• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusyum?lutfen yardimci olun bana kizlar kafayi yemek uzereyim esimle 5 aylik evliyim ilk bazta kokrtum sanki ama artik korkmuyorum

kimsesiz kimsesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
80
En iyi cevaplar
1
9
1
30
Eşimle 5 aylik.evliyim severek evlendik bir sorunum yok kadin doğuma gittim fiziksel bir sorun yok demedi birsey ya ilk gece korktum baya sonra rahatladım korkacak birsey olmadiginu anladim eşim sagolsun kızmıyor hani burada okuduklarım dan yola.cikarak eşim.okadar kıza. Birisi değil şimdilik tabi ya aslında kızlar vallla kasmiuorum ben az kilolu esimde göbekli olduğu için üzerime kapanma diyorum ona ama o.tamamen ustume yatıyor dedim ki ya aslında kontrolü bana ver hani ben elimde vajinaya sokmaya çalışayım arkadaşlar lütfen bu iş basincan geçen kendisi çözen bana yazsın rica ediyorum cokkkk yik var sirtimda

Vajinusmus diyebilmemiz için eşinin penisinin senin vajinaya giremiyor olması gerekli. Siz o aşamaya bile gelememişsiniz pozisyonu ayarlayamamışsınız o yüzden ben direkt vajinusmus önerileri vermedim. Normal deneyin vajinaya giriş olmazsa tekrar yazın buraya seni vajinusmus sayfasına etiketlerim.
Evet aslında ilk geceki korkum yokookkk ama.olmuyor üste çıkmayı düşünüyorum artık elimde kendim.konrtol.edersem daha kolay olacak gibi
Merhaba, durex veya ok markasının jelini alın eşin penisine iyice sürsün sen de giriş kısmına sür. Yatak ucuna yat yani popo yatağın ucuna denk gelsin bacaklar yatağın dışında. Poponun altına yastık koy istersen, ayakları koyabileceğin iki sandalye yaklaştır yatağa. Eşin de ayakta olacak şekilde giriş sağlayabilirsiniz.
Yatak kenarına geliyorum aslında oda ayakta sadece benm yatak biraz yüksek başka yerde deniycem artık yani yastik koyarsam daha yüksekte kalırım.yastiksz denedim

Acaba eşinin penis boyu mu yetersiz kalıyor bende anlamadım. Dediğiniz pozisyon bu çift için bana da uygun gelmişti 🤷🏻‍♀️
Bunun için.hem jel alıp.hemde üste deniycem başka çarem.kalmadi ya korkmuyorum. Artık arkadaşlar orası bosluk giriside nefes alıp verirken giriyor parmağım eldivenle başka şey falan denedim yani

Bunun için.hem jel alıp.hemde üste deniycem başka çarem.kalmadi ya korkmuyorum. Artık arkadaşlar orası bosluk giriside nefes alıp verirken giriyor parmağım eldivenle başka şey falan denedim yani
Kilonun çok engel olacağını düşünmüyorum ben.
Kayganlaştırıcı alın siz üste çıkın bakalım bide.

Sende bir sorun yok gibi duruyor penis senin vajina girişine bile değmemiş ki daha?

Haklısınız valla eşim bu konuda bana cokk yardımcı olmuyor zaten olsa inanıyorum çözeceğim 😪kendimi suçluyorum ama değil bende sanki öyle bir sorun var olduğunu düşünmüyorum çünkü parmakla birde başka birseyle deneme ediyorum acı hissetmiyorum yani şöyle muayne eldiveni takarak vajinaya deniyorum acı agri yok yani sadece eşime de bahsettim bu vajina girusu değil de üst kısmı bazen açıyor ama asıl girişte acı hissetmiyorum
Ben ve genelde vajili kadınlar girişte acı hissediyor, ben de bir sene cektim bu illeti. Kayganlastırıcı kullan ve üstte ol mutlaka. Ikınarak içeri al. Yavaş yavaş hareket et acele etmeden o yolunu buluyor zaten. Bende hala ilişkide biraz acı oluyor ama geçiyor sonra.

Eşimle 5 aylik.evliyim severek evlendik bir sorunum yok kadin doğuma gittim fiziksel bir sorun yok demedi birsey ya ilk gece korktum baya sonra rahatladım korkacak birsey olmadiginu anladim eşim sagolsun kızmıyor hani burada okuduklarım dan yola.cikarak eşim.okadar kıza. Birisi değil şimdilik tabi ya aslında kızlar vallla kasmiuorum ben az kilolu esimde göbekli olduğu için üzerime kapanma diyorum ona ama o.tamamen ustume yatıyor dedim ki ya aslında kontrolü bana ver hani ben elimde vajinaya sokmaya çalışayım arkadaşlar lütfen bu iş basincan geçen kendisi çözen bana yazsın rica ediyorum cokkkk yik var sirtimda
eşinin daha önce tecrübesi olmuş mu?

Ben ve genelde vajili kadınlar girişte acı hissediyor, ben de bir sene cektim bu illeti. Kayganlastırıcı kullan ve üstte ol mutlaka. Ikınarak içeri al. Yavaş yavaş hareket et acele etmeden o yolunu buluyor zaten. Bende hala ilişkide biraz acı oluyor ama geçiyor sonra.
Dimi hoc iliski giremezsen olunca okmasj banada normal geliyor

Back
X