Jinekoloji Vajinusmus tedavisi görenlerden yardım istiyorum:(

oblomov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
6
2
1
27
Merhabalar. 4 aylık evliyim maalesef bu sayfada nice başlık açılmış olan vajinusmus sorunundan ben de muzdaribim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Görev yaptığım yerde bu sorun için başvurabileceğim bir yer yok, ne yapmam gerektiği ile ilgili de kalakalmis durumdayım. Lütfen ama lütfen bu sorunu yaşamış kendi imkanlariyla yenmiş veya profesyonel tedavi almış birileri bana yardım edebilir mi? Önerilerinize fikirlerinize açığım lütfen allak bullak olan psikolojimi düşünerek yorumda bulunup yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim

Merhaba öncelikle bulunduğunuz yerde cinsel terapi yapan bir psikolog ile görüşmenizi tavsiye ederim ben bu şekilde atlattım doktorun verdiği egzersizler ve seanslar ile aşılamayacak bir durum değil içiniz ferah olun üstesinden gelirsiniz yeter ki inanın isteyin başarırsınız sadece kendinize güvenerek yola çıkın başaracaksınız emin olun

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim maalesef bulunduğum yerde yok bu yüzden sorun yaşıyorum siz hangi ilde kimden destek aldınız acaba, büyük bir rehberlik etmiş olursunuz bana

Rica ederim ben Mersin'de tedavi oldum siz hangi ildesiniz acaba aracınız var mı gidiş geliş yapma imkanınız var mı acaba

Merhaba ben kadın doğuma gittim öncelikle 1.5 aylık evliydim duvar var gibi bi his geliyordu asla ama asla olmuyordu olay. Sonra kadın doğum sana bi krem vercem ikinizde sürün yine olmassa cinsel terapist klinik psikologa git dedi ama krem ise yaradı

İşte o duvar gibi his kastığınız için oluyor. Afedersin o anda çişini yapıyor gibi serbest bırakırsan duvar hissi ortadan kalkacak. O yüzden canınız yanacakmış hissine kapılıyorsunuz. Sorun tam olarak bu. Serbest bırakın

Şey benim 4 sene önceydi sonra geçti şuan sıkıntı yok hiç

öncelikle bir kadın doğuma gidin bakalım ne diyecek ne önerecek
çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsınız inşallah

Benım arkadasım jınekolojık muayeneden sorun yoktur cevabı aldıktan sonra İzmirde bir klınıge gitti. 2 günde hallettiler sorunu.

Rica ederim ben Mersin'de tedavi oldum siz hangi ildesiniz acaba aracınız var mı gidiş geliş yapma imkanınız var mı acaba
Ağrıdayim ilçesinin köyünde görev yapıyorum ama ara tatil döneminde gelebilirim Mersin'e beresi olursa olsun giderim ywterki guvenilir ve sonuç alınmış kendini kanıtlamış bir cinsel terapist veya kadın doğum uzmanı olsun

Hangi kremdi lütfen bana da söyler misiniz ben de deneyeyim

Ara tatil döneminde ilk olarak kadın doğum uzmanına görünün bir muayene yapar yönlendirir sizi psikologa ben o şekilde tedavi olmuştum ağrı merkezde bulunan psikolog numaralarını arayıp cinsel terapi verip vermediklerini sorarsınız yardımcı olurlar bende o şekil bulmuştum yaklaşık 5 6 seansta atlatmıştım ben sizde atlatırsınız inşallah

Ağrı'da da vardır psikolog terapi veren emin olun siz kendinize inanın gerisi gelir başarırsınız

Gökçen Erdoğanı takip edin kendisi bu işin uzmanı. Kliniği Ankara da hemen çözüme kavuşturur.

Vajinusmus muydum bilmiyorum ama o duvar var hissi bende de olmuştu. Gerçekten vajinam kapalı sanmıştım o hisle Sonra böyle bir şey olmadığını, vajinusmus olabileceğimi öğrenince, hayır vajinusmus falan olamam, bunu çözmem lazım, orda duvar falan yok deyip kendimi rahatlattım ve ilişkiye girebildik. Her şey kafamızda bitiyor emin olun. Benim 1 hafta falan sürmüştü

Merhaba, ben bir jinekologla çalışmıştım, zaten öncelikle bir jinekolojik muayeneden geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. Her şeyin yolunda olup olmadığının kontrol edilmesi süreci kolaylaştırır. Ardından tedavim planlandı ve hızlı bir biçimde sonuç aldım. İstanbul'dayım, tabii burada olanaklar daha fazla. Yaşadığınız ilde vajinismus tedavisi alanında uzmanlaşmış bir jinekolog olup olmadığını araştırın. Eğer yoksa bunun için İstanbul'a veya başka bir şehre gidebilirsiniz. Benim doktorumun şehir dışından hatta yurt dışından gelip birkaç seansta tedavisi tamamlanan pek çok hastası olduğunu biliyorum. Halloluyor, hiç merak etmeyin. :))

Hangi doktora gitmistiniz özelden yazsbilir mısınız rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…