• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti Doktor önerisi please

manolya-6134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar vajinoplasti ameliyatindan korkuyorum anestesisiz olmak mümkün mü daha doğum yapmadim 25 yasindayim evliyim ameliyattan ne kadar süre sonra iliskiye girebilirim yapisal olarak geniş bir vajinaya sahibim istanbulda yasiyorum lutfen doktor önerisi ve olanlar var ise sürecle ilgili bilgi aktarin lütfeen 🙏🙏🥹

Doktor Bülent Arıcı tavsiye ederim. Sayfasını ve kliniğini inceleyebilirsin. Çok ilgili ve işinde iyi bir ekip. Yakın zamanda labioplasti oldum orda.

Arkadaslar vajinoplasti ameliyatindan korkuyorum anestesisiz olmak mümkün mü daha doğum yapmadim 25 yasindayim evliyim ameliyattan ne kadar süre sonra iliskiye girebilirim yapisal olarak geniş bir vajinaya sahibim istanbulda yasiyorum lutfen doktor önerisi ve olanlar var ise sürecle ilgili bilgi aktarin lütfeen 🙏🙏🥹
Evlisin çocuk doğurmamışsın bence anne olduktan sonra tekrar düşün ben yaptırdım çok pişmanım

Neden pismansınız
Merhaba ben 3 normal doğum yaptım üçüncü doğumda iri bebek geldi 4 kilodan fazla çok genişledi hapşırınca kaçırma falanda oluyodu adetliykende çok uzun ped kullnmak zorunda kalıyordum ve eşim benden küçük yeni evlenmiştik bu arada eşim için vajen daraltma ameliyatı yaptırdım böyle sonuç alacağımı bilmiyordum bir buçuk yıldır ilişki başlarken bitine kadar acı çekiyorum herkesmi böyle anlamadım buraya kaltılıp bunu öğrenmek istiyorum bende acaba her ameliyat olan böylemi sonuçta bıçak değdi hepmi böyle olacak yada doktor hatasımı oldu kafamda soru işareti kaldı inanın hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum işkence oldu benim için belkide yaşım 47 ondanmı bilemedim sonuçta genç değilim ama acı çekiyorum sanki bıçak diken batıyor gibi oluyor

Back
X