• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum nasil yene bilirim?

Endlessasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
27
7
36
25
Merhaba arkadaslar 1.5 senedir evliyim bir turlu ilişkiye giremiyoruz esim cok anlayisli sabrli doktorada gitmedik kendim nasil yenerim artik bebek sahip olmak istiyoruz nolur yardimci olun bana (bu arada yabanciyim turkiyeye gelin geldim Azerbaycanlıyım)

Spor yapacaksın. Rahim egzersizleri pelvik kas güçlendirme bunları yap kendiliğinden düzelecek.

E Endlessasya merhaba öncelikle gecmis olsun ben de bu durumu ilk beş ay yasadim psikolojisi insani bitirir cok iyi bilirim ancak kendi kendinize asmaniz cok zor bence cunku biz de cok seyler denedik olmadi sonunda ozel bi klinikte ilk seansta sorun tamam siz biraz da geç mı kaldınız 1.5 yil çok uzun

İlk önce bir jinekoloğa gidip tabii bu vajinismustan anlayan biri olsun.Sorunun anatomik mi yoksa psikolojik sebepten mi kaynaklandığını öğren sonra nefes kegel ve ıkınma egzersizlerini yap aparatla bebeyağı ultrason jeli bepamthol kremle dene.Ha yine yapamıyorsan çözüm tuzlu ama kesin sonuç işi ehline bırakmak 3 4 günde yendim çok şükür her gün dua ediyorun doktorcuğuma Allah razı olsun

Ben de 1 yıla yakın zaman çektim bu sıkıntıyı nasıl zor nasıl üzücü olduğunu iyi bilirim

Merhaba arkadaslar 1.5 senedir evliyim bir turlu ilişkiye giremiyoruz esim cok anlayisli sabrli doktorada gitmedik kendim nasil yenerim artik bebek sahip olmak istiyoruz nolur yardimci olun bana (bu arada yabanciyim turkiyeye gelin geldim Azerbaycanlıyım)
Merhaba en kısa zamanda internetten dilatör seti almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldum.

İlk önce bir jinekoloğa gidip tabii bu vajinismustan anlayan biri olsun.Sorunun anatomik mi yoksa psikolojik sebepten mi kaynaklandığını öğren sonra nefes kegel ve ıkınma egzersizlerini yap aparatla bebeyağı ultrason jeli bepamthol kremle

Merhaba bende çok çektim seni çok iyi anlıyorum ama ben uzman psikiyatristen tedavi aldım çok iyi anlayışlı biriydi eşli tedavi olmak burada şart tabiki ben kurtuldum çok yardımcı oldu bu süreçte tuzlada dr.ahmet bey hatta durumu olmayanlara bile bakıyor isterseniz özel den yazabilirim.

Back
X