• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus icin ACIILLLLyardim

mehsi27

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
22
1
6
GAZIANTEP DE OLAN ARKADASLAR YA LUTFEN YARDIM EDIN DE SU ILLETTEN KURTULAYIM VAJINUSMUSU KESIN COZEN BI DOKTOR ARIYORUM

GAZIANTEP DE OLAN ARKADASLAR YA LUTFEN YARDIM EDIN DE SU ILLETTEN KURTULAYIM VAJINUSMUSU KESIN COZEN BI DOKTOR ARIYORUM
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Bu hafta sonunun moda konusu vajinismus olmuş.
Neyse, bu konuyla ilgili uzmanlar var yardım aşın. İnşallah kurtulursunuz.

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
Bu yorumu dikkate almayın reklamdır hiç bir sağlıkçı psikiyatri şu bu ya zaman kaybı demez

tarihin tozlu arşivlerini ortaya çıkarınca sende kabak gibi ortaya çıkmışsın..

Vajinusmus kadar iğrenç bişey yok gerçekten de. Hem psikolojik hem bedensel olarak eriyoruz gerçekten bari böyle şeylerde reklam yapmayın.

Kadın Gaziantep diyor sen İstanbul diyorsun lütfen reklam yapma yasak.

Bu yorumu dikkate almayın reklamdır hiç bir sağlıkçı psikiyatri şu bu ya zaman kaybı demez
Ne yazık ki bu konu İçin zaman kaybı DR Yeşim hanım tedavisi telkinle eşinle terapi görüyorsun ben birisine fayda olur diye yazım gidip gitmemek sizlere ihtiyacı olanlarla kalmış,

Yeni hesap açtım,kendim fayda gördüğüm İçin paylaşmak istedim

Ay canım yaa bu kadar iyi insanlar kaldı mı bu hayatta o kadar memnun kalmışsın ki canhıraş vajinismus diye aratıp her konunun altına aynı uyduruk mesajı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Doktorun o kadar mı çaresiz durumda buralara reklama kadar düşmüş? Yöneticilere bildirdim mesajlarını, reklam yaptığın ortaya çıkar şimdi.

Reklam için yazdı diyenleri Allah’a havale ediyorum,bu derdi bilen bilir

İyi de bu dert 4 günde çözdüm 5 yıllık sorunu ,1 hafta eşiyle gelsin reklam İçin yazmadım şuanki mutluluğumu anlayamazsınız bu derdi olanlar bilir
İyi de sen burda o doktorun adını soyadını hatta adresini yazarken yönetimden izin aldın mı?

Burda tabi ki yaşayan bilir herşeyi ama sizin yaptığınız diğer doktorları kotuleyip kendi doktorunuzu övmek. Bu da reklam reklam kokuyor kusura bakmayın.

Back