vajinusmus sonrası cinsel hayat...

speziell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
71
0
96
İstanbul
vajinusmusu atlatan arkadaşlar cinsel hayatınız normalmi?yoksa cinsel hayatınız kötü başladığı için hepmi öyle gidiyor?

Ben daha yeni yendim bi kac gun oluyor ama zamanla duzelecektir neden hep ayni gitsin ki. sonucta bizim sorunumuz cinsel isteksizlik eslerimizden kacma vs degil. biz o andan korkuyoruz korkmamayi ogrendigimizde her sey yoluna girecektir.

keşke buraya vajinismusu yenen ve zevk almaya başlayan, orgazm olan bayanlar yazsa, bizi de teşvik etmiş olur

arkadaşlar ben yendim şimdi 1 yaşında bi oğlum var.yani inşallah tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlarımda yener.yendikten sonra bişey tabikide anlıyosun tamamen beyinle ilgili zaten.ama benim demek istediğim şey şu.hani uzun zamanlar ilişki olmadığı için yenen arkadaşlara diyorumki yine uzun aralıklarlamı yoksa yendiği için dahada bi hevesle cicim ayları gibimi.biraz çokmu açık bi soru oldu bilemedim kusura bakmayın lütfen.

ben de yenenlerdenim ama ister istemez o kadar uzun süreden sonra her şey bir anda mükemmel olmadı ben de.ama her defasında kendime her şey güzel olacak diyorum...

merhaba arkadaslar bu nasıl bır rahatsızlıktır kendı rahatsızlıgımın tanımını bılmıyorum bulmaya calısıyorumda

Allah bağışlasın. Benim oğlum da 4 yaşında. Ben çok uzun yıllar sonra yendim, daha yeneli 16 gün oluyor. Zaten araya regli de girdi. Yendiğim için daha bir heves yok ama eskiye oranla daha iyiyim. Dün itibarıyla 6. oldu ama benim hala kasılmalarım oluyor. Yılların alışkanlığından bir türlü kopamadım ama en azından artık yapabiliyorum...

Son düzenleme:
keşke buraya vajinismusu yenen ve zevk almaya başlayan, orgazm olan bayanlar yazsa, bizi de teşvik etmiş olur

sadece eşinize adapte olun bunu yurt dışında vajinusmustan bihaber bir sürü kız zevk odaklı yapıyor ve erkk kadar ihtiyaç duyuyor aslında bizde duyuyoruz ama türk toplumunun getirilerinden dolayı bastırılmış utangaç ve zor kız tarafımız ağır basmak zorunda kalıyor o eşiniz bunu unutmayın bunu paylaştığınız tek ve en özel insan bu yüzden o anların tadını çıkarın sadece o mutlu olsun diye değil Allah bizi araç olarak yaratmadı kimseye aynı duyguyu bize de verdi ben jel kullanmadım allaha sukur ılk yendıkten sonra...Cunku o sıstem bızde var ve ben herkesın yazdıgı aynı sorunlara sahıptım esımle hep deneme yapmak ıstıyordum ılk zamanlar zevk almıyordum sırf alısmak ıcındı ama sonra gıden gunlerın telafısı yok esıme kotu gunlerı unutturup ıyı seyler hatrlatmalıyım dedım ve ınanın zevkte alıcksınız benı de korkutmuslardı ılk deneyım nasılsa oyle gıder o ızler sılınmez oyle bırsey yok sız yenın yendıkten sonra da kendınızı verın jel bıle surmeyın ama esınız ılk zamanlar ıcın bıraz anlayıslı olsunn ve on sevişmeyi uzun tutsun...Herşeyı düzeltmek elinizde ona güzel günler yasattıktan sonra sende boyleydın soyleydın zamnnda benı yıprttın dıcek hıc bır erkek yok yeterkı şimdiki zaman iyi olsun

allah hepimizin yavrularını annelerine babalarına bağışlasın.ewet sen daha çok yeni olmuş yeneli çok normal kasılmaların olması.benim zaten doğumdan sonra geçmişti tam olarak oda 4 5 ay sonra yani.inşallah herşey dahada ii olur.

AMİN CANIM, HEPİMİZİN :) Ben evliliğimin 3.senesinde cinsel ilişkiye girmeden vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım ve çocuğumu sezeryanla aldılar. 13 Mayıs'a kadar bakireydim. 13 Mayısta vajinusmusu 8 senenin ardından yendim. 8 senenin vermiş olduğu bir alışkanlık var tabiki, öyle çok çok zevk almıyorum, kasılmalarım var ama en azından yapabiliyorum artık bu işi. Şu an itibarıyla 10 kere yapmış bulunmaktayım. 4-5 ay sonra daha iyi olacağım İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…