• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus kabusum bitti 😊

Rainbowcolours

👩🏻‍🏫♥️
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
446
347
23
29
Merhabalar öncelikle 😊 Evliliğimin 4. Ayındayım. Burada bir çok kez konu açtım ve bir çok konuya yazdım. Bir sürü kişiyle konuştum. Ve çok çok fazla çalıştım , çabaladım. Ve sonunda İlk defa tam bir ilişki hissini yaşadım . İlk defa canın yanmadı , hatta hoşuma bile gitti 🤭 Sanırım artık kabus bitti. Ama biliyorum ki daha çok yolum var. Çalışmayı , denemeleri bırakmıycam. Daha güzel günler için elimden geleni yapıcam 😊😊 Eğer beni biliyorsanız , sizinle bir sohbetimiz , dertleşmemiz olduysa ya da bana ufacıkta olsa bir tavsiyede buluysanız iyi ki varsınız ve çok çok teşekkür ederim herkese 😊 Umarım bunu yaşayan herkes bir gün bu hisleri hissedebilir ve mutluluğun kapısını açabilir 😊😊

Merhabalar öncelikle 😊 Evliliğimin 4. Ayındayım. Burada bir çok kez konu açtım ve bir çok konuya yazdım. Bir sürü kişiyle konuştum. Ve çok çok fazla çalıştım , çabaladım. Ve sonunda İlk defa tam bir ilişki hissini yaşadım . İlk defa canın yanmadı , hatta hoşuma bile gitti 🤭 Sanırım artık kabus bitti. Ama biliyorum ki daha çok yolum var. Çalışmayı , denemeleri bırakmıycam. Daha güzel günler için elimden geleni yapıcam 😊😊 Eğer beni biliyorsanız , sizinle bir sohbetimiz , dertleşmemiz olduysa ya da bana ufacıkta olsa bir tavsiyede buluysanız iyi ki varsınız ve çok çok teşekkür ederim herkese 😊 Umarım bunu yaşayan herkes bir gün bu hisleri hissedebilir ve mutluluğun kapısını açabilir 😊😊
Çok geçmiş olsunn 🤲

Tebrik ediyorum seni gün aşırı yapmaya devam et hepsi yoluna girecek☺️

Merhaba tebrik ediyorum 😊 acaba nasil yendiniz dilator kullandiniz mi

Merhaba herkese. Cok uzgunum yardim istiyorum:/ Ben yaklasik 2 ay once evlendim. Esimin de ilk iliskisi olacakti benim de. Ilk uc gun vucutlarimizi tanimak birden olaya girmemek adina yavaa davrandik. Sadece on sevismeler yaptik. Sonra ilk denememizde penis arkaya dogru kaydi ve bosalma oldu. Ikincisinde de ayni sekilde. Ilk ikide ben hic korkmamistim kasilmamistim. Ama ucuncude bacaklarim titremeye basladi. Esimin penisi vajimama degdigi anda midem bulandi. Olmadi. Daha sonraki denemelerimizde de hep yerini yanlis biliyoruz endisesiyle esim cok ilerlemedi. Bu arada ben artik gerilmeye korkmaya basladim. Su anda durumum su sekilde: Penis vajinaya degdiginde mide bulantisi oluyor. Ama korkma itme yok. Size sunlari danismak istedim 1-penis vajinaya degince midesi bulanan var miydi aranizda 2-ben korku hissetmiyorum ama bi keresinde biraz aci hissedip sescikarmistim. Esim de aciyacak diye korkup itmeyi birakti. Acaba bu yanlis mi? Yani itmesi mi gerekir acisa da? Esim acisiz olmaai gerektigini dusunuyor ve aciyimca itmiyor. 3-ankarada bu is icin psikolog oneriniz var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Back