Vajinusmus tedavisi 4 lü set

merhababengul

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
44
5
21
Merhaba ben cinselikten korkup uzaklaşıyordum ben 2 aylık evliyim ve sadece cinsel birleşme oldu ama sonra tekrar yapamadim ondan önce su internete satılan vajinismus 4 lü seti aldım ilişki öncesinde sadece 3`e kadar yapabiliyordum ama suan 4 . Tamamen alabiliyotum yapabiliyorum ama normal ilişkiden yinede biraz korkuyorum istemeden kendimi kasıyorum
Bu seti kullanıp korkularını yenen varmi cinsel hayatınız ne zaman düzene oturdu .

BBen o set ile normal hayata döndüm yoksa 3 ay boyunca hatta 4'e dayanmıştır işkence gibi geliyordu Doktorlar da çözüm olmadı yani o set çok işe yarıyor canım en büyük olanı uzun süre kullan sen hatta sen değil eşin onu yapsın onun elinde olsun o uygulasın yani böylelikle eşine de alışmış olursun final bölümünde de zaten eşinin ki ile yapmaya başlarsın yavaş yavaş

Çok sağol motive edici deniyorum 3 gündür 4 tamamen yapabiliyorum ne zaman denemeliyik

Çok sağol motive edici deniyorum 3 gündür 4 tamamen yapabiliyorum ne zaman denemeliyik
Sen kendin yapabiliyorsan eşine hiç denettirmediysen 4 numaralıyı Bir hafta boyunca eşin denesin sana o yaparken korkmadığını anlarsan artık asıl olana geçme vakti gelmiş demektir eşininkine geçebilirsiniz yani biz o şekilde yapmıştık ve de eşininkine geçiş yaptığınız zaman jel sürmeden asla denemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…