- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.062
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Ben aslında kabus gibi bir geçmişten sonra mutluluğu bulmuş biriyim haketmeyen birine musallat oldu bu hastalık.Evde denemeler olumsuz en son doktordu umudumuz.Esra Çabuk comerte gittim ilk vajinismusu yendik ama bittiginde sırt agrim kesilmedi.Ultrason testler bi baktık myomlar var 4 tane geçen hafta myom ameliyatı oldum doktoruma herşey temizlendi şükür.Dinlenip iyileşmeyi bekliyorum.Umarım herkes aşar vajinismusu herşey bir sınav ve o sınavı yaşıyoruz.Nasıl cevap verdiğimiz herseyden önemli.Dualarda bu Yolda en etkili yöntem.
Yaa ne güzel sizinkide farklı bi şekilde olmuş zaten rahat olmak bu işin püf noktası gözünüz Aydın tekrardanmerhaba bende bir süre boyunca bu sorunla uğraştım. öncelikle 2 farklı kadın doğum doktoruna gittim. bedensel bir sorun olmadığını öğrendim. doktor parmak egzersizi önerdi birkaç kez yapıp bıraktım. bu sitedeki önerileri uzun süre takip ettim. anestezi spreyi ve kayganlaştırıcı denedim. zevk almadım ama ilişkiye girebildik. uzun süre bu şekilde devam etti ama zevk almıyordum. ilişkiden soğuyordum. alkollü olduğum bir akşam hiç bir şey kullanmadan denemeye karar verdim. uzun bir ön sevişmeden sonra ilişkiye girebildim. sonraki denemelerimde de birşey kullanmadım. acının zamanla zevke dönüştüğünü söyleyenlere inanmıyordum. ama şuan hafif acı ve zevki aynı anda yaşıyorum. doğal olarak kendiliğimden istiyorum. bu duruma gelebileceğimi düşünmüyordum. çok umutsuzdum. bu sorunu yaşayan ve fiziksel sorunu olmayan arkadaşlara tavsiyem kendinize değer verin zaman verin rahatlamayı öğrenmeye çalışın korkmayın. zamanla herşey yoluna giriyor.
Bende 6.ayda bu hastalığımı yenebildim. Düğünden sonra bir hafta zaten adet dönemindeydim. Bitmesin istiyordum. Öncesinde arkadaşlardan yok günlerce oturamayanlar mı dersiniz kandan hastaneye kaldırılan mı. Neler duydum tabi. Ama gün geldi çattı. Eşimle bir iki denedik. Ama ben ayaklarımla öyle bir ittim ki. Sonra yapalım dedik. Bu sonralar arttı. Eşimde artık biraz deneyip sinirlenip bırakmaya başladı. Ben doktora gidelim dedim. Eşimde sağlıkçı olmasına rağmen doktorla olacak şey değil dedi. Kendin halletmelisin. Kafamız dağılsın diye tatile gittik. Geri geldik yine aynı 2 ay oldu. Ben yeter dedim ve doktora gittim. Üniversite hastanesinde ücretli hasta bakan jinekologdu. Gel bakalım bir dedi. Sadece bakacam diyerek, pat diye parmağını soktu. Ben bir titredim bir korktum. Sonra zarın yırtılabilir bu tedavide dedi. Eşinle konuşalım. Tamam dedim. Eşimde sorun olmaz dedi. Yine adet olunca bir hafta gecikti. Sonra ben dedimki ben öyle hastane Kösesinde uyuşturucu iğneyle dilatörle istemiyorum dedim. Parmak egzersizi kendim yapamıyorum. Eşime yap dedim. Yavaş yavaş soktu. Sıkıntı olmadı. Sonraki günlerde yine eşimle denedik. Yine yapamadım. Sonra kayganlaştıcıların ufak boyu var onu sokalım dedik. O da 13 cm kadardı. Cidden de soktuk. Öyle sevinirken bir çıktı ki kan. Zara ya zarar verdik ya yırtıldı dedik. Sonra bunları tabi Locanest denen bir uyuşturucu spreyle denedik. Doğumdan sonra vajina yırtıklarını dikerken kullanıyorlarmış. En sonda dün yine spreyleyip hem dış hem iç, yavaş yavaş kendim üst pozisyonda oturur gibi durup soktum. Hafif bir kanama daha oldu. Zar temelli gitti sanırım. Penisin başında kan vardı. Böylece ilk birleşme olmuş oldu. Devamı da gelir inşallah.Uzun süredir burasını misafir gibi uzaktan takip ediyordum. 2020 hiç birimize iyi gelmedi ne yazık kiAma bana en iyi yanı şu illet hastalık kadınların korkulu rüyası vajinusmusu yenmiş olmam oldu Bununla ilgili çok sayfalar var hepside sağolsun çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış.Bende bu şekilde kendi kendime yendim ve bu hastalıktan kurtuldum. Biz bu konunun altına nasıl yendiğimizi kendi tecrübemizi paylaşırsak eminim çoğu kadında bundan cesaret alır.Bana burdaki okuduklarım başarı öyküleri vajinusmus tecrübeleri kendime getirdi. Bu hastalık gerçekten erteleme hastalığı ha bugün ha yarın yaparım diyerek sizden senelerinizi güzel günlerinizi çalıyor. Keşke çok önceden cesaret etseymişim diyorum.Bu sorunun aslında büyüttüğümüz kadar korkunç birşey olmadıgını anlayacaksınız.Gönlünüzde evinizde bayram havasını yaşayın inanın imkansız diye birşey yok.
Hadi herkes bu konunun altına kendi tecrübesini nasıl yendiğini yazsın.️
Sizinde gözünüz Aydın inşallah devamı da gelir gün aşırı devam edin alışmaya çalışın.Bende 6.ayda bu hastalığımı yenebildim. Düğünden sonra bir hafta zaten adet dönemindeydim. Bitmesin istiyordum. Öncesinde arkadaşlardan yok günlerce oturamayanlar mı dersiniz kandan hastaneye kaldırılan mı. Neler duydum tabi. Ama gün geldi çattı. Eşimle bir iki denedik. Ama ben ayaklarımla öyle bir ittim ki. Sonra yapalım dedik. Bu sonralar arttı. Eşimde artık biraz deneyip sinirlenip bırakmaya başladı. Ben doktora gidelim dedim. Eşimde sağlıkçı olmasına rağmen doktorla olacak şey değil dedi. Kendin halletmelisin. Kafamız dağılsın diye tatile gittik. Geri geldik yine aynı 2 ay oldu. Ben yeter dedim ve doktora gittim. Üniversite hastanesinde ücretli hasta bakan jinekologdu. Gel bakalım bir dedi. Sadece bakacam diyerek, pat diye parmağını soktu. Ben bir titredim bir korktum. Sonra zarın yırtılabilir bu tedavide dedi. Eşinle konuşalım. Tamam dedim. Eşimde sorun olmaz dedi. Yine adet olunca bir hafta gecikti. Sonra ben dedimki ben öyle hastane Kösesinde uyuşturucu iğneyle dilatörle istemiyorum dedim. Parmak egzersizi kendim yapamıyorum. Eşime yap dedim. Yavaş yavaş soktu. Sıkıntı olmadı. Sonraki günlerde yine eşimle denedik. Yine yapamadım. Sonra kayganlaştıcıların ufak boyu var onu sokalım dedik. O da 13 cm kadardı. Cidden de soktuk. Öyle sevinirken bir çıktı ki kan. Zara ya zarar verdik ya yırtıldı dedik. Sonra bunları tabi Locanest denen bir uyuşturucu spreyle denedik. Doğumdan sonra vajina yırtıklarını dikerken kullanıyorlarmış. En sonda dün yine spreyleyip hem dış hem iç, yavaş yavaş kendim üst pozisyonda oturur gibi durup soktum. Hafif bir kanama daha oldu. Zar temelli gitti sanırım. Penisin başında kan vardı. Böylece ilk birleşme olmuş oldu. Devamı da gelir inşallah.
teşekkür ederim. buradan da çok kişinin yaşadıklarını okuduğum zamanlar oldu. şimdi elimden geldiğince bilgi vermek isterim zor bir durum. ama burada herkes birbirine destek :)Yaa ne güzel sizinkide farklı bi şekilde olmuş zaten rahat olmak bu işin püf noktası gözünüz Aydın tekrardan
Kesinlikle öylee canımmteşekkür ederim. buradan da çok kişinin yaşadıklarını okuduğum zamanlar oldu. şimdi elimden geldiğince bilgi vermek isterim zor bir durum. ama burada herkes birbirine destek :)
Güzel başarıları mutlu haberleri aldıkça öyle mutlu oluyorum kiHerkese merhaba bende bugün yenmiş biri olarak başımdan geçenleri anlatayim.1 bucuk yıllık evliyim.Malesef ilk gece ve sonraki geceler olmayınca bir hafta sonra devlet hastenesinde kadın doğuma gittim.Ordaki doktor kızlık zarın çok kalın dediği için pskojim iyice kötü oldu snra özel hastanede bir kadın doguma gittim daha pozitif bir insandı fizyolojil hiç bir skntın yok ilişkiye cok uygunsun dedi ancak ilki öyle dedigi için kendi kendime takıntılar yarattım ve aradan aylar geçti..3.ayda burayı keşfettim.Sonra herkes dilatörden bahsediyordu.Ancak ben oraya birşey sokma düşüncesini düşünmek bile istemiyordum.Sonra denemelerimiz hüsranla sonuclandı ve bigün kalktım sıcak bir duş aldım.kendimi gevşettim.Karşıma bi ayna aldım ve vajinamı tanımaya çalıştım.Delik göremiyordum.İki dudagı çekip ıkındım bir yer açıldı.oraya kulak çöpüyle bakmak istedim.Sonucta acı düşüncesi o an kafamda yoktu çünkü bunu yapan kendimdim.Acısa hemen kendimi durdurabilirdim.Sonra baktım giriyorÇok şaşırmıştım.Aynı yerden serçe parmagımı soktum oda girdi sonra işaret parmagımı yaptım evet oda girdi.daha snra daha kalın allık fırçası buldum streçleyip onunla yaptım bi süre sonra onuda yapabildim.Sonrasında burdaki kızların dilatör sipariş ettigini görünce bende aldım.En azından kalınlıklarını bilecek bende ilerlememi ona göre görecektm.Vemceine spreyde aldım.Dilatörler geldiği gün spreyi sıkıp 15 dk bekleyip bebe yağı ile 1.yi ve 2.yi yaptm.Snra 3.yü yapabildim.Snra 4 hemen olmadı ama 3.yü denedikçe 4.de biraz biraz oldu.Tabi erteleye erteleye bir bucuk yıl geçti.taki dün deneyene kadar.neredeyse son altı aydır dilatörün 4.sünü yapabildigim halde çalışmıyordum.ayda bir eşli deniyordum.Doğal olarak hiç bir gelişme yoktu.Meger ne kadar sık denersen okadar cabuk oluyormus.burdaki arkadaslarımında tavsiyesiyle sprey sıkıp bebe yağı sürüp 4.dilatörü içime aldım.İçinde “o” şeklini çizdim.Yatak kenarına bir yastık koydum yastıga uzandım ve bacaklarımı eşime dogru uzattım.Dilatörü cıkarttıgımda eşim yapmıştı bile.Bende başaran herkes gibi bu muymuş? Dedim sonunda.Gerçekten dilatörlerden daha kolay oluyormus.Sıfır acı.Bunca yıl acıyacak diye yapmayan ben hiç acı hissetmedim.Umarım yapamayan herkes birgün bu hastalıgı yener.Bu hastalıgın tek formulü olsada olmasada hergün denemek.Aylarca nasıl olsa olmuyor diye denemediğime çok pişmanım..Olmasa bile yine deneyin.Çünküü eninde sonunda oluyormuş
Ya tekrar gözün aydın canımMerhaba bende başarımı yazmak istedim birilerine belki destek olurum diye bende bugün başardım geçmişim okadar kötüydü ki anlatamam bu illet hastalık yüzünden herkesten herşeyden uzaklaşır olmuştum oyğzden ertelemeyin ben ertelediğime okadar pişmanım ki yaşamayan bilmezin hastalığı diyorlar ya gerçekten doğru ama azim cesaret ve nefes en önemlisiBen 7 senelik evliyim bir tanede Allah’a emanet bir oğlum var ilk evlendiğim yıllar hiçbirşeyim yoktu gayet düzenli bir ilişkim vardı kendimi kasarak da olsa oluyordu ama nefret etmiştim soğuyordum ilişkiden her neyse 4 sene sonunda bir oğlum oldu onunla ilgi alaka annelik derken son 2 seneyi hiç ilişki yapmayarak geçirdik hep kaçıyordum eşim de sabırlıydı gerçekten hiç bu Durumu yaşamaması gereken insana yaşatmıştım bu durumu hem korku hem uzun zaman girmesi hem çocuk herşeyi bahane ettim yani her neyse bugün Tiniminimavihanim ile tanıştık hatta dün 4 Ocak 2021 de buradaki yazılanları okudum derken evde bişey buldum streçleyip bebe yağı sürüp hemen banyoya girdim ve banyoda denedim ıkına ıkına girdi tabi Tiniminimavihanim konuşmasam ondan cesaret almasam başaramazdım allah razı olsun hemen cevap verdi neyse bu akşam denedim hiçbir tekrar uygulama yapmadan direk bebe yağını sürdük ve yapmaya çalıştık ilk başta zorladım ıkındım nefes egzersizleri kegel egzersizleri yaparak çoğundan az bir kısım kalmış eşimin söylemiyle başardın dedi ve hop bitti nasıl sevindim anlatamam ama baskı oluyo sadece onun ağrısıyla yere diz çöktüm içimden çok şükür allahım dedim biraz da kasmışım galiba oyğzden yani kasmadığınız zman ne acı oluyo ne başka bişey bende başaranlar arasına girdim hemde kendim başardım çok şükür allahım bu hastalığı kimseye vermesin çok zor çok rabbim herkesi kurtarsın inşallah şuan bu yazıyı okuyan arkadaşım bende neler çektim neler ama tam anlamıyla bumuymuş dedim sertlik giriyo ya baskı oluyo okadar ona da azıcık dişimizi sıkıyoruz oluyo bitiyo çok ayrıntılı anlatamadım pozisyon değiştirmelerden erteleme erteleme erteleme benim gibi hayatı kendinize zindan etmeyin
Ben de 4,5 aylık evliyim.Vajinismusu kendi çabalarımla yendim.Ne parmak egzersizi ne ayna ne nefes egzersizi..hiç birisini denemedim.Uzun süredir burasını misafir gibi uzaktan takip ediyordum. 2020 hiç birimize iyi gelmedi ne yazık kiAma bana en iyi yanı şu illet hastalık kadınların korkulu rüyası vajinusmusu yenmiş olmam oldu Bununla ilgili çok sayfalar var hepside sağolsun çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış.Bende bu şekilde kendi kendime yendim ve bu hastalıktan kurtuldum. Biz bu konunun altına nasıl yendiğimizi kendi tecrübemizi paylaşırsak eminim çoğu kadında bundan cesaret alır.Bana burdaki okuduklarım başarı öyküleri vajinusmus tecrübeleri kendime getirdi. Bu hastalık gerçekten erteleme hastalığı ha bugün ha yarın yaparım diyerek sizden senelerinizi güzel günlerinizi çalıyor. Keşke çok önceden cesaret etseymişim diyorum.Bu sorunun aslında büyüttüğümüz kadar korkunç birşey olmadıgını anlayacaksınız.Gönlünüzde evinizde bayram havasını yaşayın inanın imkansız diye birşey yok.
Hadi herkes bu konunun altına kendi tecrübesini nasıl yendiğini yazsın.️
Çok çok sevindim sizin adınızaa gözünüz aydınnn inşallah sizinde bu yazınız birilerne cesaret verir ışık olurMerhabalar bende çok yakın bir zamanda yendim bu kabusu ama doktora gittim çok şükür karşıma çok çok iyi bir doktor çıktı evliliğimin 2. Ayındaydım çok şükür 2 ayda son buldu,bende et parçası vardı doktorum ameliyatsız o sorunumu çözdü evde egzersizlerimi yaptım çok şükür başardık hala inanamıyorum ama oluyorşimdilik ben hiç bir şey anlamıyorum bir zevkte almıyorum ama o da yoluna girecek bir gün elbette nerelerden geldiğimi düşününce çok şükür diyorum allah kimseye yaşatmasın ama kimse de geç kalmasın beklemesin bekleyince düzelmiyor çünkü
Gözünüz aydınn.Çok güzel yazmışınız.Rabbim hiçbir kadını bınunla sınamasın hepsi kurtulsun inşallahMerhabalar bende tam 2 gün önce yendim vajinismusu11 aydır evliyim tam anlamıyla eşimle ilişkiye giremiyorduk çok korkuyordum ağlıyordum baktık olmuyor doktora gittik çok yüksek fiyat çıkardılar bizde ödeyemeyeceğimiz için geri vazgeçtik sonra ben internetten araştırma yaparken burayla tanıştım kadınlar kendileri evde çoğu dilatör çalışarak yenmişler bende hemen bi dilatör seti sipariş ettim vemcain sprey ve bebe yağı aldım burda yazılanları okuyarak yapmaya başladım ve 1 2 3 4 hepsini tek seferde yaptım ve eşli denedim hemen oldu o an o kadar mutlu oldum ki ve gerçekten acı vs hiç bişe yokmuş herşeyi biz kafamızda büyütmüşüz dilatörler olmadan yenemezdim ama sizde geciktirmeyin ve hemen alın başlayın o kadar güzel duygular ve heyecanlarki herkes hemen yensin ve yaşasın bu güzel duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?