Bende anlamadım muayene etti ve kizlik zarın duruyor dedi neden hiç doktora gelmedim dedi bianonce halletmeye calis yoksa psikiyatriste yonlendircem dedi. Eşim vajina girisini girio o noktaya gelince canım yanıyor kremde kullandım doktorun verdiği nasıl halletcem bu durumuVajinusmus hakkında tam bilgim yok ama sanki ilişkiye girememe durumu ya da acı hissi gibidir durum olduğunu duymuştum. Şundan yazıyorum zar duruyor deyince bende 4 yıllık evliyim benimde zarı duruyor çok esnekmiş böyle bir durum vardır belki. Doktorun bunu bilmemesi çok saçma
Ben böyle bir durum yaşamıyorum acı vs. Benim gittim doktor ameliyatla kızlı zarını yırttıklarını söylemişti eğer sorun ondan kaynaklanıyorsa böyle yapılabilir. Başka bir doktora daha görünün bence fikir almakta fayda varBende anlamadım muayene etti ve kizlik zarın duruyor dedi neden hiç doktora gelmedim dedi bianonce halletmeye calis yoksa psikiyatriste yonlendircem dedi. Eşim vajina girisini girio o noktaya gelince canım yanıyor kremde kullandım doktorun verdiği nasıl halletcem bu durumu
Iyi aksamlar anlamadim esinizle beraber oluyomusunuz olmuyomusunuz oluyinuzdami zar duruyomus
Ya şeyi anlamadım, zar vajina girişinde oluyor zaten. Tam bir birleşme yaşamadınız o halde? Tam penetrasyon durumunda zar kalmaz ki esnek değilseAslında oluyoruz ama zarın ötesine geçememiş. Hani duvar gb bisey çıkıyor ya onun geçilmesi lazım
Ya şeyi anlamadım, zar vajina girişinde oluyor zaten. Tam bir birleşme yaşamadınız o halde? Tam penetrasyon durumunda zar kalmaz ki esnek değilse
Bazı kişilerin ileride olabiliyormuş g. Hatta sabah eşimle birlikte olduk kayganlastrici doktor vermişti onuda kullandık eşim tamamı içime girmişti . Affedersiniz yazıyorum ama içime (tamamen boşaldı çocuk içiniyi de zar o kadar ileride değil ki.. ve zanettiğiniz gibi acı veren bi olay değil. ama kişiden kişiye de değişebilir tabi şimdi neler hissediyorsunuz bilmiyorum.
kayganlaştırıcı bişiler kullanıyor musunuz? kullanmıyorsanız o şekilde deneyin bir de. ben eşinizle tam bir birliktelik yaşadığınızı düşünmüyorum
Evet zaten bidaha o doktora gitmeyi düşünmüyorum halbuki arastrmstim ve pahaliydi bile. Doktorla aramızda iyi bi etkilesim olmadı. Bana diyoki ogretmensin niye hiç doktora gelmedin. Ne yaşadığımı sanki biliyoda. Doktor seçerken dikkat etmek lazım. Tecrübe olduBence başka bir doktora görünmekte fayda var, belli ki çok iyi bilgilendiremiyor hastalarını
Eşinizle tam anlamıyla birlikte oluyorsanız o zaman vajinismustan söz edemeyiz. Peki eşinize "ben engel değilim sen istediğin kadar ilerle" dediğinizdeki sorun nedir? eşiniz mi kendinizi kasıyor acaba..Bazı kişilerin ileride olabiliyormuş g. Hatta sabah eşimle birlikte olduk kayganlastrici doktor vermişti onuda kullandık eşim tamamı içime girmişti . Affedersiniz yazıyorum ama içime (tamamen boşaldı çocuk için) yani bi sorun yok kasmiyorum kendimi hatta eşime diyorum ben engel değilim sen istedgni kadar ilerleyeblirsn ama bukadr oluyo. Birleşme tamamıyla oluyor zaten doktor bana vajinusmussun demedi egzersiz vermiyorum dedi int.biraz bak dedi. Buarada vajinusmus olmayan birini bile doktor aletiyle kontrol olsa kasılır. Ben bidaha o şekil muayene olmam sanırım. Aleti içime almada problem yoktu ama ilerleyince baha acıttı. Dayndm ama istem dışı o koltuk kasıyor. Yoksa eşimle o derece bi kasılma olmuyor hiç.
Benim için çocuk olmasi dışında zarın olması veya olmaması çok büyük sorun değil ilişkiyi yaşıyoruz cunki. Eşimde kasmiyor rahat. Başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama alttan muayene yaptiramam sanırım tekrar.Eşinizle tam anlamıyla birlikte oluyorsanız o zaman vajinismustan söz edemeyiz. Peki eşinize "ben engel değilim sen istediğin kadar ilerle" dediğinizdeki sorun nedir? eşiniz mi kendinizi kasıyor acaba..
o zaman sizin zarınız ya çok kalın ya da çok esnek. bir arkadaşım söylemişti o zaman 6 yaşlarında çocuğu vardı, çocuğum olduğuna bakma ben de vajınismus var demişti. ben detayını sormadım tabi.
ama şahsi düşüncem 4 senedir yırtılmıyorsa o zar bence artık doktor müdahalesiyle alınmalı. doktora bu durumdan bahset ben eşimle birlikte oluyorum de..
tek anlamadığım konu, zar varsa sperm geçişini engeller mi engellemez mi? 4 yıl ilişkiye girip ve üstelik sorunsuz ilişkiye girip zarın yırtılmamış olması tuhaf. Ama bunlar küçük sorunlar, halledersiniz, bebeğiniz de olur neden olmasın.Benim için çocuk olmasi dışında zarın olması veya olmaması çok büyük sorun değil ilişkiyi yaşıyoruz cunki. Eşimde kasmiyor rahat. Başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama alttan muayene yaptiramam sanırım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?