• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus derdim bitti mi?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
3 aylık evliyim kızlar. evlenmeden önce aşırı derece cinsel isteğim olmasına rağmen evlenince herşey bitmişti. kendimi kasıyordum. vajinama eşimin eli değse hemen çekiyordum. Tabi bu durum aramızda problemlerde oluşturuyordu. Zaman zamanda eşimde ereksiyon problemi olmaya başladı. istek yok, ereksiyon derdi + vajinumus bizi yatakta arkadaş yapmıştı 3 aydır. Ama bugün biraz zorladık ve eşimin penisini tam olarak içeri aldım. eşim pembemsi birkaç damla sıvı geldi diyor ama bez koyu renkli olduğu için ben göremedim. kendimi toparlayıp ayağa kalktığımda peçetede spermler ve koyu bir pıhtı vardı. bu koyu pıhtı adet olmaya yakınken gelen türdendi ve ben 3-5 güne kadar adet olacağım. sonra tekrar ilişkiye girmeyi denedik ben eşimin üzerine oturdum ve penisi tam olarak içime aldım. içimde gıcık tarzında bir his belirdi garipti ama hemen bırakmadım. bu şeklde ilşki işini aştık ama aceba kızlığım bozuldu mu bozulmadı mı? eşim o kadar girdi herhalde bozulur diyor ama öyle akıntı falan yok. 2 gün daha deneyelim sonra ben dr. gidip kontrol olayım. Bekaret bozulunca nasıl kan veya akıntı geliyor bilenlerin cevaplarını bekliyorum

Herkesdedeğişiyo diye biliyorum ben. Kiminde çok kanıo, kiminde pembe bi leke oluyo. Herkesin bir olmuyo yani.
Ayrıca bu ilk gece korkusu tamamen toplumun abartmasından dolayı kaynaklanıyo. Acıyor ama biz daha büyük bi acı zannettiğimiz için kendimizi kasıyoruz. B idoktora görün derim.

Herkesdedeğişiyo diye biliyorum ben. Kiminde çok kanıo, kiminde pembe bi leke oluyo. Herkesin bir olmuyo yani.
Ayrıca bu ilk gece korkusu tamamen toplumun abartmasından dolayı kaynaklanıyo. Acıyor ama biz daha büyük bi acı zannettiğimiz için kendimizi kasıyoruz. B idoktora görün derim.

evet çok zor, canı yanacak vs diye kafamızda öyle bir hale geliyor ki bu durum anlatamam. Ben 3 aydır neler yaşadığımı bilirim. eşimden soğumuştum vajinama birşey dokunamıyordu ama bu şekilde de olmuyordu. bir erkek açısından ilişkisiz bir evlilik nereye kadar yürür ve bir kadın açısından kendi bedeninden kaçmak nereye kadar sürer. İnşallah bu vajinusmus derdinden kurtulmuşumdur. Doktor bakalım ne diyecek.

evet çok zor, canı yanacak vs diye kafamızda öyle bir hale geliyor ki bu durum anlatamam. Ben 3 aydır neler yaşadığımı bilirim. eşimden soğumuştum vajinama birşey dokunamıyordu ama bu şekilde de olmuyordu. bir erkek açısından ilişkisiz bir evlilik nereye kadar yürür ve bir kadın açısından kendi bedeninden kaçmak nereye kadar sürer. İnşallah bu vajinusmus derdinden kurtulmuşumdur. Doktor bakalım ne diyecek.

Öyle bi kurtulursun ki, sen bile "ben nasıl bu hale geldim" dersin :)

Ben de çok korkuyodum ama herşey geride kaldı. Tabi benim korkum öyle 3 ay felan sürmedi, korkuydu yani, vajinismus değildi.

yaşaya yaşaya kurtulacaksın.

Back