Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''vajinismusun üstesinden gelmek '' ( dr. Cem keçe ) kitabını isteyen ??????
Dr. Cem Keçe'nin bu konuyla ilgili bir kaç kitabı var. Dr. Cem Keçenin kendi sitesinden de alabilirsiniz. Ayrıca, Telefonda sorununuzu anlatabiliyorsunuz.. Psikologlarda size yol gösteriyor... Ben internette iletişim numarasını bulduktan hemen sonra aradım...
Dr. Cem Keçe'nin bu konuyla ilgili bir kaç kitabı var. Dr. Cem Keçenin kendi sitesinden de alabilirsiniz. Ayrıca, Telefonda sorununuzu anlatabiliyorsunuz.. Psikologlarda size yol gösteriyor... Ben internette iletişim numarasını bulduktan hemen sonra aradım...