Vajinusmus için

egelikizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
5
9
25
Merhaba çok değerli canım arkadaşlarım, sizinle bir konuda istişare yapmak istiyorum. 1 sene önce evlendim ve bende sizin gibi bu olayı yaşadım. Üstesinden çok zor geldim. Bu süreçte yıprandım, yanlış kararlar aldım, danışacak kimse bulamadım, çok çaresiz hissettim. Evliliğimden 6-7 ay sonra bu sayfayı keşfettim ki bence geç bir süre sonra sonra iyileşme sürecim başladı. Yavaş yavaş bir şeyleri yoluna koyuyorum. Ben hepimizde şu problemi tespit ettim. Bir sorunumuz var araştırma içerisindeyiz fakat biz ve bizim gibi bu sıkıntıyı çeken insanlara zor ulaşıyoruz. Geç dönüşler alıyoruz. Ben artık bir şeyler yapmak istiyorum yani sizlere iyi gelmek istiyorum. Ben kendim aile danışmanıyım ve ilişki, cinsel terapi gibi eğitimler almaktayım. Farkettiğim diğer bir konu da instagram üzerinde bu tarz sayfalar yok. Şuanda aynı zamanda sosyal medya eğitimi de almaktayım. Sizlere iyi gelebilmek adına instagramda bir sayfa oluşturmak istiyorum. Bizim halimizden yine biz anlarız. Orada sohbet edelim, danışalım, ben sizlere elimden gelen desteği sağlıyım istiyorum. Bu konuda birbirimize destek olabilir miyiz? Bu süreç sadece cinsel anlamda da değil, evliliğimizi riske atıyor. Bu konular da nasıl davranmalıyız tüm bu soruların cevabını size deneyimlerim üzerinden sunmak isterim. Ama önce burada sizlerin fikirleriyle bir çalışma başlatıyım. Böyle sayfaya gerçekten ihtiyacımız var mı? Benim gibi arkadaşça, çok samimi bir şekilde sohbet edebileceğiniz bir danışmana ihtiyacınız var mı? Bilin ki ben de bu süreçten geçmiş birisi olarak sizlere elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım 🌸🌸💕 Biz çok güçlüyüz her şeyin üstesinden gelebiliriz öncelikle bunu bilelim ben sadece sizin yanınızda olacağım gerisini siz kendi gücünüzle halledeceksiniz bunu bilin 😊 fikir ve yorumlarınıza açığım hadi biraz sohbet edelim 😊

• Muhteşem
Reactions: sdg
Harika düşünmüşsün yendiğine sevindim erteleme hastalığı kesinlikle bu zira hakkaten acı diye bir şey yokmuş meğerse… ahhh o günlerin acı anısı bile hala göz dolduruyor o çaresizlik vs Allah kimseye yaşatmasın… yolunuz açık olsun çok çok güzel bir olaya imza atıyorsunuz bence burda bu çalışmayı başlatmak bence bir çok insana da umut olacak 😇

X