• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti ameliyatı

meliz12349

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
4
2
1
34
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun sırf bilgi almak için üye oldum, ben 10 gün önce vajinoplasti ameliyatı oldum şuan hiçbir sıkıntım yok fakat ameliyat sonrası birliktelik yaşayanlar durumunu yazabilirler mi ? Çok korkuyorum 7/24 yorumları okuyorum fakat ameliyat sonrası ile fazla bi yazı ya da yorum bulamadım yaptıranlar bana yazabilirler mi 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun sırf bilgi almak için üye oldum, ben 10 gün önce vajinoplasti ameliyatı oldum şuan hiçbir sıkıntım yok fakat ameliyat sonrası birliktelik yaşayanlar durumunu yazabilirler mi ? Çok korkuyorum 7/24 yorumları okuyorum fakat ameliyat sonrası ile fazla bi yazı ya da yorum bulamadım yaptıranlar bana yazabilirler mi 🙏🏻
Merhaba bende 4 Aralıkta olacağım. Daraltma, labioplasti, kök hücre, beyazlatma ve idrar kesesi lazeri. Ameliyat sonrası yaşadıklarınız ve tavsiyeleriniz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba ben sadece vajinoplasti ameliyatı olduğum için senin sürecin ile benim sürecimin aynı olacağını düşünmüyorum,fakat ilk 5 gün baya zorlandım çünkü ameliyatın 2. Gününde regli oldum onun ağrısıda eklendiği için bana zor oldu doktorun verdiği ağrı kesiciyle biraz hafifledi ağrım sancım, dediğim gibi ilk 5 gün zor oldu daha sonra geçti yinede dayanılamayacak bir şey değildi. Birde 1 hafta oturup kalkarken sıkıntı yaşadım çünkü ameliyattan bir gün sonra işe geldim masa başı bi iş olduğu için gidebilirim diye düşünmüştüm zor olmadı desem yalan olur fakat yinede işe geldim sonucunu bilmiyorum henüz 22 gün oldu 15 gün sonra birlikte olduğumda sonucuna değmiş olursa iyi ki yaptırmışım diyeceğim :)

Şöylede bir şey 1 hafta sonrasında istediğim gibi oturup kalktım herhangi bir ağrım sancım sızım kalmadı ameliyat olduğunu bile unuttum o derece 😊 senin ameliyatında çok kolay ve güzel geçer inşallah🙏🏻🤗

Merhaba,
Ben 8 Ekim 2020'de operasyon geçirdim, vajinoplasti ve labioplasti aynı anda. Dr. Yeşim Yerçok'a gittim. 6 hafta sonra hiçbir sorun yaşamadan hayatıma devam ettim:) Korkulacak hiçbir şey yok. Doktor araştıranlar varsa Yeşim Hanım'ı özellikle tavsiye ederim. İsmini yine bu sitede okumuştum, öncesinde tanımıyordum. Fazla doktor gezmedim gider gitmez ameliyatı olmaya karar verdim. Sonrasında hiçbir ek ücret almadan 3 kere beyazlatma (lazer) ve iyice sıkı olsun diye de lazerle daraltma işlemi yaptı. Hastası sonuçtan memnun olana kadar uğraşan, siz talep etmeden bildiği her şeyi uygulayan, mesajlara anında dönen harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben 23 yaşındayım aynı şekilde bilgi almak icin üye oldum.zor bir doğumdan sonra idrar kesem aşagı düştu ve vajinamda dogumda 3.dereceden yırtılma oldugu icin genişledi icimi görüyorum resmen.acaba ameliyatı hangi doktora yaptırdınız cok korkuyorum.evliliğimi unuttum eşim benden soğuyacak diye cok korkuyorum birliktelik yaşayamıyorum genişlikten dolayı birde doktor bana idrar kesesi yukarı kaldırma ameliyatı önermedi ilişkide sıkıntı olurmuş doğrumu böyle bir sey....

Ben 23 yaşındayım aynı şekilde bilgi almak icin üye oldum.zor bir doğumdan sonra idrar kesem aşagı düştu ve vajinamda dogumda 3.dereceden yırtılma oldugu icin genişledi icimi görüyorum resmen.acaba ameliyatı hangi doktora yaptırdınız cok korkuyorum.evliliğimi unuttum eşim benden soğuyacak diye cok korkuyorum birliktelik yaşayamıyorum genişlikten dolayı birde doktor bana idrar kesesi yukarı kaldırma ameliyatı önermedi ilişkide sıkıntı olurmuş doğrumu böyle bir sey....
İdrar kesesi ameliyatları sıkıntılı duyduğum kadarıyla. Ben de 4 Aralık’ta vajinoplasti oldum. İdrar kesesi için bana lazer yapıldı. 2 seans daha yapılacak. Hapşırdığımda yada aerobik yaparken zıplarken altıma biraz kaçırırdım. Hapşırınca şuan için kaçırma yok. Daraltmada oldu. Keşke daha önce yaptırsaymışım. Hiç zaman kaybetmeyin bence.

Back