- 17 Nisan 2020
- 28
- 11
- 1
- 30
- Konu Sahibi Duygulu000006
-
Canım rahmin ve yumurtalıkların sağlıklı anladığım kadarıyla. Gidip tüp bebeğe dünya zaman ve para dökme. Vajinismusun üstüne git. 3 yıldır eşinle birlikte olmuyorsunuz. Eşinle konuşuyor musunuz ? Ne diyor bu durumaGittim ama çözüm olmayınca bıraktım egzersizler de zorlandm
Eşim susuyor yüzeysel birliktelik oluyor doktor konusuna sıcak bakmıyor daha doğrusu sessiz konuşmuyor bile ilk başlar da başka kadına gider diye korkuyordum smdi artık o düşüncem gitti kafamdan beni kan tutuyor kan gördüm mü burun ve adet kanı o etkiliyor belden aşağısı tutmuyor düğününden bir gün önce de bana anlattılar yok çok kan geliyor çok yırtıldı benim rahmim diktirdim diyenler oldu biraDa kan korkusundan açamıyorum kasıyorum kendimi kilit oluyorum vajina neresi orayı bile bulamıyorum vajinam yok diyorum benim millet yaptı sen nasıl yapamıyorsun diyorum içten içe kendimi yiyorum mesela nisandan beri de adet olamiyorim adetlerim düzensiz doktor ona da normal bakıyor bir şey yok diyor alttan muayene de edemedim acaba alttan muayene ile kızlık bozulur mu öyle denersen doktorun karssinda korkudan gikim çıkmaz sankiCanım rahmin ve yumurtalıkların sağlıklı anladığım kadarıyla. Gidip tüp bebeğe dünya zaman ve para dökme. Vajinismusun üstüne git. 3 yıldır eşinle birlikte olmuyorsunuz. Eşinle konuşuyor musunuz ? Ne diyor bu duruma
Beni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.En azından dedim artık vajinusmus iken hamile kalan varmış dedim eşime belki kalırım dedim ugrasiyoruz olursa kısmet kocam da sabır iyi dayanıyor ona da hak veriyorum yazık diyorum 3 yıldır evde arkadaş gibi yaşamak karı koca olamamk benle aynı evlenenler çocuk sahibi iken sen çocuk vermedin soruyorlar artık bebek yok mu niye bekliyorsunuz diye
Beni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.
Evet aynen öyle oldu. Bi nevi evde aşılama gibi.Siz şıringayla mi hamile kaldiniz. Dogru mu anladim nasil oldu bu.
Evet aynen öyle oldu. Bi nevi evde aşılama gibi.
Dna si bozulan sperm dollenmez zaten canım. Şuana kadar Bi sıkıntımız yok hamd olsun inşallah sağlıkla ilerler.Ama bunun çok çok tehlikeli olduguyla alakali seyler duymustum sperm yapisini bozuyormus sanirim. Buyuk risk. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Bende vajinismusum şırıngayla deniyorum olmuyor acaba bana da yardımcı olurmusun gerçekten zor durumdayım ve bebeğim olsun çok istiyorum çok yıprandım bu süreçteBeni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.
Bende vajinismusum şırıngayla deniyorum fakat olmuyor lütfen bana da yardımcı olurmusun nasıl oldu bu süreç beni çok yıprattı özelden anlatırmısınBeni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.
Bende vajinismusum şırıngayla deniyorum fakat olmuyor lütfen bana da yardımcı olurmusun nasıl oldu bu süreç beni çok yıprattı özelden anlatırmısın
Slm. Bende şırınga ile bugün ilk kez denedim. Ana eşim plastik kaba değilde karinima akıttı ordan şırınga ile çektik. Böyle yanlış mı yaptık acaba ? Allah kimseyi çaresiz bırakmasınBeni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.
Banada detaylı anlatirmsnZ acabaBeni anlatmışsın resmen bende aynı durundaydim takiii bu forumda şırınga ile gebelik postuna rastlayan kadar. Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim şuan 3 aylık gebeyim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende ilişkiye girmeden hamile kaldım. Korkum var mı var. Ama sonunda sağlıkla yavruma kavuşmanın mutluluğu var inşallah nasip olur. Detaylı bilgi almak istersen özelden yazabilirim. Bana burda çok yardım eden oldu hepsinden Allah razı olsun. Bu illetten herkesi kurtarsın ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin mevlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?