• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus!! Lütfen Bilgi sahibi olanlar Göz atsın

Nuaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
329
434
103
Bayanlar 4 bucuk aylık evliyim.Ve vajinusmus olduğum ortaya cıktı fakat doktor cok ileri seviyede olmadığımı soyledi cunku muayne oldum.Bana parmak egzersizi nefes egzersizi vs. Onerdi Fakat ben parmak egzersizini sanırım yapamıyorum bu yüzden eşimle(pe*isle) deneme yaptığımızda biraz içeriye giriyor fakat tam snlamıyla bir birleşme sağlayamadık .Gercekten cok zor bir durum Allah sabır versın yardım etsin.Moralim çok ama çok bozluyor.Bu illetten kurtulanlar bana yardımcı olurda sevinirim daha fazla geciktirmek istemiyorum.

Bayanlar 4 bucuk aylık evliyim.Ve vajinusmus olduğum ortaya cıktı fakat doktor cok ileri seviyede olmadığımı soyledi cunku muayne oldum.Bana parmak egzersizi nefes egzersizi vs. Onerdi Fakat ben parmak egzersizini sanırım yapamıyorum bu yüzden eşimle(pe*isle) deneme yaptığımızda biraz içeriye giriyor fakat tam snlamıyla bir birleşme sağlayamadık .Gercekten cok zor bir durum Allah sabır versın yardım etsin.Moralim çok ama çok bozluyor.Bu illetten kurtulanlar bana yardımcı olurda sevinirim daha fazla geciktirmek istemiyorum.
Vajinismus sayfaları var. Bir göz atın isterseniz. Sizin durumunuzda çok evli çift var. Ama yinede size bir kaç tavsiye verebilirim. Biraz girişe izin veriyorsunuz. Belki işinize yarayabilir bu bilgiler.

Bolca kayganlaştırıcı sürün. ( bebe yağı, zeytin yağı vs.)

Yatağın ucuna gelin, ayaklarınızı bir yere destekleyin.

Eşiniz ayakta olsun, diyaframdan nefes alarak ağzınızdan üfleyin, bu şekilde kendinizi rahatlatın.

Yine diyaframdan nefes alın ( göğsünüzle beraber karnınızda şişecek bu doğru nefes ) muma üfler gibi sakince üflerken eşiniz penisi biraz ittirsin. Ikınmakta girişinizi genişletir. Vajina popoya doğru eğimlidir. Eşiniz penisi biraz girdirdikten sonra aşağıya eğim verip devam etmelidir.

Tabi, söylemeye gerek yok, eşiniz nazik olmalı ve sizi rahatlatabilmeli.

Ön sevişmeye de yeteri kadar vakit ayırmalısınız. İstek yoksa olmaz. Hiçbir kadın isteksiz yapamaz.
İnşallah bu şekilde başarırsın. Olmazsa egzersiz yapmaya başlamalısın. Merak etme aşılmayacak bir durum değil.

Oncelikle tesekkür ederim cevabınız icin.Ama pozisyonu tam anlamıyla anlayamadım.Mesela ben alltayken veya üstteyken hıc yapamıyorum fakat yanyanayken kendi elimle kontrolü saglayacsk sekilde yavas yavas iceri alıyorum.Dediğiniz pozisyon daha mı kolsy olur

Ve eşim ayaktayken nasıl olcaka onu anlamadm baya uzun boylu zaten

Oncelikle tesekkür ederim cevabınız icin.Ama pozisyonu tam anlamıyla anlayamadım.Mesela ben alltayken veya üstteyken hıc yapamıyorum fakat yanyanayken kendi elimle kontrolü saglayacsk sekilde yavas yavas iceri alıyorum.Dediğiniz pozisyon daha mı kolsy olur
Aslında yanyana daha kolay olur. O dediklerimi yan yana deneyin. Nefes egzersizi, ıkınma vs. Bolca kayganlaştırıcı sürmeyi de ihmal etmeyin.

Benim önerdiğim pozisyonda denemek isterseniz, altınıza bir yastık koyabilirsiniz. Eşiniz uzun boyluysa yatak yerine masa olabilir. Hangisi olursa olsun belinizin altına bir yastık koyun.

Birde bazı arkadaşlar, vajinayı uyuşturan krem ve spreyler deneyerek ilk seferi yaptılar. Tabi hepsinde faydalı olmadı. wemcaine sprey en etkilisi uyuşturmak için. Bu vajinismusu tamamen çözmüyor, çünkü bu sefer de uyuşturmadan yapamıyorlar. Ama bir kereliğine deneyebilirsin. en azından oraya penisin girdiğini görmek tedaviye olumlu bir etki yapıyor.

Cok tesekkür ederim bu dediklerinizi yapıcam ınsaAllaah umarım faydsı olur sımdı diğer yazılanlarıda okuyorum acılan konularda umarım faydalı olur

Bi vajınusmus hastası olarak nasıl yendiğimi ben anlatayım . 5 ay cektım bu illeti. Ilk once parmak egzersızlrı yaptım. Bir parmak ıkı parmak uc parmak denedım. Sonra sperme benzeyen seylerı strecleyıp sokmaya calıştm. Onu da başardm. Dedım kı yapıcam ınandım yapacagıma . Brnmde sorunum senınkı gıbıydı ucu giriyodu devamı yoktu Neyse konuma devam edeyım. En sonda eşimle denemeye karar verdim. Yatagın ucuna gectım bacaklarımı karnıma dogru cekip ıkınmaya başladm baktm deliği gördum kendılıgınden acılıyodu. Eşimin p... Kendım sokmaya calştm cunku o soksaydı gene aynı seyı yapacaktm kitleycektm kendımi. Mum gibi düşündum ıkındım soktum derınderın nefes aldım bı ıkınmayla bıraz daha soktum baktm cogu gırmıştı o can havlıyle eşimde tamamını soktu ve btmişti vajınusmus . Agladım sevıncten bumuymuş dedım. 5 ayda cok agladım cok uzuldum rabbım kımseye yaşatmssın ınsan kendını kadın gibi hissetmıyo eksik bişeler vardı 5 ay boyunca o eksikle ezık bişeklfde yaşadım. Ve o gunden beri ilk gecede bu işi becerenlere uyuz oluyorum :)

Benımde 5 ay oldu neredeyse suan dilatör seti aldım egzersiz yapıyorym.en kucuk dilatoru sokabildim ama sonra hasta olunca ara verdım bitince tekrar baslıcam ınsaAllah bende senın gibi yenenlerden. Olurum cunku gervekten kendımı evli gibi hıssedemıyorum

Canım ben 1 sene çektim bu illeti ben öyle egzersiz falan yapmadım ama ilk olduğunda ben yatağın ucuna geldim iyice eşim de ayakta o şekilde yapabildim bir dr3 belki çok ilginç gelecek ama cesaret toplamak için utanarak diyorum bir kaç kısa video izlemiştim bir cesaret geldi ve yendim çok şükür ilk ağrıyı hissettigin an sakin vazgeçme kendini cekme

Iste eğer agrı hissedersem ben dirrk kacıyorum :( yanı konsantrem bozuluyor stres oluyorum ınsaAllah egzersızler faydalı olur bana
Canım ben 1 sene çektim bu illeti ben öyle egzersiz falan yapmadım ama ilk olduğunda ben yatağın ucuna geldim iyice eşim de ayakta o şekilde yapabildim bir dr3 belki çok ilginç gelecek ama cesaret toplamak için utanarak diyorum bir kaç kısa video izlemiştim bir cesaret geldi ve yendim çok şükür ilk ağrıyı hissettigin an sakin vazgeçme kendini cekme

Iste eğer agrı hissedersem ben dirrk kacıyorum :KK43: yanı konsantrem bozuluyor stres oluyorum ınsaAllah egzersızler faydalı olur bana
Kaçma ışte canım lütfen gerçekten zor değilmiş diyeceksin bak bu şekilde evlilik sürmüyor bu forumda 3.5 yıl bu dertten dolayı başı belada olan bile okudum çok üzülüyorum ama evliliğinin devamı bu dusun ve dayan ben çok kötü atlattım sırf bu yüzden eşimin internetten kadınlarla konuştuğunu bile öğrendim nasıl çaresizlik ise artık ve dedim olmalı bu başka yolu yok

Kaçma ışte canım lütfen gerçekten zor değilmiş diyeceksin bak bu şekilde evlilik sürmüyor bu forumda 3.5 yıl bu dertten dolayı başı belada olan bile okudum çok üzülüyorum ama evliliğinin devamı bu dusun ve dayan ben çok kötü atlattım sırf bu yüzden eşimin internetten kadınlarla konuştuğunu bile öğrendim nasıl çaresizlik ise artık ve dedim olmalı bu başka yolu yok
Ayy canım ya :( Rabbim yardımcın olsun insaAllaah hayırlısıyla evladını kucagına alırsın .Bende yenecegime inanıyprum kararlıyım kacmıcam ınsaAllaah

Bende aynı durumdayım canım bir yıl olucak benimde artık doktora gittim bir kere gittim daha ama devam edeceğim eşimle de gideceğim .benim doktor parmak egzersizlerini kendisi bana alıştıracak çünkü ben alışmadan git evde yap derse ben bundan kaçarım önceden de başka doktor bana evde yap dedi bana itici geldi yapmadım .ama bu doktoru mı sevdim bana alıştıracağı için.

Durumumu güncelliyorum arkadaslar cok sukur yendim 11 mayısta :)

Oh maşaallah ☺️ Çok sevindim adına ❤️ Benim bir hafta kadar sürmüştü ama o acıyı o baskıyı hatırladıkça hala ağlayasım gelir.
Ara vermeyin. Tamamen alışana kadar zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ederim. Hem antibakteriyel hem yara vs olursa iyileştirme özellliği var ❤️ Adet döneminden sonra da ilk ilişkide bir süre kullanmaya devam edin ☺️❤️

Oh maşaallah ☺️ Çok sevindim adına ❤️ Benim bir hafta kadar sürmüştü ama o acıyı o baskıyı hatırladıkça hala ağlayasım gelir.
Ara vermeyin. Tamamen alışana kadar zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ederim. Hem antibakteriyel hem yara vs olursa iyileştirme özellliği var ❤️ Adet döneminden sonra da ilk ilişkide bir süre kullanmaya devam edin ☺️❤️
Cok tesekkür ederimmm bende mutluyum :) darısı diger arkadasların basına zaten suanda bile ilk girisler benım kontrolum altında oluyor alısana kadar mecbur:) tamam canım ben hala su bazlı jel kullanıyorum bakalım onuda bırkaırım ınsaallah

Doktora devam ediyorum bende ve asla parmak egzersizi yapamam diyen insan ben artık parmağımı rahatlıkla sokabiliyorum şimdi sıra ikiparmakla ama ondan biraz korkuyorum yapamam diye inşallah yaparım

Cok tesekkür ederimmm bende mutluyum :) darısı diger arkadasların basına zaten suanda bile ilk girisler benım kontrolum altında oluyor alısana kadar mecbur:) tamam canım ben hala su bazlı jel kullanıyorum bakalım onuda bırkaırım ınsaallah

Nasıl yendin arkadaşlara yardımcı olmak ister misin canım :)

Back