biz çok güçlüyüz kadınlar ama bazen bilgisizliğimiz yüzünden böyle bir durum içinde olabiliyoruz. Biz hasta değiliz, biz herşeyi yapabiliriz. Ben nazife hanım sayesinde organımı tanıdım. Kızlar zarını bile yanlış biliyormuşum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim o kadar çok şey varmış ki.. erteleyerek evliliğimde bir yılı devirdim ve artık bu yük sırtımda gün geçtikçe daha çok ağırlık yağıyordu. Araştırmalarımla ve burda gördüğüm yorumlarla nazife ergen miçozkadıoğlunu buldum 4 seanslık kontrol ile bir yıllık evliliğimi yeniden başlattım. Kimse yolun sonunda değil biz bu yolu baştan alabiliriz. Nazife hanım isimsiz olarak tedavi olan kişilerin mektuplarını okudu inanır mısınız 10-15 yıllık hastalar vardı. Ve çoğu bir kısım 4 seansta bitiriyor. Önemli olan bizim isteğimiz ve ertelememiz gerekiyor. Zamanın bir önemi yok siz yeter ki isteyin
Nazife hanım size vajinismus hastalık değil diye mi öğretti? Senelerdir her türlü tıbbi kitaba bozukluk olarak giren bir durumu hastalık değil diye tanımlayan mükemmel bir uzmanmış tebrik ederim kendisini.Herkese merhaba; vajinusmusu nazife hanım sayesinde yendim ve neler olduğumu sizlerle paylaşıp umut vermek istiyorum. Biz çok güçlüyüz kadınlar ama bazen bilgisizliğimiz yüzünden böyle bir durum içinde olabiliyoruz. Biz hasta değiliz, biz herşeyi yapabiliriz. Ben nazife hanım sayesinde organımı tanıdım. Kızlar zarını bile yanlış biliyormuşum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim o kadar çok şey varmış ki.. erteleyerek evliliğimde bir yılı devirdim ve artık bu yük sırtımda gün geçtikçe daha çok ağırlık yağıyordu. Araştırmalarımla ve burda gördüğüm yorumlarla nazife ergen miçozkadıoğlunu buldum 4 seanslık kontrol ile bir yıllık evliliğimi yeniden başlattım. Kimse yolun sonunda değil biz bu yolu baştan alabiliriz. Nazife hanım isimsiz olarak tedavi olan kişilerin mektuplarını okudu inanır mısınız 10-15 yıllık hastalar vardı. Ve çoğu bir kısım 4 seansta bitiriyor. Önemli olan bizim isteğimiz ve ertelememiz gerekiyor. Zamanın bir önemi yok siz yeter ki isteyin
tedavi süreci nasıl ilerledi? parmak egzersizleri vesaire oluyor mu acaba
Tıbben hastalık olarak geçebilir ya da bozuklukta denebilir ama bu durum benim için öyle değil. Siz ne derseniz diyin herşey bizim beynimizde olan birşey biz yönetiyoruz. Çevremizdeki baskılar yüzünden de korkular oluşuyor ve nazife hanım sayesinde ben bu durumun beyinde olduğunu benim bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim. Hiçbir ilaç kullanmadan buralara gelebildim çok şükür.Nazife hanım size vajinismus hastalık değil diye mi öğretti? Senelerdir her türlü tıbbi kitaba bozukluk olarak giren bir durumu hastalık değil diye tanımlayan mükemmel bir uzmanmış tebrik ederim kendisini.
Tıbben hastalık olarak geçebilir ya da bozuklukta denebilir ama bu durum benim için öyle değil. Siz ne derseniz diyin herşey bizim beynimizde olan birşey biz yönetiyoruz. Çevremizdeki baskılar yüzünden de korkular oluşuyor ve nazife hanım sayesinde ben bu durumun beyinde olduğunu benim bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim. Hiçbir ilaç kullanmadan buralara gelebildim çok şükürNazife hanım size vajinismus hastalık değil diye mi öğretti? Senelerdir her türlü tıbbi kitaba bozukluk olarak giren bir durumu hastalık değil diye tanımlayan mükemmel bir uzmanmış tebrik ederim kendisini.
Buram buram reklam kokutan bir yeni üye.
Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanimHerkese merhaba; vajinusmusu nazife hanım sayesinde yendim ve neler olduğumu sizlerle paylaşıp umut vermek istiyorum. Biz çok güçlüyüz kadınlar ama bazen bilgisizliğimiz yüzünden böyle bir durum içinde olabiliyoruz. Biz hasta değiliz, biz herşeyi yapabiliriz. Ben nazife hanım sayesinde organımı tanıdım. Kızlar zarını bile yanlış biliyormuşum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim o kadar çok şey varmış ki.. erteleyerek evliliğimde bir yılı devirdim ve artık bu yük sırtımda gün geçtikçe daha çok ağırlık yağıyordu. Araştırmalarımla ve burda gördüğüm yorumlarla nazife ergen miçozkadıoğlunu buldum 4 seanslık kontrol ile bir yıllık evliliğimi yeniden başlattım. Kimse yolun sonunda değil biz bu yolu baştan alabiliriz. Nazife hanım isimsiz olarak tedavi olan kişilerin mektuplarını okudu inanır mısınız 10-15 yıllık hastalar vardı. Ve çoğu bir kısım 4 seansta bitiriyor. Önemli olan bizim isteğimiz ve ertelememiz gerekiyor. Zamanın bir önemi yok siz yeter ki isteyin
Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin dokto
Herkese merhaba; vajinusmusu nazife hanım sayesinde yendim ve neler olduğumu sizlerle paylaşıp umut vermek istiyorum. Biz çok güçlüyüz kadınlar ama bazen bilgisizliğimiz yüzünden böyle bir durum içinde olabiliyoruz. Biz hasta değiliz, biz herşeyi yapabiliriz. Ben nazife hanım sayesinde organımı tanıdım. Kızlar zarını bile yanlış biliyormuşum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim o kadar çok şey varmış ki.. erteleyerek evliliğimde bir yılı devirdim ve artık bu yük sırtımda gün geçtikçe daha çok ağırlık yağıyordu. Araştırmalarımla ve burda gördüğüm yorumlarla nazife ergen miçozkadıoğlunu buldum 4 seanslık kontrol ile bir yıllık evliliğimi yeniden başlattım. Kimse yolun sonunda değil biz bu yolu baştan alabiliriz. Nazife hanım isimsiz olarak tedavi olan kişilerin mektuplarını okudu inanır mısınız 10-15 yıllık hastalar vardı. Ve çoğu bir kısım 4 seansta bitiriyor. Önemli olan bizim isteğimiz ve ertelememiz gerekiyor. Zamanın bir önemi yok siz yeter ki isteyin
Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanim
Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanim
Sadece düşüncelerimi belirttim. Ben hastalık görmediğimi söyledim neden işini böyle güzel yapan insanları karalıyorsunuz. Bu durumda olan binlerce kadın var belki onlara umut olurum diye paylaşmak istedim siz nasıl anlamak isterseniz..Vajinismus psikolojik bir rahatsizliktir; hastaliktir yani. Eger reklam icin yazmadiysaniz sizin adiniza sevindim; yok eger reklamsa dilbilginizi biraz gelistirin doktor hanim
Ben de vajinismusu 2 seneye yakin yasadim. Yani yasamayan bilmez kismi beni kapsamıyor.Benim durumumumda olan kadınlara bir miktarda olsa yardımcı olmak istedim. Bu durumu yaşamayan bilemez araştırırsanız eğer nazife hanım hakkında bir tane kötü yorum görmezsiniz. Yaşadığım birşeyi yardımcı olmak adına paylaştım ama siz bunu anlamamışsınız sanırım