• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus için yardım edin🙏🏽

Blog design

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
27
15
38
Merhaba 4 aylık evliyim, ilk gece korkusu yüzünden eşimle birleşme sağlayamadık.. Çok ağladım üzüldüm eşim sagolsun çok destek oluyor sen hazır oldugunda diyor.. İnternetten çok arastırma yaptım kadın dogumdan randevu alıp bi uzmana gözüktüm tamamen psikolojik kızlığın hala duruyor dedi. Psikoterapi doktoruyla da görüştüm benden 7bin tl istedi :(( o kadar para verecek maddi gücümüz maalesef yok.. Vajinusmus kitabı alsam işe yarar mı? Parmak egzersizi yapmak hiç istemiyorum aslında ama bana fikir verebilcek olan var mı? şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

parmak egzersizleri gerçekten çok işe yarıyo . Bi deneseniz keşke

Dilatör seti de kullanabilirsin cnm. En güzel zamanlarını zehir etme biraz üzerine git mutlaka olur. Ben erteleye erteleye 4 senenin sonunda yendim şimdi de bebek için uğraşıyorum

Hiç denemedim ama burdan cok okudum herkes işe yaradıgıını söylüyor denemeyi düşünüyorum artık son çare o
Parmak egzersizleri banada çok itici geliyordu tedavi gördüm dilatorle yendim parmak kadar itici değil inanın biyerden başlayın bende dört ay çektim rabbim kimseye vermesin

Dilatör seti de kullanabilirsin cnm. En güzel zamanlarını zehir etme biraz üzerine git mutlaka olur. Ben erteleye erteleye 4 senenin sonunda yendim şimdi de bebek için uğraşıyorum
İnternetten satın alabilirim dimi onuda bi araştırayım cok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun seninde inşallah tez zamanda saglıkla kucağınıza alırsınız

İnternetten satın alabilirim dimi onuda bi araştırayım cok teşekkür ederim Allah yardımcınız olsun seninde inşallah tez zamanda saglıkla kucağınıza alırsınız
Evet cnm alabilirsin. Amin inş

Back