Vajinusmus muyum 4 yıllık evliyim

Engellemiyormus.arastirdim.inşallah canm tesekkurler

Dr sızı vajınal ultrasonla muayene ettıyse zaten o zarda gıtmıstır yada esnektır ondan yırtılmamıstır yoksa o zar allahuekber daglarında degıl yanı tam bırlesme olupta zar kalın degılse yırtılmama ıhtımalo yok

geçmiş olsun, bazı kadınların kızlık zarları daha sert oluyor diye biliyorum bozulmmamış olabilir, ama bu vajinismus değil diye biliyorum

Canı bende de benzer bi sorun bar özelden yazar mısın

Bence doktor sadece zarın varlığına dayanarak eşinizle birlikte olup olmadığınızı sormamıştır.Doktorlar ilişkiye giren kadınların vajinasının nasıl olduğunu anlarlar diye düşünüyorum.Bence tam olarak olmuyor sizin ilişkiniz.Acıyor demenizden öyle düşündüm açıkçası.Başka bir doktora gitmekte fayda var.İlerleyince acımaması gerek çünkü.

Kızlar bu konuyu acm sebebim doktorun beni korkutmasiydi. . Saçma sapan o alet yüzünden eşimle sanki hiç ilişki olmuyormuş gb bi hisse kapılarak bu konuyu açmistim. O ruh halini bir gün içerisinde üzerimden attım. Yani zaten biz eşimle oncedende ilişkiye giriyorduk. Doktordan sonra bende boyle bi endise olustu fakat zaten var olan iliski doktorun verdiği anestol ile hayli hayli kolaylaştı. .zar ilerlemiyor diye kendimi vajinusmus hissetmiyorum içimde başka bı yer olmadığına göre eşim tamamen içime girebiliyor. İlgilenip mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu benim açımdan kapalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…