Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinoplasti labioplasti olanlar lütfen yardım edebilirmi
Merhaba arkadaşlar vajinoplasti labioplasti olmak istiyorum benimle Dr bilgilerini hastane devlet özel fark etmez bide özellikle ücret ve başarılı ameliyatlarınızı paylaşırmısınız lütfen nn
Merhaba arkadaşlar vajinoplasti labioplasti olmak istiyorum benimle Dr bilgilerini hastane devlet özel fark etmez bide özellikle ücret ve başarılı ameliyatlarınızı paylaşırmısınız lütfen nn
Bugun ameliyatımın 7. günü ağrılarım azaldı yürümemde bazen sorun yaşıyorum ama işlrimi yapabiliyorum.Ankara da Esra çabuk cömerte gittim.Toplam 8bin tl ödedim iki işlem için.Daha şekil ve daratma işleminin sonucu için en az 2 ay var diye biliyorum okuduklarımdan ama gene yazarım.