''vajinismusun üstesinden gelmek '' ( dr. Cem keçe ) kitabını isteyen ??????

Arkadaşlar bu ve bu tarz kitapları olanlar yardımcı olursa, ben de düşünüyorum.. hatta emek ücreti de vereceğim kargo ile birlikte.

Dr. Cem Keçe'nin bu konuyla ilgili bir kaç kitabı var. Dr. Cem Keçenin kendi sitesinden de alabilirsiniz. Ayrıca, Telefonda sorununuzu anlatabiliyorsunuz.. Psikologlarda size yol gösteriyor... Ben internette iletişim numarasını bulduktan hemen sonra aradım...

Dr. Cem Keçe'nin bu konuyla ilgili bir kaç kitabı var. Dr. Cem Keçenin kendi sitesinden de alabilirsiniz. Ayrıca, Telefonda sorununuzu anlatabiliyorsunuz.. Psikologlarda size yol gösteriyor... Ben internette iletişim numarasını bulduktan hemen sonra aradım...

bi sene önce yazmışsın ama eğer hala sendeyse benim çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…