Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar. ben 2 yıllık evliyim. vajinusmusu yenemedim.
Bu ay bahçecide aşılama yaptırıcam. Benimle aynı durumda olup yardım edebilecek birileri varmı?
canım bahsettigin asılama durumu için hıç bılgı sahıbı degilim.yalnız bebek sahıbı olunca,anne farklı bır psıkolojı içerısıne gırıp bebege daha yogunlasıyor..halıyle sonrasında bazı seylerı çözümlemek daha güç olabılır..
bak canım bebeğin olursa asla yenemezsin ben öle düşünüorum eğer o aylarda olsaydı bebeğim asla yenemezdim belki senin için çocuk daha önemli ama eşini düşün bide ben hep eşimi düşündüm
canım çok denedim ama olmadı...
canım ben sana yardım ederim istersen...ben yendim...burdaki topicte de kızlar çok yardım ediyor.istemessen ben de yardımcı olurum....dene bakalım bir kere
lütfe söyle ne yapmam nasıl yenmem gerekiyor. hayatım bu illet yüzünden alt üst olmuş durumda. nasıl yapıcam yaaaaa.
sen anlat ben denerim dinlerim tatlım... kimseylede konuşulmuyorki bu konu.kendimden nefret edicek duruma geldim...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
bu adreste okadar çok kişi yendi ki....sende takıl oraya. ben de burdan yardımcı olayım sana.
öncelikle kendini şartlamalısın kimler yapmıyor ki benim neyim eksik diye....
sonra sana hangisi kolay geliyorsa seç: kendi parmakların,eşinin parmakları ya da mumlar...
hiç acı hissetmeden aşama aşama ilerliceksin.sen seç bunlardan birine karar ver. bana yaz.sonraki aşamayı söylicem sana
mumlar... evet evet mumlar. nasıl yapcammm...
kızlar aşılamam oldu 16sında. bebişim tutar inşallah.
şimdi vajiyle ilgili bişeycik yapamıycam. aklım bebekte .. . . . ..