• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus icin ACIILLLLyardim

İyi de bu dert 4 günde çözdüm 5 yıllık sorunu ,1 hafta eşiyle gelsin reklam İçin yazmadım şuanki mutluluğumu anlayamazsınız bu derdi olanlar bilir
Bilemiyoruz reklam yapıp yapmadığını
Fakat hani başından geçen süreci anlatırsın ama sen direk aynı msjı kopyala yapıştır yapmışsın
Hani başından geçtiğine dair bir syrıntı bir süreç bşr duygu yazmadığın için
Doğal olarak reklam görünüyor

Ay canım yaa bu kadar iyi insanlar kaldı mı bu hayatta o kadar memnun kalmışsın ki canhıraş vajinismus diye aratıp her konunun altına aynı uyduruk mesajı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Doktorun o kadar mı çaresiz durumda buralara reklama kadar düşmüş? Yöneticilere bildirdim mesajlarını, reklam yaptığın ortaya çıkar şimdi.[/QUOTEumatı

Bilemiyoruz reklam yapıp yapmadığını
Fakat hani başından geçen süreci anlatırsın ama sen direk aynı msjı kopyala yapıştır yapmışsın
Hani başından geçtiğine dair bir syrıntı bir süreç bşr duygu yazmadığın için
Doğal olarak reklam görünüyor
Sırf faydası olur diye hesap açtım bugün siz bilirsiniz okuyup geçin kimse böyle bir konuda reklam yapamaz

Ay canım yaa bu kadar iyi insanlar kaldı mı bu hayatta o kadar memnun kalmışsın ki canhıraş vajinismus diye aratıp her konunun altına aynı uyduruk mesajı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Doktorun o kadar mı çaresiz durumda buralara reklama kadar düşmüş? Yöneticilere bildirdim mesajlarını, reklam yaptığın ortaya çıkar

Sizi Allah’a havale ediyorum,hiç hesabı olmayan biri faydası olur diye yardımı olur diye paylaştım ayrıca bende farklı bir yerden gelip tedavi oldum bir daha oraya gider miyim çok mümkün değil,bu kadar kalbiniz kararmasın

Sizi Allah’a havale ediyorum,hiç hesabı olmayan biri faydası olur diye yardımı olur diye paylaştım ayrıca bende farklı bir yerden gelip tedavi oldum bir daha oraya gider miyim çok mümkün değil,bu kadar kalbiniz kararmasın

Bana ne yahu. Vajinismus tedavisi olanlara bile aynı mesajları atmışsın, konu okuduğun dahi yok içinde vajinismus kelimesinin geçmesi yeterli olmuş. Ben kıllandım senden ve yöneticilere bildirdim. Yöneticiler sizin reklam yapıp yapmadığınızı anlıyor, reklam yapıyorsanız da ifşa ediyor. Reklam yapmıyorsan çekinmeni gerektiren, beddua etmeni gerektiren bir durum yok. Ha yapıyorsan da insanları kandırmaya hakkın yok. Bana bir şey ispatlamak zorunda değilsin reklam yapıyorsan da ortaya çıkar.

Hemen de inanmayani Allah a havale ediyorum demiş. Geneli böyle. Birazdan başınıza gelmez inşallah der. Daha da sonra inşallah aynısını yasayina bağlar.

Sanal burası bu kadar icerleme kim gerçek kim yalan biz bilemeyiz. Siz buraya gelip ilgili bölüme hikayenizi yazsaydınız zaten sizden yardım alacak çok kadın çıkacaktı. Ayrıca iki lafından biri Allah a havale etmek peki yazdığın mesajda kotuledigin diğer doktorların hakkını kim ödeyecek.

Bana ne yahu. Vajinismus tedavisi olanlara bile aynı mesajları atmışsın, konu okuduğun dahi yok içinde vajinismus kelimesinin geçmesi yeterli olmuş. Ben kıllandım senden ve yöneticilere bildirdim. Yöneticiler sizin reklam yapıp yapmadığınızı anlıyor, reklam yapıyorsanız da ifşa ediyor. Reklam yapmıyorsan çekinmeni gerektiren, beddua etmeni gerektiren bir durum yok. Ha yapıyorsan da insanları kandırmaya hakkın yok. Bana bir şey ispatlamak zorunda değilsin reklam yapıyorsan da ortaya çıkar.
Beddau etmedim reklam yaptığımı düşündüğümüz İçin Allah a havale ediyorum yazdım,kim bu konuda reklam yapar ayrıca bende bu merkeze farklı bir şehirden gelip tedavi oldum ve tekrar ortaya gider miyim hiç mümkün değil hele bu sorunu aştıktan sonra

Hemen de inanmayani Allah a havale ediyorum demiş. Geneli böyle. Birazdan başınıza gelmez inşallah der. Daha da sonra inşallah aynısını yasayina bağlar.
Yazının tamamını okursanız aynı fikirde olduğumuzu göreceksiniz

Beddau etmedim reklam yaptığımı düşündüğümüz İçin Allah a havale ediyorum yazdım,kim bu konuda reklam yapar ayrıca bende bu merkeze farklı bir şehirden gelip tedavi oldum ve tekrar ortaya gider miyim hiç mümkün değil hele bu sorunu aştıktan sonra

Doktoruna yaz sana para ödesin bari kimse canhıraş reklamını yapmaz burada kimsenin durduk yere.

="Efsane fine, post: 55589323, member: 885046"]Yazının tamamını okursanız aynı fikirde olduğumuzu göreceksiniz
Yazınizi okudum zira her yere kopyala yapıştır yapmıssiniz. Ucuz hareketler bunlar ovecegim derken yeriyorsunuz haberiniz yok

Yazınizi okudum zira her yere kopyala yapıştır yapmıssiniz. Ucuz hareketler bunlar ovecegim derken yeriyorsunuz haberiniz yok
Bu şekilde olacağını düşünmedim açıkcası herkes neden tepkili fayda gördüm diye yazım

GAZIANTEP DE OLAN ARKADASLAR YA LUTFEN YARDIM EDIN DE SU ILLETTEN KURTULAYIM VAJINUSMUSU KESIN COZEN BI DOKTOR ARIYORUM
Mucizevi bir doktor yok. Doktora da gitsen vajinismusu kendin yeneceksin. Egzersiz yapman gerekiyor. Ne yapman gerektiği ile ilgili bilgileri vajinismus için açılmış sayfalarda bulabilirsin. Doktora gideceksen de reklam peşinde olanlara itibar etme. Üç gnde çözdük, beş günde çözdük deyip, yüksek miktarlarda para istiyorlar. Yaşadığın yerde vajinismus konusunda donanımlı, kadın doğum doktoru ve ya psikiyatrist varsa gidebilirsin. Ama ilk önce normal bir genital muayene ol. Bazan çok enderde olsa fizyolojik bir sorun vajinismusa sebep olabilir. Öyle bir durum yoksa vajinismus için egzersizlere başlayabilirsin. Yenen arkadaşların başarı hikayelerini okuyuncada motivasyonun artacak. Yalnız değilsin seninle aynı derdi yaşayan çok kadın var. Pes etmeyip, kararlı bir şekilde tedaviye yoğunlaşırsan yenersin.

Cahiliz kusura bakmayın bu benim ilk mailim

yok bence cahillikten değil..
kavram karmaşasından..
istda iseniz geldim gelirmiyim dersiniz doğal olarak. başka bir ilde olsaydınız gittim gidermiyim derdiniz..
bende başka ilden geldim deyince örtüşmüyor:KK66:

Son düzenleme:
Back