• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajınusmus için yardım edin

Dytada123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
1
0
1
Nişanlımla uzun yıllar beraberlik yaşadıktan sonra nişanlandık. Nişanlanma süresi zarfında ilişkiye girmeye denedik ve her seferinde kendimi kastığım ve çok ciddi olarak yanma olduğu için hiç bir şekilde ilerleyemedik formu okudum parmak egzersizlerini tüm çözümlerinizi , anlamadığım bu parmak egzersizinde ve mum denemelerinde bozulma durumu olmuyor mu nişanlımın beni bozmasını istiyorum bunları denerken ya yanlışlıkla bozulursam ne olur yardım edin bana ne yapmalıyım

Son düzenleme:
"Bozmak" ne yahu? Robotmusun sen?

Nolacak nişanlına 2 damla kan verdin diye başın göğe mi erecek aksi takdirde evlenmekten mi vazgeçecek , patlarsa da rahatsızlığının tedavisinde patlayacak.
Vajinusmus olmandan daha mı önemli bu durum,garip vallahi geçmiş olsun

parmak egzersizinde ve mum denemelerinde bozulma durumu olmuyor mu nişanlımın beni bozmasını istiyorum
Tamam işte bunları nişanlınız yapsın o zaman ... Şimdi bişey diyeceğim ama Ban alınca da kendimi üvey evlat gibi hissediyorum :D

Nişanlımla uzun yıllar beraberlik yaşadıktan sonra nişanlandık. Nişanlanma süresi zarfında ilişkiye girmeye denedik ve her seferinde kendimi kastığım ve çok ciddi olarak yanma olduğu için hiç bir şekilde ilerleyemedik formu okudum parmak egzersizlerini tüm çözümlerinizi , anlamadığım bu parmak egzersizinde ve mum denemelerinde bozulma durumu olmuyor mu nişanlımın beni bozmasını istiyorum bunları denerken ya yanlışlıkla bozulursam ne olur yardım edin bana ne yapmalıyım
Genelde egzersiz yaptıkca kızlık zarı zamanla esner ve ilişkiye girilse dahi hasar görmez. Ama egzersizle düşükte olsa bozulma ihtimali var.

Hah bu konuyla birlikte trend konularda açık konu kalmayacak tebrikler :KK70: sayfayi bi açıyorum kilit kilit kilit. Hayir konu da silinmis onu naapcaz

Aa şimdi okudum! bozmak bozulmakkkk
Wat ken ay du samtayms...
Vajinismus topiği var yanlis hatırlamıyorsam bi orayi okuyun derim.

Back
X