• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus ile ilgili Saygın Bey'e giden var mı?

fbalci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
34
0
96
İstanbul
Merhaba, daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum ama vajinusmusla ile ilgili sadece Saygın Bey'e gidip olumlu ya da olumsuz sonuç alan, tedavi yöntemini olumlu bulanlar yazabilir mi, lütfen, yardıma ve fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

Son düzenleme:
Merhaba, daha önce bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum ama vajinusmusla ile ilgili sadece Saygın Bey'e gidip olumlu ya da olumsuz sonuç alan, tedavi yöntemini olumlu bulanlar yazabilir mi, lütfen, yardıma ve fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

ben gittim ... cnm ne öğrenmek istiosun...

Ben tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum, fakat Saygın Bey'e giden hiç kimse bu konu hakkında net bilgi vermiyor, daha önce kendisi ile telefonda görüştüm, sonrada muayene oldum derecesini ve tedavi yöntemini belirleyebilmesi için, istersem hemen seanslara başlayabileceğini söylemişti, orada ikna olmuştum, tedaviye kesin başlamayı düşünüyordum, beni diğer tedaviye gelen ve seanslara bir kaç kez gelen birileri ile görüştürdü, biraz daha rahatladım, fakat ben diğer tarafta iken tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi vermemesi gerektiğini söyledi orada bir bayana, işte herkesin kendine göre bir tedavi süreci oluyormuş...Ama ben net bilgi almak istiyorum, ne yaptığını merak ediyorum, kendisi mi yapıyor, yoksa biz onun yanında mı egzersizlerimizi yapıyoruz, bu konular hakkında bilgi almak istiyorum, sanırım 1,5 ay olmuştu ben gittiğimde, şimdi vazgeçtim seanslarada başlamıyorum, çünkü aklımda hala soru işaretleri var, nasıl yapıyor, ne yapıyor, yani bunları bilmek benim hakkım değilmi, hem o kadar para istiyorlar, hem de söylemiyorlar, yani illa 3000 yada 3500 mü vermemiz gerekiyor bu hastalığı yenmek için :(

baslıkla cvbım uymuyor ama yardımcı olmak istedim.canım ben saygın beye gitmedim süleyman beye gittim ama sanırım vajinismus tedavisi genelde aynı tarzda.evet o kadar para veriyosun ama net bilgi verilmemesi senin acından yararlı.bende doktor arastırması yaparken bu sitede, sadece doktor tavsiyesi aldım.neler yaptılar, egzersizler nasıl die sorsam cesaret edemezdim korkardım.hiçbişey bilmeden git ve kendini doktoruna emanet et.eğer nasıl yapıolar acı oluyomu doktormu yapıo egzersizleri die düşünürsen rahat olamazsın.bendede vardı o korkular ama ben süleyman bey için söyliyim sadece ilk gittiğimde muayene esnasında 10 sn kadar görüyor vajinayı.ondan sonrada zaten bakması için bi neden yok.bence saygın beyde bu şekilde tedavi ediyordur.muayeneye bile gitmişin keşke devamını getirip kurtulsaydın

ben tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum, fakat saygın bey'e giden hiç kimse bu konu hakkında net bilgi vermiyor, daha önce kendisi ile telefonda görüştüm, sonrada muayene oldum derecesini ve tedavi yöntemini belirleyebilmesi için, istersem hemen seanslara başlayabileceğini söylemişti, orada ikna olmuştum, tedaviye kesin başlamayı düşünüyordum, beni diğer tedaviye gelen ve seanslara bir kaç kez gelen birileri ile görüştürdü, biraz daha rahatladım, fakat ben diğer tarafta iken tedavi süreci hakkında ayrıntılı bilgi vermemesi gerektiğini söyledi orada bir bayana, işte herkesin kendine göre bir tedavi süreci oluyormuş...ama ben net bilgi almak istiyorum, ne yaptığını merak ediyorum, kendisi mi yapıyor, yoksa biz onun yanında mı egzersizlerimizi yapıyoruz, bu konular hakkında bilgi almak istiyorum, sanırım 1,5 ay olmuştu ben gittiğimde, şimdi vazgeçtim seanslarada başlamıyorum, çünkü aklımda hala soru işaretleri var, nasıl yapıyor, ne yapıyor, yani bunları bilmek benim hakkım değilmi, hem o kadar para istiyorlar, hem de söylemiyorlar, yani illa 3000 yada 3500 mü vermemiz gerekiyor bu hastalığı yenmek için :(

özelden yazmak istedim ama yeni üyeyimmm.. Ben 20 gün önce saygın beye gittim tedavimi tamamladım .. Herşey olması gerektiinden daha iyi hayatımda ben çektim düşmanım çekmesin

gerçekten yardım etmek isterim eğer bana orda anlatılanlar anlatılsa ve ben bilseydim kendi başımada yenerdimm cnm .
Fiyat yüksek ben verdim ama şayet ben cesaretliyim kendim yaparım diebilirsen ben yine yönlerdirmeye çalışırım fakat burdan açık açık yazmam doğru olmaz
özel mesaj hakkın varsa mesaj at yoksa mail yolu daha mantıklı gibi .. Kibb

canım bende 4 temmuzda saygın beye gidecem adanadan gidecem inan son çağrem orası kaldı bende çok merak ediyorm nasıl i tedavi uygulayacak diye valla yalanda söylemeyim çokta umutlu değilim ama her yolu denemek zorundayım KIZLAR lütfen saygın beye gidenler bana biraz bilgi vereblrmsnz

canım bende 4 temmuzda saygın beye gidecem adanadan gidecem inan son çağrem orası kaldı bende çok merak ediyorm nasıl i tedavi uygulayacak diye valla yalanda söylemeyim çokta umutlu değilim ama her yolu denemek zorundayım KIZLAR lütfen saygın beye gidenler bana biraz bilgi vereblrmsnz

gidiceğin bence en dogru adres ben gittim sadece 3 seanta bitti hemde çok kolay oldu inanamadım bile
bence çok ama çok umutlu ol çünkü temmuzda 4 de .gidiosan temmuz 7 de sorunun çözülmüş olucak :))

ayyy inşallah canım ya öyle endişeliyim ki ya olmazsa diye çok korkuyorm canım nasıl redavi ediyor çok merak ediyrm yani ne yapyr yazablrmsn

ayyy inşallah canım ya öyle endişeliyim ki ya olmazsa diye çok korkuyorm canım nasıl redavi ediyor çok merak ediyrm yani ne yapyr yazablrmsn

cnm tedavi şeklini düşünüp kafanı hiç yorma başarızlık oranı yok ben 3 seansta çözdüm 10 gün snr haz alır
seviyeye geldim vajinusmusu 25 gün önce çözdüm ve en önemlisi hamile olduğumu düşünüyorum :))

hiç korkma düşünme kafana takma karar vermişsin gitmeye bitti say :))
ben yaptıysam parmagımı dahi sokamıodum herkes yapar .....

davacığım canımbenim 5 günüm kaldı kendimi önce allahıma sonra saygın beye emanet edecem ... canım nasıl tedavi ediyor sadece sohbet edip gönderiyor mu bazı şekillerle denememizimi istiyor ne yapıyor canım lütfen yazarmsn ? yinede içimde olmayacak korkusu yok değil

kıslar bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. ama hem çok para hemde yeri çok ters geliyo.saygın beyle bende bi görüşme yapmıştım. ama kendisi aparatları kullanacağını ilk aşamada kendi nasıl yapılacağını göstreceğini söledi. eşimde buna izin vermediği için gitmedim. bende kurtulmak istiyorummmmmmm. süleyman eserdağda acaba kendimi uyguluyo aparatları. bilen varmı :((((

kıslar bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. ama hem çok para hemde yeri çok ters geliyo.saygın beyle bende bi görüşme yapmıştım. ama kendisi aparatları kullanacağını ilk aşamada kendi nasıl yapılacağını göstreceğini söledi. eşimde buna izin vermediği için gitmedim. bende kurtulmak istiyorummmmmmm. süleyman eserdağda acaba kendimi uyguluyo aparatları. bilen varmı :((((

sonuçta muayenede oluosun doktora sadece tek farkı aparatı bikez sana göstermek için 1dk yanında kalıcaktı sonrasını kendin yapıosun diğer doktorlarda aynısını yapıo bildiğim kadarıyla
bence eşine söyleme o zaten bekleme odasında beklio ben kendim yapıorum o sadece tarif edip çıkıo dersin
bu minicik pembe yalan sayesinde 3 günde sorunların bitio
öyle bi yükki insanın omzunda yendiği zaman dahada farkına varıo nasıl zor günlermiş die
allah bu sorunla karşılaşan herkese yardım etsin
ulusoyla ben bi görüşme yapmıştım banada onun söyledikleri ters geldiği için saygın beye gittim çok şükür
sıkıntısız dertsiz hatta eşimle orgazm olarak cinsellik yaşıorum...

arkadaşlar merhaba
bende bayramdan sonra saygın beye gitmeyi düşünüyorum.
tedavi yöntemi hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.giden arkadaşlar anlatırsa sevinirim,

ben de saygın by hakkında bir araştırma yapmıştım ama ücretlerini duyunca gitmemin mümkün olmadığını gördüm :50:
şimdi burdaki bayanlarla egzersizler yapıyorum.iyi de gidiyoruz ama merak ettiğim saygın bey veya diğer doktorlar 3 seansta çözümleyecek ne yapıyorlar..yani farklı bir yöntem veya anlatım varsa bizimle paylaşabilir misin?çünkü hepimizin gidecek ekonomik ve sosyal durumu yok :50:

gidiceğin bence en dogru adres ben gittim sadece 3 seanta bitti hemde çok kolay oldu inanamadım bile
bence çok ama çok umutlu ol çünkü temmuzda 4 de .gidiosan temmuz 7 de sorunun çözülmüş olucak :))

5 aylık evliyim ve sanırım yalnız değilim..artık sabrımın sonlarındayım uyku uyuyamıyorum.bugün Saygın beyle görüştüm telefonda.ama istediği fiyat dudağımı uçuklattı.şuan bu parayı verebilcek durumda değilim.inanın bugün sabah 9dan beri bu sitede vakit geçiriyor her yazıyı dikkatlice okuyorum.siz saygın beye gitmiş biri olarak bana neler söyleyebilirsiniz.gitmeden çözemez miyim? egzersizler mi veriyor.? dilatörle mi çözüyor sorunu..lütfen bana yardımcı olun.
cevabınızı bekliyorum...
teşekkür ederim

Back