Vajinoplasti olanlar yardım!

Kdryyty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
26
9
35
Vajinoplasti sonraaı 3.günümdeyim.benim epizyotomi dikiş hattınıda düzeltti dr.
Ancak baktıpımda dikişler hep dışarıda ve sondaki (en dıştaki) dikiş topçuk gibi,çıkıntılı duruyor.böyle bir görüntü beklememiştim.yaptırıp üzerinden zaman geçince düzelme olanınız var mı acaba-?
Dikişler neden gizli değil ki diye düşünüyorum kara kara.salı dr kontrolüm var umarım" hepsi gecicek " der doktorum 🙄

Vajinoplasti sonraaı 3.günümdeyim.benim epizyotomi dikiş hattınıda düzeltti dr.
Ancak baktıpımda dikişler hep dışarıda ve sondaki (en dıştaki) dikiş topçuk gibi,çıkıntılı duruyor.böyle bir görüntü beklememiştim.yaptırıp üzerinden zaman geçince düzelme olanınız var mı acaba-?
Dikişler neden gizli değil ki diye düşünüyorum kara kara.salı dr kontrolüm var umarım" hepsi gecicek " der doktorum 🙄
Normal doğum oldum. Aynı dikişin sonu sivilce gibi kaldı. Eriyen dikişti.

Bende 2 gün önce oldum ameliyatı.Dikişler benzer şekilde bende de.İnşallah en kısa sürede iyileşiriz
Geçmiş olsun sizede.dikişler epey rahatsız ediyor 8.günüm sanırım kuruöaya başladılar.dikişler de kötü görünüyor bence.yani bu açıdan umarım beklentiyi karşılar 😶😅

Benimde 4.günüm.Ağrı kesicilerle durumum iyi,ama etkisi geçince dikişler çok sızlama yapıyor..Özellikle perine bölgesindeki dikilen yerler tomru tomru ele geliyor..Heyecanla sonucu beklemedeyim...

Benimde 4.günüm.Ağrı kesicilerle durumum iyi,ama etkisi geçince dikişler çok sızlama yapıyor..Özellikle perine bölgesindeki dikilen yerler tomru tomru ele geliyor..Heyecanla sonucu beklemedeyim...
Yani herkeste böyle sanırım bu dikişler umarım izleri geçer.tümsekli bir yapı pldu zira bu seferde 😅

yarın ilk kontrolüm var.Yüm kafamdaki soru işaretlerini soracağım .Hala azda olsa kanamam var,hemoroidletim dışkılamamı zorlaştırıyor ve bu da dikişlerimi riske atıyor.Umuyorum ki dikişlerde bir patlama yoktur

Bende bu bu ameliyatı olalı 10. Cu gunum hala oramda sizi var hem alt dudaklar alındı hem daraltildi fakat klitoris e dokunulmadi his kaybi olmamasi için yalnız benim şu an en büyük sorunum klitoris in ordan dışarı çıkmış iki üç küçük şişlik var çok acıyor camasirim değdiğinde yada elik degdiginde bu gecivekmi acaba geçmez böyle kalırsa bu ameliyat benim için bı kabus demek o şişlik ve açıdan korkuyorum

X