• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus sürecim 🙏

ebrusg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
26
5
1
30
Herkese merhaba. Arkadaşlar anlattığım klinikte 4. Dilatorde çok zorlandım. Regl döneminde ara verdiğim için başa sardım. Psikolojim çok bozuldu. Vajinusmusu yenmek kolayca atlatmak isterken büyük te bir isteksizlik ve korku geliyordu ağlama krizleri. Bana başta klinik söz verdi herseyi denicez akapuktur, botoks. Hep aklımın bir köşesinde botoks kaldı. Zaten verdiğim ücretin icindeydi diğer tedaviler. Bende ısrarla botoks istedim ve egzersizlere rağmen gitmeyen kizlik zarımı da alın dedim. Ve botoks oldum. 5. Günüm 4. Dilatoru de basardım. Bir kaç deneme sonra iliski denenenecek. Herkese fikir olsun. Dilator çalışan arkadaşlarım bugun klinikte o kadar vazelin surdukki kolay kolay giriyor bisey anlamıyorsunuz zorlanan arkadaşlarıma tavsiye ederim.

Vazelinle daha kolay mı iteleyebildiniz. Bebe yağı mı Vazelin mi desem

Deneyeceğim kokusuz ve renksiz vazelin mi
Yanı ne kadar doğal olursa o kadar iyi olur. 1.çubuk ile gel git yaptıktan sonra çıkarıp tekrar takin nasıl olduğunu bile anlamıyorsunuz sonra orası açıldığı icin ikiyi deneyebilirsiniz kesinlikle ittirmeniz gerek bu arada daha kolay girer

Peki
Herkese merhaba. Arkadaşlar anlattığım klinikte 4. Dilatorde çok zorlandım. Regl döneminde ara verdiğim için başa sardım. Psikolojim çok bozuldu. Vajinusmusu yenmek kolayca atlatmak isterken büyük te bir isteksizlik ve korku geliyordu ağlama krizleri. Bana başta klinik söz verdi herseyi denicez akapuktur, botoks. Hep aklımın bir köşesinde botoks kaldı. Zaten verdiğim ücretin icindeydi diğer tedaviler. Bende ısrarla botoks istedim ve egzersizlere rağmen gitmeyen kizlik zarımı da alın dedim. Ve botoks oldum. 5. Günüm 4. Dilatoru de basardım. Bir kaç deneme sonra iliski denenenecek. Herkese fikir olsun. Dilator çalışan arkadaşlarım bugun klinikte o kadar vazelin surdukki kolay kolay giriyor bisey anlamıyorsunuz zorlanan arkadaşlarıma tavsiye ederim.
kızlık zarı aldırmayanlar ne yapacak dilator nasıl kullanıyorsunuz o şekilde

Benim kizlik zarım duruyordu ilk dilator çalışmalarında vajinam dar olmasına rağmen kanama olmadı genelde olmuyormus ben zaten botoks da olacağım icin kizlik zarını da aldırdım botoks olurken

Ne durumdasınız suan iyileştinizmi botoksla

Meraba ben iki yıllık evliyim vajinusmus bütün hayatımızı mahfediyo cok bunaldım lütfen yenenler yardımcı olur musunuz Allah rızası için

Back