• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti olmaktan korkuyorum

manolya-6134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
13
1
1
26
Arkadaslar ben 25 yasindayim ve vajinamda genislik var 1 yıldır evliyim kadındoğuma gittim yapısal olarak genis oldugunu sôyledi ama çalışıyorum bir yandan bu ameliyat surecinden de cok korkuyorum anestezi almak istemiyorum ve bildiğim iyi bir doktor yok bu ameliyati olan kişiler ilk cinsel deneyiminiz nasıldı ve nasıl bir süreç doktor önerirmisiniz 😢

Başka bir doktordan daha bu durumun teyidini almadan karar vermeyin derim, hem sıkıntılı hem de geri dönüşümü olmayan bir ameliyat.
Bu arada lazer ve kegel egzersizlerinden de fayda görebilirsiniz. Lazer çok basit ve kısa bir işlem, çalışıyorsanız öğlen yemeği molanızda bile sıkıntısız gidip yaptırıp gelebilirsiniz.

Arkadaslar ben 25 yasindayim ve vajinamda genislik var 1 yıldır evliyim kadındoğuma gittim yapısal olarak genis oldugunu sôyledi ama çalışıyorum bir yandan bu ameliyat surecinden de cok korkuyorum anestezi almak istemiyorum ve bildiğim iyi bir doktor yok bu ameliyati olan kişiler ilk cinsel deneyiminiz nasıldı ve nasıl bir süreç doktor önerirmisiniz 😢
Nerede yaşıyorsunuz ? Ankara’da Aslı hanım var kadın doğumcu. Storylerinde sürekli bu tip operasyonları yaptığından bahsediyor. Bu yüzden tecrübeli olduğunu zannediyorum. Aslıhan Yazıcıoğlu. Bi bakın derim.

Back
X