• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus sonrasi zevk alamama

33mery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
11
4
86
Kars
1.5 yıllık evliyim vajinusmusu yenelim 2 ay oldu ama şimdi de zevk alamıyorum. ayrıca esimde de geç bosalma varmış. vajinusmus u yendikten sonra hiç bosalamadi.Lütfen yardım edin zevk alamadığım için iliskiden kaçıyorum kaçtıkça da başa sormaktan korkuyorum.

1.5 yıllık evliyim vajinusmusu yenelim 2 ay oldu ama şimdi de zevk alamıyorum. ayrıca esimde de geç bosalma varmış. vajinusmus u yendikten sonra hiç bosalamadi.Lütfen yardım edin zevk alamadığım için iliskiden kaçıyorum kaçtıkça da başa sormaktan korkuyorum.
Canım bende iki gün önce yendim vajinismusu ....Dr gittin mi arastirdin mi bende merak ettim şimdi

Back