Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum ama vajinusmusla ile ilgili sadece Saygın Bey'e gidip olumlu ya da olumsuz sonuç alan, tedavi yöntemini olumlu bulanlar yazabilir mi, lütfen, yardıma ve fikirlerinize çok ihtiyacım var![]()
ben gittim ... cnm ne öğrenmek istiosun...
ben tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum, fakat saygın bey'e giden hiç kimse bu konu hakkında net bilgi vermiyor, daha önce kendisi ile telefonda görüştüm, sonrada muayene oldum derecesini ve tedavi yöntemini belirleyebilmesi için, istersem hemen seanslara başlayabileceğini söylemişti, orada ikna olmuştum, tedaviye kesin başlamayı düşünüyordum, beni diğer tedaviye gelen ve seanslara bir kaç kez gelen birileri ile görüştürdü, biraz daha rahatladım, fakat ben diğer tarafta iken tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi vermemesi gerektiğini söyledi orada bir bayana, işte herkesin kendine göre bir tedavi süreci oluyormuş...ama ben net bilgi almak istiyorum, ne yaptığını merak ediyorum, kendisi mi yapıyor, yoksa biz onun yanında mı egzersizlerimizi yapıyoruz, bu konular hakkında bilgi almak istiyorum, sanırım 1,5 ay olmuştu ben gittiğimde, şimdi vazgeçtim seanslarada başlamıyorum, çünkü aklımda hala soru işaretleri var, nasıl yapıyor, ne yapıyor, yani bunları bilmek benim hakkım değilmi, hem o kadar para istiyorlar, hem de söylemiyorlar, yani illa 3000 yada 3500 mü vermemiz gerekiyor bu hastalığı yenmek için![]()
canım bende 4 temmuzda saygın beye gidecem adanadan gidecem inan son çağrem orası kaldı bende çok merak ediyorm nasıl i tedavi uygulayacak diye valla yalanda söylemeyim çokta umutlu değilim ama her yolu denemek zorundayım KIZLAR lütfen saygın beye gidenler bana biraz bilgi vereblrmsnz
ayyy inşallah canım ya öyle endişeliyim ki ya olmazsa diye çok korkuyorm canım nasıl redavi ediyor çok merak ediyrm yani ne yapyr yazablrmsn
kıslar bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. ama hem çok para hemde yeri çok ters geliyo.saygın beyle bende bi görüşme yapmıştım. ama kendisi aparatları kullanacağını ilk aşamada kendi nasıl yapılacağını göstreceğini söledi. eşimde buna izin vermediği için gitmedim. bende kurtulmak istiyorummmmmmm. süleyman eserdağda acaba kendimi uyguluyo aparatları. bilen varmı(((
ben gittim ... cnm ne öğrenmek istiosun...
gidiceğin bence en dogru adres ben gittim sadece 3 seanta bitti hemde çok kolay oldu inanamadım bile
bence çok ama çok umutlu ol çünkü temmuzda 4 de .gidiosan temmuz 7 de sorunun çözülmüş olucak :))