Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunGAZIANTEP DE OLAN ARKADASLAR YA LUTFEN YARDIM EDIN DE SU ILLETTEN KURTULAYIM VAJINUSMUSU KESIN COZEN BI DOKTOR ARIYORUM
Bu yorumu dikkate almayın reklamdır hiç bir sağlıkçı psikiyatri şu bu ya zaman kaybı demezMerhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Banada her iki üye öyle geldiBu yorumu dikkate almayın reklamdır hiç bir sağlıkçı psikiyatri şu bu ya zaman kaybı demez
İlk bana da öyle geldi de değilmiş geçmiş mesajlara bakınca bu kadın mı erkek mi her kimse kopyala yapıştır aynı şeyi yazdığını gördümBanada her iki üye öyle geldi
Sanki bilinçli açılmış konu
Bende baktım hep aynı msjı yazmışİlk bana da öyle geldi de değilmiş geçmiş mesajlara bakınca bu kadın mı erkek mi her kimse kopyala yapıştır aynı şeyi yazdığını gördüm
bizi aptal falan mı sanıyorlar acaba yaBende baktım hep aynı msjı yazmış
Yeni hesap açtım,kendim fayda gördüğüm İçin paylaşmak istedimBende baktım hep aynı msjı yazmış
Haliyle aynı soruyu soranlara yapıştırıp paylaştımYeni hesap açtım,kendim fayda gördüğüm İçin paylaşmak istedim
Kadın Gaziantep diyor sen İstanbul diyorsun lütfen reklam yapma yasak.Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Ne yazık ki bu konu İçin zaman kaybı DR Yeşim hanım tedavisi telkinle eşinle terapi görüyorsun ben birisine fayda olur diye yazım gidip gitmemek sizlere ihtiyacı olanlarla kalmış,Bu yorumu dikkate almayın reklamdır hiç bir sağlıkçı psikiyatri şu bu ya zaman kaybı demez
Yeni hesap açtım,kendim fayda gördüğüm İçin paylaşmak istedim
İyi de bu dert 4 günde çözdüm 5 yıllık sorunu ,1 hafta eşiyle gelsin reklam İçin yazmadım şuanki mutluluğumu anlayamazsınız bu derdi olanlar bilirKadın Gaziantep diyor sen İstanbul diyorsun lütfen reklam yapma yasak.
Ben yendim inşallah sende yenersinVajinusmus kadar iğrenç bişey yok gerçekten de. Hem psikolojik hem bedensel olarak eriyoruz gerçekten bari böyle şeylerde reklam yapmayın.
İyi de sen burda o doktorun adını soyadını hatta adresini yazarken yönetimden izin aldın mı?İyi de bu dert 4 günde çözdüm 5 yıllık sorunu ,1 hafta eşiyle gelsin reklam İçin yazmadım şuanki mutluluğumu anlayamazsınız bu derdi olanlar bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?