Vajinismusum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cod

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
3
0
1
31
8 aylık evliyim ama esimle bir türlü ilişkiye giremiyorum ne yapabilirim bana yardım eder misiniz

Dr a gidip tedaviye başla daha fazla geç kalmadan.

Doktora gidip 3 4 ay da halledenler biliyorum. O yuzden hicc sorun haline getirmeyip doktora gitmelisin

Forumda bunla ilgili başlıklar var orda yardımcı ölüyotlar daha fazla gec kalmadan başlamalısın

Şu yukarıda arama paneli var. Oraya vajinismus yazarsan seninle aynı şeyleri yaşayan insanların deneyimlerini okuyabilirsin.

bende bır şısesı bıle ışı cozmedı :KK70::KK70: 18 aydan sonra şukur doktor bulup tedavı oldum :21::21:
Allahtan bizimki ucuza mal oldu :) iki kadeh içmeden bi cesaret geldiki sorma kaplan oldum :KK49: Tüm vajinismuslulara tez zamanda başarı diliyorum :KK50:

Allahtan bizimki ucuza mal oldu :) iki kadeh içmeden bi cesaret geldiki sorma kaplan oldum :KK49: Tüm vajinismuslulara tez zamanda başarı diliyorum :KK50:
valla canım ney denemedımkı 4 mılyara mal oldu bana ama ıykıde doktoru bulmuşum çok sukur artık o sorunum kalmadı
bebeğınıde saglıcakla kucağına al ınşallah :nazar::nazar:

valla canım ney denemedımkı 4 mılyara mal oldu bana ama ıykıde doktoru bulmuşum çok sukur artık o sorunum kalmadı
bebeğınıde saglıcakla kucağına al ınşallah :nazar::nazar:
Saol canım Allah razı olsun :anneadayı:isteyen herkese tez zamanda nasip olsun.Amin

Çok şükür ki yendim şimdi çok mutluyum esimle tamamen psikolojik bir rahatsızlık çok teşekkür ederim yardimlariniz için doktora da gitmedim evde kendi kendime egzersiz yaptım iki gün üçüncü günde mutlu son

Back