Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben yendim şimdi 1 yaşında bi oğlum var.yani inşallah tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlarımda yener.yendikten sonra bişey tabikide anlıyosun tamamen beyinle ilgili zaten.ama benim demek istediğim şey şu.hani uzun zamanlar ilişki olmadığı için yenen arkadaşlara diyorumki yine uzun aralıklarlamı yoksa yendiği için dahada bi hevesle cicim ayları gibimi.biraz çokmu açık bi soru oldu bilemedim kusura bakmayın lütfen.
keşke buraya vajinismusu yenen ve zevk almaya başlayan, orgazm olan bayanlar yazsa, bizi de teşvik etmiş olur
merhaba arkadaslar bu nasıl bır rahatsızlıktır kendı rahatsızlıgımın tanımını bılmıyorum bulmaya calısıyorumda
allah bağışlasın. Benim oğlum da 4 yaşında. Ben çok uzun yıllar sonra yendim, daha yeneli 16 gün oluyor. Zaten araya regli de girdi. Yendiğim için daha bir heves yok ama eskiye oranla daha iyiyim. Dün itibarıyla 6. Oldu ama benim hala kasılmalarım oluyor. Yılların alışkanlığından bir türlü kopamadım ama en azından artık yapabiliyorum...
allah hepimizin yavrularını annelerine babalarına bağışlasın.ewet sen daha çok yeni olmuş yeneli çok normal kasılmaların olması.benim zaten doğumdan sonra geçmişti tam olarak oda 4 5 ay sonra yani.inşallah herşey dahada ii olur.